22. august 2012.14 god. comment_72972 [quote name='Wisey' timestamp='1345671673' post='72970'] To može samo hater ili slijep čovjek reći. [/quote] Ajmo... Da cujem dobre strane njegove igre veceras... Prijavi
22. august 2012.14 god. comment_72979 [quote name='Wisey' timestamp='1345672022' post='72974'] Navedene već u par postova iznad tvog. [/quote] Sta sam video u postovima iznad mog... Hvali se njegovo umece s loptom... To nikad nisam dovodio u pitanje.... Pominju se Mata i Hazard i njihovi sutevi iz raznih pozicija... Ocekuje se da startuje u nedelju.... Nemam pojma zasto... nista sto bi me razuverilo Wajz... Moraces bolje od toga.. Prijavi
22. august 2012.14 god. comment_72984 [quote name='Wisey' timestamp='1345669870' post='72930'] Fino ga je bilo ponovo vidjeti. Ušao, osvježio ekipu, donio širinu i nepredvidljivost u igru, ekstra rješenje na strani, na kraju krajeva preokret se i desio po njegovom ulasku. Zadaća odrađena. Jednom opalio po golu, dovoljno da počnu prozivanja. Ok, idemo ovako pa ćemo vidjeti ko će na kraju biti u pravu. [/quote] Opet kažem, ti ne možeš ništa dobro vidjeti šta ovaj momak napravi, jer ga gledaš s predrasudama i haterskim mentalitetom u glavi. Da li će početi ili ne u subotu ja ne znam, ali jedan fin period igre za njega na otvaranju sezone i polako se vraća u staru formu. Prijavi
22. august 2012.14 god. comment_72993 Po meni je zaslužio mjesto ispred Ramiresa u sljedećoj utakmici. Najočitiji razlog je upravo u tome što je Daniel imao loptu u nogama i radio nešto s njom, jednom, dvaput opucao na gol, davao solidne lopte u sredinu i Torresu te nekoliko puta lijepo probio stranu. Igra je živnula njegovim ulaskom, desna strana naše momčadi se otvorila, dok za Ramiresova bivanja na terenu to nije bilo tako, Ramiz se nažalost nije vidio, osim onog udarca na početku. Prijavi
22. august 2012.14 god. comment_72995 Već sam ovdje negdi spomenuo da je on izvrstan tehničar i dribler, dušu dao za krilo, samo što ima jednu manu a ta mana je spomenuta ovdje već nebrojeno puta pa se neću ponavljat. Kako bilo da bilo mislim da bi bio bolji u idućoj utakmici on na krilo umjesto Ramiza. Prijavi
22. august 2012.14 god. comment_72998 [quote name='CFC1905' timestamp='1345673551' post='72995'] Već sam ovdje negdi spomenuo da je on izvrstan tehničar i dribler, dušu dao za krilo, samo što ima jednu manu a ta mana je spomenuta ovdje već nebrojeno puta pa se neću ponavljat. Kako bilo da bilo mislim da bi bio bolji u idućoj utakmici on na krilo umjesto Ramiza. [/quote] Ili u napadu umjesto Torresa. Prijavi
22. august 2012.14 god. comment_73002 [quote name='Blue Lion' timestamp='1345673714' post='72998'] Ili u napadu umjesto Torresa. [/quote] Dok ne dođe neko kvalitetno desno krilo nek on stoji tu, jer da se Ramiresa gura na tu poziciju a nije mu prirodna nema logike. A za Torresa sam reka da me ne zanima je li loše igra sve dok zabija. Jer lani kad je dobro igra a nije zabija svi su se protivili i kritizirali, sad kad je lošija igra ali je bar počeo zabijat opet nije sve kako triba. Torres kriv dok je živ izgleda. Prijavi
22. august 2012.14 god. comment_73006 [quote name='CFC1905' timestamp='1345673938' post='73002'] Dok ne dođe neko kvalitetno desno krilo nek on stoji tu, jer da se Ramiresa gura na tu poziciju a nije mu prirodna nema logike. A za Torresa sam reka da me ne zanima je li loše igra sve dok zabija. Jer lani kad je dobro igra a nije zabija svi su se protivili i kritizirali, sad kad je lošija igra ali je bar počeo zabijat opet nije sve kako triba. Torres kriv dok je živ izgleda. [/quote] Na kažem da treba odmah izbacit Torresa,trudi se on.I naravno,važno je da zabija,al bar pokušat sa Sturridgeom u napadu u sljedećoj utakmici pa da vidimo na šta bi to ličilo. Ja mislim da bi bio dobar. Prijavi
