Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Uprava i stručni štab (generalna diskusija)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 1,1 hilj.
  • Pregledi 115,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

Objavljene slike

20 minutes ago, Adi said:

Šteta, baš razvaljujemo u prekidima. Slažem se da se ozbiljnom klubu rijetko dešava da im neko otme pomoćnika. 

Ne razvaljujemo, ali bićemo još gori. Vidjeli smo Lamparda bez Barrya, a vidjeli smo šta Tuchel može da uradi sa njim. 

20 minutes ago, diablo_bih said:

I Eghbali je za Nagelsmanna, mislim da je to to sto se tice trenera i odlican izbor. Nagelsmann je pravi covjek za Chelsea.

Ma osnovu cega, zanima me tvoje konkretno mišljenje. 

1 hour ago, Whisper said:

Ma osnovu cega, zanima me tvoje konkretno mišljenje. 

Na osnovu fudbala koji gaji Nagelsmann i na osnovu rezultata i na osnovu sto imamo igrace za atraktivan fudbal kakav on zeli da igra. U Leizeigu i Bayernu je pokazao kako njegove ekipe igraju sa mnogo pressinga. I dalje ne razumijem zasto je dobio otkaz u Bayernu, lik bio u svim takmicenjima, haman 10 bodova ispred drugog, glupa odluka do zla Boga.

1 minute ago, diablo_bih said:

Na osnovu fudbala koji gaji Nagelsmann i na osnovu rezultata i na osnovu sto imamo igrace za atraktivan fudbal kakav on zeli da igra. U Leizeigu i Bayernu je pokazao kako njegove ekipe igraju sa mnogo pressinga. I dalje ne razumijem zasto je dobio otkaz u Bayernu, lik bio u svim takmicenjima, haman 10 bodova ispred drugog, glupa odluka do zla Boga.

Kako 10 bodova ispred drugoga majke ti? Kad si ti zadnji put gledao tabelu? A i Bayern generalno nikad losije igrao nije. 

5 hours ago, Whisper said:

Kako 10 bodova ispred drugoga majke ti? Kad si ti zadnji put gledao tabelu? A i Bayern generalno nikad losije igrao nije. 

Ma lud, ja sam bio uvjeren da je imao vecu zalihu :D Kako god, Bayern u ligi nema konkurencije i osvojio bi nju. Iz kupa je Tuchel izbacen od kurceve ekipe, jer je opet ziherao pola sata prije. Vala nije lagano sa losom igrom biti u igri u svim takmicenjima, tako da ne bih rekao da nikad losiji nisu bili.

1 hour ago, Kun Aguer0 said:

Iskreno nije mi Bayern loš bio, nisam ih gledao puno ali nisu bili loši, gledao sam ih protiv PSGa u prvoj tekmi i izdominirali su ih... vjerujem da bi Nagelsmann osvojio i ligu na kraju a kup manje,više nebitan...

Bajern ko Bajern, verovatno su siti Bundeslige pa su zato igrali s pola gasa do sada. Nije bilo dominacije ko prethodnih sezona. Mada će se i to promeniti. 

Za Ls i Psz ti uopšte i ne treba dodatna motivacija. 

15 minutes ago, Whisper said:

Za Ls i Psz ti uopšte i ne treba dodatna motivacija. 

I još grupa sa Interom i Barcom, lagano ih sve pregazili, maksimalan broj bodova, bez primljenog gola od Intera i barse... tako da nije Bayern bio ni približno loš da otpuste Nagelsmana. 

• 2 mjeseca kasnije...
  • 3 sedmice kasnije...

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.