31. mart 2023.3 god. comment_342783 Ja ne znam kako je Bajern do sada funkcionisao bez eminentnih stručnjaka za izvodjenje prekida Prijavi
31. mart 2023.3 god. comment_342784 20 minutes ago, Adi said: Šteta, baš razvaljujemo u prekidima. Slažem se da se ozbiljnom klubu rijetko dešava da im neko otme pomoćnika. Ne razvaljujemo, ali bićemo još gori. Vidjeli smo Lamparda bez Barrya, a vidjeli smo šta Tuchel može da uradi sa njim. Prijavi
6. april 2023.3 god. comment_343253 Pa vidi se da je on jedini koji zna nešto o fudbalu, vjerovatno je prije mjesec-dva govorio do klauna treba maknuti sa klupe... Prijavi
6. april 2023.3 god. comment_343280 I Eghbali je za Nagelsmanna, mislim da je to to sto se tice trenera i odlican izbor. Nagelsmann je pravi covjek za Chelsea. Prijavi
6. april 2023.3 god. comment_343281 14 minutes ago, diablo_bih said: I Eghbali je za Nagelsmanna, mislim da je to to sto se tice trenera i odlican izbor. Nagelsmann je pravi covjek za Chelsea. Ne baksuziraj opet, to si govorio i za Pottera... Prijavi
6. april 2023.3 god. comment_343282 20 minutes ago, diablo_bih said: I Eghbali je za Nagelsmanna, mislim da je to to sto se tice trenera i odlican izbor. Nagelsmann je pravi covjek za Chelsea. Ma osnovu cega, zanima me tvoje konkretno mišljenje. Prijavi
6. april 2023.3 god. comment_343288 1 hour ago, Whisper said: Ma osnovu cega, zanima me tvoje konkretno mišljenje. Na osnovu fudbala koji gaji Nagelsmann i na osnovu rezultata i na osnovu sto imamo igrace za atraktivan fudbal kakav on zeli da igra. U Leizeigu i Bayernu je pokazao kako njegove ekipe igraju sa mnogo pressinga. I dalje ne razumijem zasto je dobio otkaz u Bayernu, lik bio u svim takmicenjima, haman 10 bodova ispred drugog, glupa odluka do zla Boga. Prijavi
6. april 2023.3 god. comment_343290 1 minute ago, diablo_bih said: Na osnovu fudbala koji gaji Nagelsmann i na osnovu rezultata i na osnovu sto imamo igrace za atraktivan fudbal kakav on zeli da igra. U Leizeigu i Bayernu je pokazao kako njegove ekipe igraju sa mnogo pressinga. I dalje ne razumijem zasto je dobio otkaz u Bayernu, lik bio u svim takmicenjima, haman 10 bodova ispred drugog, glupa odluka do zla Boga. Kako 10 bodova ispred drugoga majke ti? Kad si ti zadnji put gledao tabelu? A i Bayern generalno nikad losije igrao nije. Prijavi
6. april 2023.3 god. comment_343318 5 hours ago, Whisper said: Kako 10 bodova ispred drugoga majke ti? Kad si ti zadnji put gledao tabelu? A i Bayern generalno nikad losije igrao nije. Ma lud, ja sam bio uvjeren da je imao vecu zalihu Kako god, Bayern u ligi nema konkurencije i osvojio bi nju. Iz kupa je Tuchel izbacen od kurceve ekipe, jer je opet ziherao pola sata prije. Vala nije lagano sa losom igrom biti u igri u svim takmicenjima, tako da ne bih rekao da nikad losiji nisu bili. Prijavi
7. april 2023.3 god. comment_343349 Iskreno nije mi Bayern loš bio, nisam ih gledao puno ali nisu bili loši, gledao sam ih protiv PSGa u prvoj tekmi i izdominirali su ih... vjerujem da bi Nagelsmann osvojio i ligu na kraju a kup manje,više nebitan... Prijavi
7. april 2023.3 god. comment_343357 1 hour ago, Kun Aguer0 said: Iskreno nije mi Bayern loš bio, nisam ih gledao puno ali nisu bili loši, gledao sam ih protiv PSGa u prvoj tekmi i izdominirali su ih... vjerujem da bi Nagelsmann osvojio i ligu na kraju a kup manje,više nebitan... Bajern ko Bajern, verovatno su siti Bundeslige pa su zato igrali s pola gasa do sada. Nije bilo dominacije ko prethodnih sezona. Mada će se i to promeniti. Za Ls i Psz ti uopšte i ne treba dodatna motivacija. Prijavi
7. april 2023.3 god. comment_343360 15 minutes ago, Whisper said: Za Ls i Psz ti uopšte i ne treba dodatna motivacija. I još grupa sa Interom i Barcom, lagano ih sve pregazili, maksimalan broj bodova, bez primljenog gola od Intera i barse... tako da nije Bayern bio ni približno loš da otpuste Nagelsmana. Prijavi
1. juli 2023.3 god. comment_346274 nisu mi jasne neke odluke u poslednje vreme ali suzdrzacu se dok ne vidimo kako ce dalje situacija da se razvija ali negativno mi je jako ovo pustanje Kovacica, Maunta, Haverca u rivale za gornji deo tabele Prijavi
3. juli 2023.3 god. comment_346332 Zaposlili smo Vieiru u naš razvojni tim Strasbourg. Danas inače prvi radni dan Pochettina. Prijavi
21. juli 2023.3 god. comment_347071 Kao ne zna sta mu je funkcija vise, jer Shields i ostali su preuzeli dosta njegovog posla. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.