28. oktobar 2022.3 god. comment_335781 23 hours ago, diablo_bih said: jos Vivell i to je to za recruitment. Ostaje da dovedemo sportskog direktora. Meni se cini da ce Boehly sacekati kraj sezone, da jos jednom proba da dovede Edwardsa. Prijavi
28. oktobar 2022.3 god. comment_335782 20 minutes ago, Whisper said: Meni se cini da ce Boehly sacekati kraj sezone, da jos jednom proba da dovede Edwardsa. Izgleda, ali i ovo je bitno bilo, da ima savrsenu ekipu za scouting i data analizu. Sad ce dobijati sve podatke na ruke, mozda izvuku nekog skrivenog. Negdje sam procitao da ce Boehly u januaru glumiti sportskog... Prijavi
15. januar 2023.3 god. comment_338183 There is already an admission that some mistakes were made in the summer window, where they spent in excess of £250m on 8 players. The consortium feel they have learnt some valuable lessons from that splurge, particularly when it comes to overpaying for players (Athletic) #CFC Ko prizna pola mu se prasta. Koulibaly, Sterling, obojica pogresni transferi i obojicu treba odstraniti vec na ljeto. Prijavi
15. januar 2023.3 god. comment_338190 1 hour ago, apeiron said: There is already an admission that some mistakes were made in the summer window, where they spent in excess of £250m on 8 players. The consortium feel they have learnt some valuable lessons from that splurge, particularly when it comes to overpaying for players (Athletic) #CFC Ko prizna pola mu se prasta. Koulibaly, Sterling, obojica pogresni transferi i obojicu treba odstraniti vec na ljeto. Pa ne bih rekao da su naučili. Nkunku stvarno vrhunski posao, ali već sad ovo sa Mudrykom je povratak na staro. Prijavi
16. januar 2023.3 god. comment_338343 1 hour ago, Bari said: Rješenje problema sa ozljedama. jel ovo neki hint od eve, ova slika. a spominjalo se nedavno od njenom potencijalnom povratku. Prijavi
17. januar 2023.3 god. comment_338352 13 hours ago, reLo said: Kad Eva protrlja, sve boljke prolaze. Pu šejtan, zle misli Prijavi
17. januar 2023.3 god. comment_338384 5 hours ago, Bari said: zar i dalje dajete kredibilitet ovom klaunu? diablo ovo govori otkako je dosao potter Prijavi
21. januar 2023.3 god. comment_338627 On 1/17/2023 at 9:27 PM, Spaha said: zar i dalje dajete kredibilitet ovom klaunu? diablo ovo govori otkako je dosao potter Buduće da Fabrizio tap-in Romano kopira postove od diabla, ovo vjerovatno nije upratio kad je diablo pisao ili je samo čekao pravi trenutak kao pravi tap in merchant Prijavi
2. februar 2023.3 god. comment_339484 Ovako izgleda hijerarhija kada je nasa uprava u pitanju. Prijavi
2. februar 2023.3 god. comment_339487 Nek si postavio da znamo kome treba psovat kad se dovede neki novi Djilobodji. Prijavi
2. februar 2023.3 god. comment_339508 Nekome vec treba, jer nije bio u stanju ispravan faks poslati da se i marokanskog glumca kutarisemo. Prijavi
2. februar 2023.3 god. comment_339512 Mislim da je to oko Ziyecha bilo jednostavno drkanje i njega i PSG-a, u smislu: koketirao si s Ajaxom cijelo vrijeme, evo ti kurac sad. A PSG-u kurčina jer misle da mogu dobiti koga hoće. Pokazivanje mišića i ponižavanje. Prijavi
2. februar 2023.3 god. comment_339518 21 minutes ago, reLo said: Mislim da je to oko Ziyecha bilo jednostavno drkanje i njega i PSG-a, u smislu: koketirao si s Ajaxom cijelo vrijeme, evo ti kurac sad. A PSG-u kurčina jer misle da mogu dobiti koga hoće. Pokazivanje mišića i ponižavanje. jah mi se nasli eto na PSGu izivljavati a drugi se redaju na nama Prijavi
2. februar 2023.3 god. comment_339524 Da su ponudili pare za Ziyecha, lagano bi to proslo, ovako na posudjivanje niko nije htio trositi papir. Prijavi
3. februar 2023.3 god. comment_339563 Eghbali je bog, pogledaj frizure i stajlinga, Godfather jebeni, najjača glava Prijavi
3. februar 2023.3 god. comment_339564 Koliko znanja o fudbalu na jednoj slici, ovaj, mislim o finansijama. Prijavi
31. mart 2023.3 god. comment_342780 Ode Anthony Barry u Bayern za Tuchelom, da imamo ozbiljnijeg trenera ne bi otišao. Prijavi
31. mart 2023.3 god. comment_342781 7 minutes ago, BT14 said: Ode Anthony Barry u Bayern za Tuchelom, da imamo ozbiljnijeg trenera ne bi otišao. Šteta, baš razvaljujemo u prekidima. Slažem se da se ozbiljnom klubu rijetko dešava da im neko otme pomoćnika. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.