22. august 2012.14 god. comment_73013 [quote name='Blue Lion' timestamp='1345674150' post='73006'] Na kažem da treba odmah izbacit Torresa,trudi se on.I naravno,važno je da zabija,al bar pokušat sa Sturridgeom u napadu u sljedećoj utakmici pa da vidimo na šta bi to ličilo. Ja mislim da bi bio dobar. [/quote] Ne. Sad kad je Torres u ovoj utakmici zabio, a zabio je i Cityju, najmanje bi mu trebalo da ga se iduću izostavi. Idiotski potez. Sad ga treba gurati u idućih par utakmica u nadi da će krenut zabijat u kontinuitetu što je najvažnije kako za njegovo samopouzdanje tako i za samopuzdanje cijele momčadi. Prijavi
22. august 2012.14 god. comment_73015 Vidi se da je željan igre no trebao je dati povratnu loptu za Nanda na 2:2 srećom spasili smo se. Iduća tekma je s svrakama koji su dosta ofenzivno orjentirani tako da možda ipak Sturridge nije riješenje za prvih 11 nego kao jocker da uđe i promjeni ritam utakmice kao danas.Istina je da je Ramires podbacio Prijavi
22. august 2012.14 god. comment_73018 [quote name='Wisey' timestamp='1345672604' post='72984'] Opet kažem, ti ne možeš ništa dobro vidjeti šta ovaj momak napravi, jer ga gledaš s predrasudama i haterskim mentalitetom u glavi. Da li će početi ili ne u subotu ja ne znam, ali jedan fin period igre za njega na otvaranju sezone i polako se vraća u staru formu. [/quote] Mogu ja njega da gledam... Dok ne sutne sam iz nemoguce pozicije a ima dvojicu samih igraca ispred sebe... i tako iznova i iznova, kroz celu proslu sezonu, pa i na pocetku ove... Kad napravi nesto korisno za tim, mogu da previdim ovako nesto... Ali kad je sve sto uspe da upropasti dobru akciju, koja bi vrlo moguce rezultirala golom, onda nemamo o cemu pricati... Prijavi
22. august 2012.14 god. comment_73021 Nije tu nikakva akcija bila. Sam on se vratio na centar, uzeo loptu igraču i proletio kraj njega ko brzi voz. Torres utrčavao ali su dvojica bila na njemu. Matu ni ja nisam vidio. Al hajd. Ne veliš što je dvije vrhunske dijagonale dao, pa nekoliko puta predriblao beka, ušao u sredinu i odigrao povratnu. Ustvari, samo je jednu tu loptu opalio po golu. Prijavi
22. august 2012.14 god. comment_73024 neki govore da je njegovim ulaskom i doslo do preokreta po vremenu jeste, ali on nije nista toliko napravio za tim osim sto je imao jedan dobar prodor po desnoj strani i jedan sut koji je zavrsio u Totenhemu Prijavi
22. august 2012.14 god. comment_73036 [quote name='Zemo Celikovic' timestamp='1345675246' post='73024'] neki govore da je njegovim ulaskom i doslo do preokreta po vremenu jeste, ali on nije nista toliko napravio za tim osim sto je imao jedan dobar prodor po desnoj strani i jedan sut koji je zavrsio u Totenhemu [/quote] Sagledaj sve ne samo end product. Kada je on ušao bek Readinga vratio se na svoje mjesto također i veznjak s te strane dobrano se povukao nekih 20 metara unatrag. Nije napravio ništa opipljivo što bi rekli neki koji tako gledaju nogomet no ukoliko gledaš s taktičkog aspekta onda jest. Prijavi
