2. august 2012.14 god. comment_68599 Sturridge je danas i sam izjavio da u Chelseaju želi igrati na poziciji centarfora. Prijavi
2. august 2012.14 god. comment_68604 [quote name='Brane' timestamp='1343945493' post='68599'] Sturridge je danas i sam izjavio da u Chelseaju želi igrati na poziciji centarfora. [/quote] Papak, ponovo pokusa da odradjuje gdje ce igrat. Uopste me bi me cudilo da se udostoji sa kaze Robiju da nece produzit ako nece igrat u samoj špici. Prijavi
2. august 2012.14 god. comment_68606 [quote name='chelseafan97' timestamp='1343946206' post='68604'] Papak, ponovo pokusa da odradjuje gdje ce igrat. Uopste me bi me cudilo da se udostoji sa kaze Robiju da nece produzit ako nece igrat u samoj špici. [/quote] E jebiga sad, ti od momka napravi Teveza il nekog njemu slična.. Daniel je jednostavno izjavio da se puno bolje osjeća na centarforskoj poziciji te da bi volio da ga trener na istoj i koristi mnogo više nego na onoj krilnoj. Prijavi
3. august 2012.14 god. comment_68703 Dovesti to desno krilo a Sturridgeu davati sansu i na krilu ali i u spicu (s tim da se ne dovodi napadac) Prijavi
3. august 2012.14 god. comment_68715 [quote name='how yes no' timestamp='1343943805' post='68588'] Pravi napadač. Haman pa extra klasa, ako ne, blizu je. Fenomenalan back-up Torresu. [/quote] Kakav back-up, ne pročepi li Torrke u prvih nekoliko tekmi onda će fino ponovo zagrijati klupu, a Daniel preuzeti mjesto koje mu pripada. Prijavi
3. august 2012.14 god. comment_68716 [quote name='Wisey' timestamp='1344028466' post='68715'] Kakav back-up, ne pročepi li Torrke u prvih nekoliko tekmi onda će fino ponovo zagrijati klupu, a Daniel preuzeti mjesto koje mu pripada. [/quote] Nije belaj Prijavi
4. august 2012.14 god. comment_68772 daniel bi puno bolji bio u špicu vjerojatno nego na krilu. Kad igraš krilo ne smiješ biti sebičan a Stu je upravo to. A za pravog špica treba doza sebičnosti i drskosti. Ali vidjet' ćemo u idućoj sezoni šta i kako. Prijavi
4. august 2012.14 god. comment_68797 Momak je rodjeni spic. Citav zivot igra to. Na krilu nikada nece izrasti u velikog igraca niti ce svoj potencijal iskazati do kraja. Spic je njegova pozicija. Prijavi
10. august 2012.14 god. comment_69965 Di Matteo insists Sturridge still has a part to play. "He is part of the squad, of the team, and still has a lot to give," Di Matteo told the club's [i]official website[/i]. "He still has a lot to learn as well but we are hopeful he can develop even more and become a great player for us. "He did very well to recover from his illness in a short period of time. He is a very exciting player and it's great for him to be involved in the England squad. "He has the ability to play in more than one position. He made it quite public he likes to play as a number nine but there is competition, which is good, and we will see as the season starts who is going to play." ako ga RDM ne opravi niko neće Prijavi
10. august 2012.14 god. comment_69982 Another player who has been linked with a move away is Daniel Sturridge, who was today called into the England squad. The player, Di Matteo says, remains firmly in his plans. 'He is part of the squad, of the team, and still has a lot to give. He still has a lot to learn as well but we are hopeful he can develop even more and become a great player for us. 'He did very well to recover from his illness in a short period of time. He is a very exciting player and it's great for him to be involved in the England squad. 'He has the ability to play in more than one position. He made it quite public he likes to play as a number nine but there is competition, which is good, and we will see as the season starts who is going to play.' Prijavi
