Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Uprava i stručni štab (generalna diskusija)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 1,1 hilj.
  • Pregledi 115,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

Objavljene slike

• 1 mjesec kasnije...
20 minutes ago, chiba said:

Pa jel neko pročitao ceo tekst, piše da je Alonso doveo svog čoveka za isti posao sa kim je radio u Leverkuzenu.....i da se još uvek ne zna ceo njegov tim

a u nastavku piše da se i dalje smatra da je gore pomenuti stručnjak odlična akvizicija

Nije bitan ostatak teksta 😃😃😃

interesantno kako kad smo imali Drogbu, Ivanovica, Terija...15 godina nismo pominjali pomocne trenere , a sad odjednom se napravila cela filozofija od toga

ranije imali jednu Marinu, sad imao 5 direktora za razlicite oblasti, doveli mega strucnjaka za marketing a nemamo glavnog sponzora na dresovima 3 sezone

dezurni krivac bio Emenalo, sad nas treniraju Potri, Liami, Mareske

1 hour ago, chiba said:

interesantno kako kad smo imali Drogbu, Ivanovica, Terija...15 godina nismo pominjali pomocne trenere , a sad odjednom se napravila cela filozofija od toga

ranije imali jednu Marinu, sad imao 5 direktora za razlicite oblasti, doveli mega strucnjaka za marketing a nemamo glavnog sponzora na dresovima 3 sezone

dezurni krivac bio Emenalo, sad nas treniraju Potri, Liami, Mareske

Brate kad si imao sve te planine i ljudine u timu nije ti trebao trener za prekide. Samo da neko zna da nabaci polu kvalitetan centarsut. 

Celsi je tad vodio covek koji je istinski voleo klub, njemu nisu trebali silni direktori jer nije ga zanimao nikakav biznis model.

Ne znam da li je baš kvalitetom napredovao ali se definitivno mijenja, meni iskreno početak i sredina 2000tih je bio najljepši fudbal. Ovo sada što imamo je beskonačno dodavanje i posjed lopte. Igra na posjed je uništila meni posebnu draž u fudbalu a to su neizvjesnost i spontanost. Vrlo malo imamo tranzicije a sve više građenja igre od golmana. Sve je manje šuteva iz daljine. Nekad je fudbal bio igra haosa, danas je to više kontrola i pozicioniranje.

Po meni je fudbal sve bolji i bolji, prije ga se lakše moglo igrati zbog toga što se odbrana danas igra još bolje nego ranije i što je konkurencija nekad bila slabija. Kome se šta više sviđa i šta je generalno ugodnije gledati, to je drugo. Ali to je razgovor za drugu temu tako da ću se zaustaviti.

Fudbal je napredovao sigurno, nema vise praznog hoda ni sekunde. Dovoljno je da se pogledaju neki hajlatsi odprije 20tak godina, gdje igrac koji prima loptu ima cijelu vjecnost, gdje u 75oj minuti vec pola igraca ne moze trcati… 

Sta je oku ugodnije to je nesto drugo. I meni se prije vise svidjao fudbal nego danas ali je definitivno danas dosta kvalitetnijei nego ranije.

Fizička spremnost je postala možda i najbitnija stvar u fudbalu, ukoliko nisi fizički spreman da trčiš moraš da budeš Messi da bi igrao na top nivou. Fudbal jeste napredovao, na svakoj poziciji na terenu su ljudi koji znaju sa loptom u nogama, pozicije i uloge su dosta kompleksnije.

Šta je ljepše za gledati, zbog neke nostalgije vjerovatno na prvu fudbal od prije 15 godina, mada znalo je i tada biti jako često dosadnih i tvrdih utakmica... isto kao sto danas imaš ove dodavače. Ono što je istina je da ekipe više pokušavaju da uđu u gol nego da šutaju izvan 16. U čitavoj španskoj ekipi nema ni jedan igrač koji može dobaciti do gola sa 25+ metara a da je šut jak

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.