23. august 2012.14 god. comment_73137 Može netko pričati šta hoće, al desne strane Chelseaja nije bilo dok Sturridge nije ušao. Upravo je on "probudio" to zonu i natjerao Hartea da se povuče natrag i ne radi onakav presing na Ramiresa i Ivanovića koji su griješili kad su god mogli. Šutao je u jednoj situaciji - možda je i trebao, možda i nije. Nije ni bitno. Uradio je puuuno više dobrih stvari koje su po mom viđenju zasjenile taj šut kojim je, po nekima, "dokazao da je najsebičniji igrač na svijetu ". Tražite sitnice u igri igrača koji je na neki način, zajedno s Hazardom, prelomio utakmicu. Nije uredu, jednostavno nije uredu. Ja ću prvi dignuti svoj glas kada odigra loše, i to ne samo on, nego bilo tko od igrača, al Sturridge sinoć nije bio ni približno loš. Naprotiv, bio je odličan. Prijavi
23. august 2012.14 god. comment_73149 Chelsea je živnuo po desnoj strani nakon njegovog ulaska. Momku treba minutaža, to je jučer pokazao, korektno bi bilo da mu to i da RDM. Prijavi
23. august 2012.14 god. comment_73158 [quote name='chelsea4evercr' timestamp='1345682713' post='73082'] al nama je desna strana izgledala ko cernobil dok nije usa kad je usa morali su ga readingovi igraci pazit sta je dalo prostora edneu i juanu da rade sta zele btw ja misli da bi studge isto trebao zapocet sljedecu tekme on i torres se zamjenjivat malo studge napadac malo torres pa ovaj desno krilo malo ovaj jer torres isto zna jebeno lipo ubacit [/quote] To i ja govorim.Malo Studgea u napad gurat,malo Torresa,a što kažeš može i Torres lijepo ubacit tako da bi bilo mjesta za svakoga.To bi bilo izvrsno. Prijavi
23. august 2012.14 god. comment_73163 [quote name='Brane' timestamp='1345720071' post='73137'] Može netko pričati šta hoće, al desne strane Chelseaja nije bilo dok Sturridge nije ušao. Upravo je on "probudio" to zonu i natjerao Hartea da se povuče natrag i ne radi onakav presing na Ramiresa i Ivanovića koji su griješili kad su god mogli. Sturridge sinoć nije bio ni približno loš. Naprotiv, bio je odličan. [/quote] +1 Prijavi
23. august 2012.14 god. comment_73224 Po meni je uz Hazarda ponajvise on zasluzan za preokret . Prijavi
25. august 2012.14 god. comment_73972 ZASTO OVA IGRACINA NEIGRA ???? ZASTO ???? pa klasa je samo takva , mogo bi ga barem nekad u spici probati RDM da vidimo kako to izgleda , mora i Torres malo odmora dobit .. Prijavi
26. august 2012.14 god. comment_74029 [quote name='Chester' timestamp='1345930149' post='73972'] ZASTO OVA IGRACINA NEIGRA ???? ZASTO ???? pa klasa je samo takva , mogo bi ga barem nekad u spici probati RDM da vidimo kako to izgleda , mora i Torres malo odmora dobit .. [/quote] Vjerovatno mu Robbie zamjeri kao i mi ono sebicnost. Mada mislim da ce on ove sezone odigrati dobar broj utakmicu sto u spicu napada sto na krilu. Prijavi
26. august 2012.14 god. comment_74034 [quote name='Chester' timestamp='1345930149' post='73972'] ZASTO OVA IGRACINA NEIGRA ???? ZASTO ???? pa klasa je samo takva , mogo bi ga barem nekad u spici probati RDM da vidimo kako to izgleda , mora i Torres malo odmora dobit .. [/quote] zato jer je zavrsio na klupi radi svoje sebicnosti... i onda kad ponovo dobi priliku i cak ju odlicno iskoristi, ali opet on mora cijelu svoju dobru partiju zasjenit s sebicnim potezom... i zato ga drzi RDM na klupi, a i zbog svojih takticki zamisli... a uostalom... kad se nauci Starrdige da je nogomet timska igra onda ce ponovo dobivat prilike... Prijavi
26. august 2012.14 god. comment_74041 Boga mi će njega Robi otjerat iz kluba ako nastavi sa ovako malom minutazom, definitivno nece produziti a ne bi me ni zacudilo da u Januaru podnese transfer request ako se stvari ne promijene... Prijavi
26. august 2012.14 god. comment_74227 Ljudi, chill out Nije njega Robbie izostavio iz sastava radi [b]navodne [/b]sebičnosti pokazane na utakmici s Readingom. Kažem navodno, jer ono ne smatram sebičnošću. Izostavio ga je jer se nije uklapao u taktiku koju je pripremio za tu utakmicu. Kada pogledate malo bolje, Robbie nije mogao naći bolje riješenje nego uvesti Ryana Bertranda kao krilnog igrača koji će se vraćati nazad i sa Coleom izolirati motor Newcastlea - Hatema Ben Arfu. Ostala dva mjesta u veznom redu su bila unaprijed rezervirana za Hazarda i Matu jer su oni ti koji moraju stvoriti višak na terenu i obezbijediti šanse ostalim igračima nakon što, već navedeni Ryan te iza njih Mikel i uvedeni