22. august 2012.14 god. comment_72923 Šta reci... Nogomet je timska igra... Zar ne Daniele?!? Prijavi
22. august 2012.14 god. comment_72930 Fino ga je bilo ponovo vidjeti. Ušao, osvježio ekipu, donio širinu i nepredvidljivost u igru, ekstra rješenje na strani, na kraju krajeva preokret se i desio po njegovom ulasku. Zadaća odrađena. Jednom opalio po golu, dovoljno da počnu prozivanja. Ok, idemo ovako pa ćemo vidjeti ko će na kraju biti u pravu. Prijavi
22. august 2012.14 god. comment_72931 stvarno ne razumijem onaj udarac iz gorica... inače, unio je dosta živosti u našu igru Prijavi
22. august 2012.14 god. comment_72936 Ima covjek veliki potencijal u pm sta radi sa loptom.. Njega i edena bi bilo ljepota gledat samo da opameti se sturridge sto se tice dodavanja.. Prijavi
22. august 2012.14 god. comment_72943 opametit ce se on sto se tice dodavanja ko i sammir lumpovanja i opijanja... xD znaci nikad... to je takav karakter i takav igrac... sumnjam da ce to ikad izbit iz njega... inace decko ima sjajan talent i stvarno jako je brz i ima odlican dribling, ali zasere ga sa sebicnoscu da su to strahote... danas poslije onog proboja kad je opalio po gollu a imao je u sredini Torresa i na povratnoj samog Hazarda ili Lamparda ne znam tocno, tada mi je skoro popadala kosa sa glave... Prijavi
22. august 2012.14 god. comment_72945 Moze mnogo,videlo se to i veceras.Samo da izbaci bubice iz glave i eto nama vrhunskog krila. Prijavi
22. august 2012.14 god. comment_72946 Neka, ja bi njega uvrstio u prvih 11 mjesto ramiresa za slj. tekmu... Kao onom kazna a i ovaj nek se malo pokaze.. Treba neko silovat igrace. Prijavi
22. august 2012.14 god. comment_72953 [quote name='soxx' timestamp='1345670322' post='72946'] Neka, ja bi njega uvrstio u prvih 11 mjesto ramiresa za slj. tekmu... Kao onom kazna a i ovaj nek se malo pokaze.. Treba neko silovat igrace. [/quote] Kad se samo sjetim šta je činio kad smo prošle sezone igrali protiv Toona u gostima.. Ih, to je masakr bio. Al se i izmašio taj dan. Prijavi
22. august 2012.14 god. comment_72956 Mata je jedno 5 puta sutao s raznih pozicija- niko ne spominje, hazard isto tako a vi nasli da pljujete odma po momku sto je jednom osutao. Bio je odlican, ne vjerujem ni da bi izjednacili da on nije usao. Donio je prevagu na terenu. Strasno je brz, ima odlican dribling, dobar sut i ne treba nam Hulk. Sljedecu tekmu podhitno u 1. umjesto Ramiresa. Ramires nije za ovih malih utakmica. Ramires ce nam dosta koristiti protiv utd-a, citya i jacih protivnika gdje treba istrcatii kontru... Prijavi
22. august 2012.14 god. comment_72964 Nadam se da cemo ga sada protiv Uniteda gledat u prvih 11... trebat ce nam...Nadam se da cemo ga sada protiv Uniteda gledat u prvih 11... trebat ce nam... Prijavi
22. august 2012.14 god. comment_72969 Pokazao da se uopste nije popravio od prosle sezone... Na 2:2, kada se utakmica lomila na koju ce stranu, budala sutira iz nemoguce pozicije, sa Torresom u 16ercu i Matom samim samcijatim na ivici istog. Uradio je isto to i Ramires, ali je velika razlika izmedju te dve greske... Nijedna nije smela da se desi, ali se Ramizu desi jednom u 5 utakmica, a crveno je slovo kad Stooge ne napravi tako nesto... Nista posebno nije doneo na ovoj utakmici, samo je pokazao da je s pravom na klupi. Hule, Moses, Schurrle, ma bilo ko, samo da ga vise ne gledam... Prijavi
22. august 2012.14 god. comment_72970 [quote name='Whisper#2' timestamp='1345671604' post='72969'] [b]Nista posebno nije doneo na ovoj utakmici, samo je pokazao da je s pravom na klupi[/b]. Hule, Moses, Schurrle, ma bilo ko, samo da ga vise ne gledam... [/quote] To može samo hater ili slijep čovjek reći. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.