16. decembar 2024.1 god. comment_360943 To smo trebali odavno da uradimo, unesto sto smo doveli ona dva "direktora". Prijavi
16. decembar 2024.1 god. Popularna objava comment_360947 Kad stiže kosač trave iz Brightona, zna li se išta? Prijavi
21. decembar 2024.1 god. comment_361072 Sad tek vidim da smo prodali dva hotela sami sebi prostim rečima kako bi veštački upumpali novac u klub Prijavi
21. decembar 2024.1 god. comment_361080 Prodat je i ženski fudbalski klub, ponovo unutar povezanih firmi Prijavi
21. decembar 2024.1 god. comment_361084 Chiba moj dobri, ko nam drži ženske wc-ove zna li se šta? 😀 Prijavi
21. decembar 2024.1 god. comment_361088 Vidiš da odlazi polako sve na doboš, nadam se samo da naši znaju šta rade i da se neće shvatiti kako kršenje pravila, mada u tekstu koji sam čitao, piše da je posao odobren, ali sad od koga je odobren, ne znam Prijavi
22. decembar 2024.1 god. comment_361121 20 hours ago, chiba said: Vidiš da odlazi polako sve na doboš, nadam se samo da naši znaju šta rade i da se neće shvatiti kako kršenje pravila, mada u tekstu koji sam čitao, piše da je posao odobren, ali sad od koga je odobren, ne znam Od lige ili ti ga od FA, sacekali su to odobrenje. Prijavi
14. januar 2025.1 god. comment_361695 Ima li jos kakav iz Championshipa da uleti ako Maresci daju otkaz? Prijavi
16. januar 2025.1 god. comment_361777 Ako problem ne mozes da resis sa pari ti ga resi sa mnogo pari... Prijavi
5. februar 2025.1 god. comment_362508 Okej, to je tacno. A sta cemo sa sportskim rezultatima koji igraci koje dovodite ne mogu da ostvare ? Ma mrs. Prijavi
5. februar 2025.1 god. comment_362516 1 hour ago, Spaha said: Da, izgleda da nece biti velikih rezultata. Eto popravio sam ti. Prijavi
5. februar 2025.1 god. comment_362525 Ma hajde, moramo vjerovati da će biti nešto od ove ekipe, jer ako ne vjerujemo daj da odmah ugasimo forum i zdravo. Prijavi
8. februar 2025.1 god. comment_362588 Vlasnici su vec 3 sezone tu. Sportski direktori koji vuku sve poteze su 2 i po sezone tu. Promijenili su 4 trenera, kompletan tim, potrosili milijardu funti a klub je srozan na nivo Konferencijske lige. Pa red je da se nakon 3 godine podvuce crta i malo jasnije komunicira navijacima sta je cilj. Ako cemo kupovati neke talente pa preprodavati, ako nam je uzor taj Brajton i zelimo takav model kluba postati, onda mozemo ove rezultate praviti bez nekih 100+ miliona transfera. Mozda se to moze nazrijeti iz izjava trenera Maresce. Necemo mi ove sezone izboriti Ligu Sampiona. Nema teoretske sanse. Mozda EL, ali vjerovatnije opet Konferencija. Ako zele vratiti Celzi u borbu za najvece stvari prvo sto trebaju uraditi je maknuti 2 ublehasa direktora. Zatim imenovati nove koji ce raditi na tome. I drugo, trebaju dovesti u klub stare igrace, legende (ali niposto Lampard) koji ce prenijeti novim igracima, nauciti Marescu sta je Celzi i sta su ambicije ovdje. Prijavi
9. februar 2025.1 god. comment_362613 Boehly je hteo da otera Eghbalija i sve njegove direktore. Prijavi
9. februar 2025.1 god. comment_362614 Sta je sad sa Boehlijem? Ne znam jesam li ga ikako ove sezone vidio na tribinama, prosle sezone je svaku utakmicu bio. Prijavi
9. februar 2025.1 god. comment_362620 Izbacili ga iz jednacine, jos se ceka da otkupe njegov dio. Sada je Eghbali glavni sa Clearlakeom. A ovi sto dovode igrace su Winstanley i Stewart, ocigledno 2 kloca. Prijavi
9. februar 2025.1 god. Popularna objava comment_362624 Rusite sve sto je ovaj covek gradio dvadeset godina! Prijavi
9. februar 2025.1 god. comment_362625 Ljudi nisu svjesni gdje su došli. Tu mislim na sve: vlasnike, funkcionere, trenere i igrače. Ugled kluba se srozava u svakom segmentu iz sezone u sezonu. Mi kao navijači možemo reći da je ok ispasti u kupu, da se trebamo okrenuti drugim takmičenjima, ali uposlenici ovog kluba ne smiju. Zamislite da u Real ili Bayern ispadnu iz kupa od bilo koga i trener bude ravnodušan po tom pitanju. Otpustili bi ga samo zato što je nanio klubu reputacijsku štetu. Može se ispasti iz kupa, ja sam prvi napisao da ne bi bila šteta ispasti, ali ne smije se ovako ispasti. Istresli smo skoro najjači sastav, igrali protiv mid-table kluba koji je primio 7 komada od sebi sličnog u prethodnoj utakmici, stilom igre nam odgovaraju i ne napravimo nijednu šansu, odigramo najbezvezniju utakmicu ikada, ne pokažemo nikakvu želju za pobjedom ni od strane trenera niti od strane igrača. Niko nije preuzeo odgovornost, niko nije preuzeo rizik. Maresca out sam od 4. januara i sve do kraja sezone će nam biti ovako kako nam je zadnjih mjesec dana. A o upravi i direktorima je dovoljno reći da su milijardu potrošili i da nam je najbolji golman Petrović (na posudbi), najbolji štoper Chalobah (bio na posudbi), glavno krilo Madueke i vođa napada Jackson. Možda je u baseballu ili u nošenju jajaste lopte za uspjeh dovoljno imati 2 superstara, ali u ovom sportu nije. I sada kad smo bili u dobroj poziciji za plasman u Ligu Prvaka umjesto da dodaju gas oni su uzeli mjenjač i okrenuli na rikverc. Parama od Lige Prvaka možemo platiti amortizacije Mudryka i sličnih bez da prodajemo bitne igrače. Prijavi
9. februar 2025.1 god. comment_362627 Ako upravi nije cilj top 4 ove sezone, i ne trebaju cuditi ove izjave trenera. Doveli su sebi poltrona, i ovaj je tu jer je njima pogodan. Docice vrijeme kad nas ni Lampard nece htjeti preuzeti. Prijavi
10. februar 2025.1 god. comment_362634 On 2/8/2025 at 11:11 PM, Wisey said: I drugo, trebaju dovesti u klub stare igrace, legende (ali niposto Lampard) koji ce prenijeti novim igracima, nauciti Marescu sta je Celzi i sta su ambicije ovdje To po najprije treba naučit upravu i vlasnike. Lako ćemo za igrače i trenera... Prijavi
20. februar 2025.1 god. comment_362789 Sto vise ovih performance strucnjaka dovodimo nas performance je losiji. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.