Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Uprava i stručni štab (generalna diskusija)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 1,1 hilj.
  • Pregledi 115,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

Objavljene slike

Hvala braćo na odgovorima, nisam u toku....kao ranije...

čitao sam nešto da je Boehli ili kako se već čita nakon osvajanja titule svetskog šampiona pohvalio posebno sportske direktore, iz one izjave sam steko utisak da se oslanja na njih i da imaju važno mesto u klubu

što se čini mi se malo razlikuje od onog Romanovog sistema, gde maltene nismo znali šta gazda misli i mogli smo samo da naslućujemo ko vuče konce

on čak Maresku nije ni pomenuo...

• 4 sedmice kasnije...
  • 1 mjesec kasnije...
  • 3 sedmice kasnije...
  • 3 sedmice kasnije...
  • 4 sedmice kasnije...

Vec sam pisao o branjenju prekida u zadnje vrijeme tako sto saljemo nekolikk igraca visoko do centra, evo i napadacki kako stojimo. Mozda onaj nas vrli strucnjak za prekid ipak zna nesto.

image.thumb.png.718d2a8a74d18e251204457af62ae608.png

Male su razlike kad se pogledaju ose, ali i u tim malim razlikama se ipak malo više izdvajamo. Treba pokušati održati ovaj nivo. Ne treba se dešavati kao protiv Barce kad smo zabili 3 gola (2 poništena) iz prekida i onda prestali ubacivati kad je korner ili slobodan udarac bliže protivničkom golu.

• 4 sedmice kasnije...
  • 4 sedmice kasnije...

Arape bole mudo za ekonomsk profit, oni fudbal i sport koriste kao soft power, kako bi oprali svoju reputaciju u ocima sveta.

Blood money ovo ono, realno nikog ne boli kurac za te stvari. Istina je da bi navijac svakog kluba voleo da im klub ima resurse poput PSG-a ili Man Cityja i da mogu da izigraju Fifu i ostale sve organizacije.

Svako ko kaze drugacije laze.

Na kojij temi smo komentarisalk kad je roman javio da je klub na prodaju. Da malo citam komentare ko je bio sve u igri i da vidim ko je navijao za ove nase debile hehe

Upali smo u neki začarani krug glupih priča koje su mislim potpuno nepotrebne

još sam pre godinu dana pisao da se javljaju neki čudni tekstovi gde se Mareska brani upotrebom termina koje moram da guglam da bih svhatio, kao da čitam tekst o nuklearnoj fizici a ne o fudbalu

sada primećujem zadnjih mesec dana to prepucavanje izmedju jednih i drugih, sa blagim akcentom gde se sad krivica deo prebacuje na nekakvu samo oni to znaju važnost medicinskog tima koji je sad jelte odlučivao odnosno imao prednost u odnosu na odluke Mareske

znači da rezimiramo, nije kriv trener za izbor igrača i čuveni "men menadzment" nego mu sada dr Jebo te hljeb kroji sastav

još kako kad mi iskaču nekakvi podcasti gdu su naravno svi najpametniji koji i pričaju o tome, a vidi se da nisu pogledali više od 3 utakmice Čelzija pod Mareskom i to su pogledali PSG, Barselonu i još izaberi dve, tri rendom utakmice

te se sad javljaju različite teorije gde se više i ne zna dal je Mareska kriv ili nije, ali pazi sad, on je sebi digo cenu sa tih par utakmica protiv PSG i Barselone, što mi je totalno komično, i da je zato opravdan interes Juventusa za njega (kao i taj famozni poziv Sitija)

FUJ, ali daleko od istine i onoga što sam gledao zadnjih godinu i po, normalno, nema potrebe da Vam pominjem da se i ne pominju sportski direktori, za koje nekako mi se čini bar da su imali donekle nekakav uticaj, i dalje imaju, ali da je Mareska sad ispao nevinašce, ili da smo ga čak i kočili u tome da postane vrhunski analni devastator Brajtona, Brenftorda i CP, to ne mogu da napišem pa makar mi neko i namestio ovde 5 evra po postu

• 1 mjesec kasnije...
2 minutes ago, Adi said:

Samo da pozdravim stručnjaka za prekide nakon što iz onoliko kornera ne zabismo ništa ekipi koja nije skakački dominantna.

Mrak mi na oci padne kad se sjetim da su potjerali sve Marescine pomocnike, jedino ovog mamlaza ostavili. Kakav je to prodavac magle. Ide ruku pod ruku s nasim sportskim direktorima koji su ga doveli za rekordnu sumu novca za jednog pomocnika. Strasno.

Pa ja zato nisam napisao već neko vreme nijedan post u temi "trener", prosto me više mrzi da se ponavljam jel se vrtimo u krug, u krug....

Inače ne vidim neku svrhu "teranja uprave" pa nije ti to Srbija da će navijači (čitaj kriminalci) imati uticaja, nećemo se mi otarasiti ovih još dugo, niti verujem da će se nešto bitno promeniti oko poslovanja, jedini spas vidimu u tome da se pogodi prvo sa trenerom, da tu klikne, a onda i sa pojačanjima.

Ja iskreno ne bih prodavao nikog od ovih boljih igrača iz razloga što mislim da bi nas to vratilo još jedan korak unazad što nam stvarno nije nužno sad,

ali neko mora ozbiljno da se pozabavi time što je 500 miliona utrošeno na igrače od kojiih nemamo nikakav učinak a neki nač ni terena nisu videli

• Popularna objava

image.png.8aba9e222bdb6a505141e82a18bac24a.png

Rekordni porazi i negativni visegodisnji nizovi protiv rivala su samo deo proceesa

Ako Chalobah i Fofana dovoljno puta poklone loptu u noge protivniku i to budu direektni krivci za golove 20 puta u jednoj sezoni znaci da ce skuptii dovoljno iskustvva i da ce jednog dana se probuditi kao Terry i Carvalho samo treba dovoljno da grese

Apsolutni klovnovi vode ovaj klub, gori od onih Arsenalovih daleko kad im je cilj bio samo da budu u top 4 i da igraju Ligu Sampiona.

Makar se znalo da je to cilj, a ovi ti sole pamet kako prave nesto mnogo mocno.

Ima li iko od direktora da se razumijem u fudbal?

Ne znam šta da napišem ali mislim da amateri vode ovaj klub. Ne samo da treba mijenjati pojedine igrače nego i sve u vrhu ovog kluba koji su nas doveli do ovog stanja.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.