Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Uprava i stručni štab (generalna diskusija)

Istaknuti odgovori

23 hours ago, diablo_bih said:

jos Vivell i to je to za recruitment. Ostaje da dovedemo sportskog direktora.

Meni se cini da ce Boehly sacekati kraj sezone, da jos jednom proba da dovede Edwardsa.

• Odgovori 1,1 hilj.
  • Pregledi 115,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

Objavljene slike

20 minutes ago, Whisper said:

Meni se cini da ce Boehly sacekati kraj sezone, da jos jednom proba da dovede Edwardsa.

Izgleda, ali i ovo je bitno bilo, da ima savrsenu ekipu za scouting i data analizu. Sad ce dobijati sve podatke na ruke, mozda izvuku nekog skrivenog. Negdje sam procitao da ce Boehly u januaru glumiti sportskog...

• 2 mjeseca kasnije...

There is already an admission that some mistakes were made in the summer window, where they spent in excess of £250m on 8 players. The consortium feel they have learnt some valuable lessons from that splurge, particularly when it comes to overpaying for players (Athletic) #CFC

Ko prizna pola mu se prasta. Koulibaly, Sterling, obojica pogresni transferi i obojicu treba odstraniti vec na ljeto.

1 hour ago, apeiron said:

There is already an admission that some mistakes were made in the summer window, where they spent in excess of £250m on 8 players. The consortium feel they have learnt some valuable lessons from that splurge, particularly when it comes to overpaying for players (Athletic) #CFC

Ko prizna pola mu se prasta. Koulibaly, Sterling, obojica pogresni transferi i obojicu treba odstraniti vec na ljeto.

Pa ne bih rekao da su naučili.

Nkunku stvarno vrhunski posao, ali već sad ovo sa Mudrykom je povratak na staro. 

1 hour ago, Bari said:

Rješenje problema sa ozljedama. 

jel ovo neki hint od eve, ova slika. a spominjalo se nedavno od njenom potencijalnom povratku.

On 1/17/2023 at 9:27 PM, Spaha said:

zar i dalje dajete kredibilitet ovom klaunu? diablo ovo govori otkako je dosao potter

Buduće da Fabrizio tap-in Romano kopira postove od diabla, ovo vjerovatno nije upratio kad je diablo pisao ili je samo čekao pravi trenutak kao pravi tap in merchant

• 2 sedmice kasnije...
21 minutes ago, reLo said:

Mislim da je to oko Ziyecha bilo jednostavno drkanje i njega i PSG-a, u smislu: koketirao si s Ajaxom cijelo vrijeme, evo ti kurac sad. A PSG-u kurčina jer misle da mogu dobiti koga hoće. Pokazivanje mišića i ponižavanje. 

jah mi se nasli eto na PSGu izivljavati a drugi se redaju na nama

• 1 mjesec kasnije...

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.