Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Uprava i stručni štab (generalna diskusija)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 1,1 hilj.
  • Pregledi 115,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

Objavljene slike

17 minutes ago, ja13 said:

Znači nema boljeg sutra, trener će ko i obično bit žrtveno janje, a ostali nastavljaju po strom

nastavljaju do daljnjeg, tj vjerovatno dok se sjebe ova i sljedeca sezona i klub dodatno sroza.

Zbog ovakvih u upravi dodje mi da stanem na stranu Maresce i podrzim ga do kraja iako je realno i on kriv kada su igra i rezultati u pitanju. Sto kaze diabola, i dalje je ovo dovoljno dobra ekipa da budes u top 4 ili top 5, da te ne dere jedan Ipswich, Brighton i slicni.

16 minutes ago, Adi said:

Zna li se ko je birao Pottera, Lamparda, Pochettina i Marescu? Ko bi trebao da snosi odgovornost za to? Ako su to Boehly i Egbali onda neće niko snositi odgovornost.

A jesil vidio da navode a su oni zasluzni da su doveli zenkog trenera i ove neke igracice koje su jedne od najboljih. :D

2 hours ago, hamco said:

A jesil vidio da navode a su oni zasluzni da su doveli zenkog trenera i ove neke igracice koje su jedne od najboljih. :D

I to doveli zenu koja je u top 3 trenera danasnjice, a narativ ko da su izvukli neku iz srpske lige istok. 

• 2 sedmice kasnije...

Na ljeto smo doveli ove igrače:

Filip Jorgensen - rezerva najgorem golmanu lige

Tosin Adarabioyo - četvrti izbor za poziciju štopera

Renato Veiga - zatražio posudbu jer su na njegovoj poziciji igrali i Kurta i Murta prije njega

Keirnan Dewsbury Hall - igra samo kada ne postoji nijedna druga opcija

Omari Kellyman - zafalilo nam igrača na njegovoj poziciji i niko ga ni ne spominje da bi ga moglo gurnuti

Jadon Sancho - spremni smo platiti da ga ne kupimo

Joao Felix - liferovan na posudbu nakon što je presjedio preko pola utakmica u sezoni

Pedro Neto - da nije jedini koji se trudi dovodili bismo u pitanje njegov učinak i vrijednost za novac

Marc Guiu - rezervni napadač koji je na ukupno 3 ligaške utakmice ulazio u igru, čak ni u kupovima nije redovno startao

215 miliona €

Nikad više para nismo trošili na transfere a nikad gluplje kupovali. Ovakvo trošenje će nam se obiti o glavu pa nećemo moći kupiti nikoga a trebat će nam. Ove sezone smo vrlo dobro naučili da se sa djecom ne osvajaju trofeji. Nikad niko nije, pa nećemo ni mi. Bacili smo 70miliona eura na dva igrača koja neće doći na ljeto a za te pare smo mogli kupiti napadača (Osimhen ili Gyokeres) koji nam je potreban.

Ekipi treba iskustvo u timu. Ja baš i ne znam ko su ti ljudi u upravi ali da rade pogrešno to je očigledno. I ćorava koka zrno ubode, kao što smo mi u 100 novih igrača sa ovom upravom uboli Palmera.

Uzasna transfer politika se sprovodi u klubu. Dovode se kojekakvi razni talenti, sto i nisam toliko protiv toga, ali je najveci problem ko ih vodi.

Iskreno mislio sam da ce Maresca do bozica izdrzati, i da ce krenuti klasican pad u formi i eventualni otkaz, no ovakav gubitnicki mentalni sklop i daljnju podrsku uprave uporedo sa tim padom forme i nisam ocekivao.

• 2 sedmice kasnije...
  • 2 mjeseca kasnije...

Caicedo, Enzo, Palmer, Cucurella + Lavia i James kad su zdravi.

Igraci koji su vrijedni za prvih 11.

Sad nek kupuju napadace, stopere, krila, golmane, sta nam vec treba al koliko su pametni sa slike. Ocekujem novog veznjaka, ofanzivnog veznog, beka i slicno. Pa ce bit na kraju, hooop kurcina

• 1 mjesec kasnije...

Ne shvatam logiku ove kazne UEFA da te odere finansijski. ako je već prekršen FFP, znači potrošio si više no što si smeo po knjigama, koja je logika da kazna bude u novcu, pa vlasnici su svakako bogati, nisu sigurno (valjda) trošili pare od prodaje oružja...

mislim da bi klub više pogodilo ili zabrana transfera ili kakvo izbacivanje iz takmičenja

gde se onda u tim istim knjigama pokazuje ta kazna, to me živo interesuje

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.