Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Uprava i stručni štab (generalna diskusija)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 1,1 hilj.
  • Pregledi 115,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

Objavljene slike

2 hours ago, Wisey said:

Paul Winstanley i Laurence Stewart su diletanti koji moraju dobiti otkaz cim prije, zajedno s trenerom.

Ako oni dobiju onda mozda trener i nece morati, ali zajedno ne funkcionisu.

• 2 sedmice kasnije...

Doveli smo Sama Jewell iz brajtona. Zamenice Wintenlija. Videcemo hocemo li se sa njim usrećiti. 

Ko je sledeci iz Brajtona 🤣

36 minutes ago, hamco said:

Ako im ovo nije dodatni motiv, treba uvesti kazne.

Ma 500k podjeljeno na 18 igrača koji će biti na spisku, manje od 30k

Boliće ih kurac za to.

• 2 sedmice kasnije...

James, Fofana, Badiashile, Chilwell, Lavia, Chukwuemeka, Nkunku, polako ali sigurno se u to kolo hvata i Colwill. Uvijek isti.

Ova ljekarska ekipa još uvijek nije izliječila nijednog igrača. Kad to kažem mislim da nijedan ozbiljnije povrijeđeni igrač, koji je odsustvovao preko mjesec dana, nije kasnije izdržao mjesec dana punog pogona prije nego što bi se ponovo povrijedio. Svim ovim igračima se to već desilo ove sezone. Za Chalobu, Sancheza i ostale ćemo tek da vidimo jesu li ozdravili. Treba se ozbiljno zapitati kakva je to fizička sprema igrača, kakve su to metode treninga i kakve su to metode liječenja. Uvijek isti igrači, uvijek iste povrede i uvijek pod čudnim okolnostima, bez duela ili uz minimalan duel. I ni za jednog igrača se ne može reći da ga je slomio jak ritam. Svi su mladi, svi su na početku svojih karijera. U klubu su koji igra jednom sedmično, ima široku klupu i ne igra u ultra jakom tempu. Nisu se u karijeri naigrali ni za reprezentacije pa da im to stvara dodatno opterećenje. Sa druge strane Silva je prošao i sito i rešeto, ima 40 godina i ništa mu nije. Vjerovatno sve do jednog trenutka kad dobije težu povredu i uđe u ovaj začarani krug.

Ja bih sve to promijenio, mislim na stručne štabove, probao jednu sezonu sa drugim načinom treniranja i liječenja, pa ako ni to ne pomogne onda rasprodao sve sa spiska.

https://chelsea.news/2024/03/chelsea-ceo-calls-football-a-product-and-refers-to-fans-as-customers/

Taman kad pomisliš ne može gore od Boehlya i Begdada, oni postave  za oficijalnog CEO kluba lika koji otvoreno kaže da je fudbal za njega samo produkt i da su navijači mušterije/kupci. 

Šta napraviše od onakvog kluba, jebena politika i Amerika i Rusija i Ukrajina nek idu svi u p. m. 

To su amerikanci, nema kod njih zajebancije. Izvuci para koliko god se moze i napraviti show od cluba. Na kraju cemo postati putujuci cirkus.

Samo cekam kad ce na poluvremenu ubaciti one plesacice na terenu.

12 minutes ago, Spaha said:

To su amerikanci, nema kod njih zajebancije. Izvuci para koliko god se moze i napraviti show od cluba. Na kraju cemo postati putujuci cirkus.

Samo cekam kad ce na poluvremenu ubaciti one plesacice na terenu.

Ma previse serete sa upravom i nezadovoljstvom.

Mi ove godine samo da imamo kvalitetnog trenera pricala bi se druga prica, o tome kako imamo mladu ekipu, prosperitetnu buducnost, sta ce tek biti kad ovi momci stasaju i slicno. 

Mi nemamo lose ekipu, jesu mladi pa neki cak i neiskusni, ali su prepuni talenta. Rijesili smo se velikih stetocina, a na ljeto cemo i ostatak poslati u kurac.

Polako sa osudjivanjem, ne zaboravite da smo za malo otisli u stecaj. Ljudi su toliko novca dali sto znaci da su spremni ulagati i ambiciozni.

Ja sam 100% siguran da je ovoj ekipi potreban samo dobar trener, world class trener sa dobrom vizijom i pozitivnim napadackim fudbalom i pricat ce se druga prica.

59 minutes ago, Adi said:

I tog trenera neko dovodi i trpi. Ovako smo bliže bankrotu nego vrhu. Na kraju ćemo svoditi račune.

Dobro, koje je rjesenje? Sta je po tebi onda krucijalno da ekipa pocne igrati ponovo dobro i biljeziti dobre rezultate, igrati evropu i biti konkurentan?

Nije vise bitno ko je kriv vec treba naci to rjesenje a ja ga najbrze vidim u dovodjenju kvalitetnog trenera jer ova ekipa nije uopste toliko losa koliko to izgleda.

Ta uprava, koju često braniš, je svojim djelovanjem dovela klub u skoro nerješivu situaciju. Braniš ih na konto toga što troše i ulažu, ali je prošlo vrijeme kada su vlasnici mogli da ubace dodatne pare u klub i ostanu u granicama fair playa. Sada toga više nema, tako da oni nisu trošili skroz svoje pare nego pare od kluba.

Osim trenera je vrlo važno važno i kakav će se igrački kadar obezbijediti preko ljeta, iako je i trener mogao uticati da trenutni igrači budu bolji. Razvio se Gusto jer je dobio priliku da igra, silom prilika. Razvio se i Petrović iz istog razloga. Mudryk, Madueke i Maatsen se nisu razvili jer nisu dobili priliku, a možda imaju u sebi to. Treneri koji su se dovodili su trebali imati jasne instrukcije da insistiraju na nekim igračima koji su projekat kluba. Ovako imamo dvije sezone koje nisu ni skroz razvojne, niti se ganja rezultat. Da se vratim na ljeto u kupovine. To bi trebali biti malo ozbiljniji igrači jer je tim već sad prepun dječurlije.

Sve je to ok, ne branim ja njih za sve i da za sve imam opravdanje. Naprotiv, mislim da su mogli pametnije poslovati i da su neki igrace bez razloga kupovani, prije svih mislim na Cucurellu, Ugochukwua, Laviu pa cak i Disasija. 
Ja samo zelim reci da su doveli boljeg i hrabrijeg trenera da bi generalna slika bila drukcija i da smo tu negdje oko 4.mjesta sto je sasvim realno sa ovim sastavom, pricalo bi se kako imamo svijetlu buducnost i da su odradili dobar posao i smjenu generacije.
Mi smo i sa Abramovicem imali glupih transfera, potrosenih ogromnih novaca na ispod prosjecne igrace kao sto su Drinkwater (40m), Bakayoko (40), Morata (55), Zapacosta (20), Djilabodji i tu talasiku necu ni spominjati, ne zaboravite da smo imali i zabranu transfera zbog politike kluba i trosenja i posudbi i raznih spletki. Pa pod Abramovicem smo bili u dugu, imali necistog posla i raznih spletkarenja, ali sve je to bilo po strani jer smo imali rezultate. 
Ono sto hocu da kazem, sva percepcija i pogledi navijaca i medija, novinara i ljudi sa strane se mijenja i stvara u zavisnosti od rezultata.
Zato ja kazem, dovodjenje pravog trenera je kljuc uspjeha. To je njihova greska, mozda i najveca. Meni licno veca od ove transfer politike. 3 puta su pogrijesili u odabiru, valjda 4. put bude pogodak.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.