22. august 2012.14 god. comment_73064 [quote name='Zero-cooL' timestamp='1345670787' post='72956'] [b]Mata je jedno 5 puta sutao s raznih pozicija- niko ne spominje, hazard isto tako a vi nasli da pljujete odma po momku sto je jednom osutao[/b]. Bio je odlican, ne vjerujem ni da bi izjednacili da on nije usao. Donio je prevagu na terenu. Strasno je brz, ima odlican dribling, dobar sut i [b]ne treba nam Hulk[/b]. Sljedecu tekmu podhitno u 1. umjesto Ramiresa. Ramires nije za ovih malih utakmica. Ramires ce nam dosta koristiti protiv utd-a, citya i jacih protivnika gdje treba istrcatii kontru... [/quote] To ti je tako ovdje. Ista situacija s Torresom, Mikelom, Meirelesom, a prošle sezone + Kalouom i Bosnigwom (naročito zadnja dvojica). Znači krivi su za sve, prije nego što se odigra tekma, krivi su, loši su itd... Od početka kad nekoga uhvate pljuvati, dok ne napusti klub tako će biti. Uvjerit ćeš se. Treba nam Hulk Prijavi
23. august 2012.14 god. comment_73065 [quote name='Wisey' timestamp='1345675040' post='73021'] Nije tu nikakva akcija bila. Sam on se vratio na centar, uzeo loptu igraču i proletio kraj njega ko brzi voz. Torres utrčavao ali su dvojica bila na njemu. Matu ni ja nisam vidio. Al hajd. Ne veliš što je dvije vrhunske dijagonale dao, pa nekoliko puta predriblao beka, ušao u sredinu i odigrao povratnu. Ustvari, samo je jednu tu loptu opalio po golu. [/quote] Onda ces morati da mi objasnis pojam fudbalske akcije... On dribla, i predribla protivnika... jednog, dvojicu, trojicu... Ali, kad treba da doda loptu nekome, ko je u X puta boljoj poziciji, on to ne uradi nego svaki put pokusava sam da zavrsi napad. Nema veze sto bi saigrac ima prazan gol pred sobom... Nema veze sto fudbal igra 11 igraca... On je vrstan tehnicar, ali je egocentrik koji misli samo na sebe. On sutira, i to se uglavnom zavrsi kao protiv Readinga. Kazes da to nije bila akcija... Ali bezbroj savrsenih je svojom arogancijom upropastio... I sta mu onda vrede ti driblinzi, ti dobri potezi ?! Nista, manje od nista... Sve dok se tako bude ponasao bice prikovan za klupu, i pitanje da li ce mu klub ponuditi ugovor. Mozes ga ti braniti do mile volje... Ali Di Matteo je na mojoj strani Prijavi
23. august 2012.14 god. comment_73082 [quote name='Zemo Celikovic' timestamp='1345675246' post='73024'] neki govore da je njegovim ulaskom i doslo do preokreta po vremenu jeste, ali on nije nista toliko napravio za tim osim sto je imao jedan dobar prodor po desnoj strani i jedan sut koji je zavrsio u Totenhemu [/quote] al nama je desna strana izgledala ko cernobil dok nije usa kad je usa morali su ga readingovi igraci pazit sta je dalo prostora edneu i juanu da rade sta zele btw ja misli da bi studge isto trebao zapocet sljedecu tekme on i torres se zamjenjivat malo studge napadac malo torres pa ovaj desno krilo malo ovaj jer torres isto zna jebeno lipo ubacit Prijavi
23. august 2012.14 god. comment_73088 Činjenica je da je donio prodornost po desnoj strani i da je bio mnogo bolji od Ramiresa koji je igrao dosta više ali isto je tako činjenica da je on jedno sebično govance koje nikada neće moći da bude timski igrač i uvijek će praviti probleme. Ako klupa nije pomgla neće ništa, veliki je talenta ali je u drugu ruku veoma glup momak tako da mu talent apsolutno ne vrijedi. Kladim se da sad govori što ne igram ja CF-a, mnogo bi bio bolji od Torresa, Njemu bi stvarno valjalo zavrnutu uši, ne postoji sebičniji igrač od njega na svijetu...pitam se kako se ovaj momak može pogledati u ogledalo. Prijavi