Meireles, razbiju napade Newcastlea i oduzmu im lopte. Smatram da ne bi bilo nimalo logično da povuče Torresa koji ulazi u veliku formu ostavivši ga na klupi, a u špicu ubaci Sturridgea ma koliko on ( i po meni ) zaslužio to svojom igrom u prethodnoj utakmici. Na kraju je izvađen Mata radi odmora, a ubačen Ramires, dakle ponovo igrač koji je radnik, trkač i koji se neće puno zalijetati naprijed, nego pristojno odraditi i defenzivne zadatke kako Newcastle slučajno ne bi zabio jedan pogodak i totalno pogoršao situaciju s kojom bi u završetak utakmice ušli pod velikim stresom i vjerojatno silnim napadima Svraka. Vidite da u ovoj utakmici za Dannya jednostavno nije bilo mjesta. Kladim se da će se u sljedećim utakmicama ( jer ne vjerujem da će Ryan opet biti stavljen na krilo, nema potreba za tim - QPR i Stoke nemaju nekih igrača koje je potrebno striktno odvojiti od ostatka njihovih momčadi ) za Sturridgea osloboditi ta krilna pozicija i da će zaigrati. Bezveze se ljutite i dižete paniku. Pomalo, samo meko Prijavi
26. august 2012.14 god. comment_74232 Ne vidim ga u planovi RDM-a za budućnost. Pogotovo ne sada kada nam je Moses došao, a dođe li još Hulk/Cavani, onda se Sturridge može pozdraviti s Chelseajem, a i mi s njim. Prijavi
26. august 2012.14 god. comment_74260 [quote name='Caeruleus' timestamp='1346016652' post='74232'] Ne vidim ga u planovi RDM-a za budućnost. Pogotovo ne sada kada nam je Moses došao, a dođe li još Hulk/Cavani, onda se Sturridge može pozdraviti s Chelseajem, a i mi s njim. [/quote] Sturridge je klasa za Mosesa , bit ce mi zao ako ode (( Prijavi
26. august 2012.14 god. comment_74265 Znam samo da je brz kao Munja Fleš,prolazi igrače kao da imaju jednu nogu!!! Prijavi
27. august 2012.14 god. comment_74481 Liverpool ide sa ponudom od 15 miliona funti za Sturidgea?! Prijavi
27. august 2012.14 god. comment_74484 [quote name='trebevic' timestamp='1346083803' post='74481'] Liverpool ide sa ponudom od 15 miliona funti za Sturidgea?! [/quote] Nije na prodaju. Prijavi
27. august 2012.14 god. comment_74486 [quote name='trebevic' timestamp='1346083803' post='74481'] Liverpool ide sa ponudom od 15 miliona funti za Sturidgea?! [/quote] neka produži.. Prijavi
27. august 2012.14 god. comment_74500 [quote name='Whisper#2' timestamp='1346087340' post='74498'] Jos kad bi se vi pitali [/quote] Sereš da se ne pitamo ? [color=#606060][font=Arial][size=3][background=rgb(250, 250, 250)]Liverpool's bid for Sturridge has been rejected. [/background][/size][/font][/color][color=#606060][font=Arial][size=3][background=rgb(250, 250, 250)] [/background][/size][/font][/color] Ili možda.. PS. ovo je onaj agent degenalni pisao, pitaj Boga jel i bilo ponude Prijavi
27. august 2012.14 god. comment_74526 Po mom misljenju Sturridge bi trebao dobiti vise sanse da igra, RDM ga nimalo ne gotivi i nedaje mu sansu da igra , stvarno mi je bezveze sto nikako al bas nikako ne dobija sansu u vrhu napada. Mislim da moze , ako nista , biti joker s klupe. Prijavi
27. august 2012.14 god. comment_74530 Izvini brate..ali ja bih ti puko bann s takvim uzitkom...pa kakva ti je ovo tema Boga ti...đeš ovo u Prvi tim...đe je logika...molim da se ovo sankcijonise... Prijavi
27. august 2012.14 god. comment_74532 [quote name='Torresinho_9' timestamp='1346094663' post='74530'] Izvini brate..ali ja bih ti puko bann s takvim uzitkom...pa kakva ti je ovo tema Boga ti...đeš ovo u Prvi tim...đe je logika...molim da se ovo sankcijonise... [/quote] podrzavam uvazenog kolegu Prijavi
27. august 2012.14 god. comment_74533 Bezze ovo, svakakvo derište se prijavi i jebe sve svoje s ovim otvaranjima tema... Prijavi
27. august 2012.14 god. comment_74535 i najbolje ocito da ne zna da je sturidge prebolio mononukleozu i da je to ozbiljna bolest koja ostavlja traga na covjeku jako dugo vremena i cini ga slabijim nego ranije Prijavi
27. august 2012.14 god. comment_74537 Oprostite ali mi je prvi put i moja je greska sto sam ovdje postavio nisam namjerno ,al nevjerujem da je razlog da odma vrijedjate . Jos jednom se izvinjavam . A za Sturridgea , igrao je na olimpijadi i moze dobiti bar 10 minuta na utakmici , a on nista ne dobije . Prijavi
27. august 2012.14 god. comment_74539 on se nije do kraja oporavio forsiranje u stadiju ozlijede je nepozeljno i moze biti jako lose za daljnji tijek karijere igraca Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.