23. august 2012.14 god. comment_73090 Procitao sam mozda 2 posta i muka mi je od ovoga sta pisete o njemu ! Pa Bog vas jebo dok on nije usao po desnoj strani nismo nista uradili cim je usao doslo je do preokreta u igri i svi golovi su pali nakon njegovog ulaska u igru. Kakva sebicnost u jednoj situaciji je samo bio sebican kada je sutao a mogao je odigrat povratnu i to je sve. Koliko je puta prosao po desnoj strani i uvjek trazio da uposli nekoga doda ivanovicu ovaj ubaci itd. Ja ne znam sta vi hocete od njega ako vam onih pola sata od sinoc nije dobro odigrao onda nece nikad ! Prijavi
23. august 2012.14 god. comment_73102 Dokazao je da je igračina, pljujete džabe po igraču. Šta je Ramires uradio po desnoj strani dok Stu nije ušao? Je li? NIje ništ. Samo jednom nije dodao Torresu na prazan gol. A Stu kad je ušao imao je X driblinga, i nek je šutao ono, žao mi je što nije ušla. Bio je dobar šut. A i nisam vidio nikog kome je mogao dodati, a i da jest boli me kurac. Lik je odlično odigrao, šansa mu se daje na kašičicu i želi da se dokaže. Da je igrao u vrhu špica prošle sezone koliko je i Torres, mislite da ne bi dao 20+ golova? Zato pst. Napalili ste se na Torresa, pa jbte kru ko da sve lopte moraju njemu ići? Šta će on uraditi, jel on neka zvijer ko Drogba? Nisam primjetio... Prijavi
23. august 2012.14 god. comment_73103 Da se razumimo ja ne mislim da je on loše odigrao sinoć, zadao je dosta problema po desnoj strani. Dobro je odradio svoju zadaću. Ali me jednostavno živcira onaj šut njegov tamo iz fan shopa kraj stadiona skoro a ima boljih rješenjea. U redu to je bilo jednom na prošloj utakmici, ali da je igrao cijelu utakmicu koliko bi takvih situacija bilo? Doduše ni Ramiz se nije baš iskazao, Takvih situacija je prosle sezone bilo i previše. Smatram da treba početi i dućih par utakmica na desnom krilu ali i da se ozbiljno treba porazgovarat s njim. Prijavi
23. august 2012.14 god. comment_73104 [quote name='Whisper#2' timestamp='1345674740' post='73018'] Mogu ja njega da gledam... Dok ne sutne sam iz nemoguce pozicije a ima dvojicu samih igraca ispred sebe... i tako iznova i iznova, kroz celu proslu sezonu, pa i na pocetku ove... Kad napravi nesto korisno za tim, mogu da previdim ovako nesto... Ali kad je sve sto uspe da upropasti dobru akciju, koja bi vrlo moguce rezultirala golom, onda nemamo o cemu pricati... [/quote] Kakvu akciju je on upropastio? Ah, da.. ONU KOJU JE SAM I NAPRAVIO ! Nije dobio loptu od nikog, nego je sam uzeo na centru i pretrčao igrača, drugog je sjebo majstorskim potezom i ošutao - nek je. Fin šut bio samo da je niža bila. Prijavi
23. august 2012.14 god. comment_73107 Bas onako kako sam i ocekivao. Ovom momku se gleda svaka sitnica, od toga kako je navukao stucne do toga da li je kidao obrve. Nevjerovatno zaista. To sto je Torres odigrao 60 minuta ocajno je nebitno, bitno je da se ovom momku napakuju i njegove i greske ostalih igraca. Cim je usao postali smo opasniji po njegovoj strani jer je prethodno Ramires uradio... nije nista uradio. Ako je neko zasluzio da odigra utakmicu kao spic onda je to Danny bez ikakve dileme. Nepravedno je sto se ovom momku ne moze dati 90 jebenih minuta na mjestu spica. Bas mislim da bi odlicno kombinovao sa Edenom i Matom ispred 16m i bio bi opasniji od Nanda zbog svoje odlicne kretnje. O tehnici ne treba ni diskutovati. Suma sumarum - imao je pozitivan uticaj na tok utakmice. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.