Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Uprava i stručni štab (generalna diskusija)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 1,1 hilj.
  • Pregledi 115,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

Objavljene slike

Zar nije dogovoren Cech za tu poziciju i da li to znaci da Marina leti?

ne, Marina će ostati i radiće samo s finansijama kao prije kad je bio Emenalo tu

Ne moze Marina letiti dok god je tu Roman

• 2 sedmice kasnije...
Navodno je Petr Cech finalizirao svoje pregovore s klubom tako da bi u narednim danima sluzbeno trebao preuzeti Emenalovu ulogu.

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

• 2 sedmice kasnije...
  • 2 mjeseca kasnije...
Chelsea stalwart Gary Staker, who has been at the side of every Blues manager for 20 years, is on the verge of quitting.

The popular employee – who is half Italian – has been a familiar face since he became Italian superstar Gianluca Vialli’s translator when the striker was appointed player-manager in 1998.

He is close to many club legends like John Terry and Didier Drogba.

Staker was even called a “big friend” by Jose Mourinho who dedicated a Chelsea victory to him four years ago.

But a report in The Times claims he was told last week that the Chelsea hierarchy want to move him away from the first team picture.
  • 1 mjesec kasnije...
https://www.telegraph.co.uk/football/2019/10/08/michael-emenalo-exclusive-interview-had-fight-keep-chelseas/

Dobar intervju.

Imate samo jednom pravo pogadjati koji manager hehe

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

• 8 mjeseci kasnije...
Moram pohvaliti upravu, pogotovo Marinu, stali su iza Lamparda očito i dovode vrhunske igrače. Baš mi se sviđa u kojem smjeru idemo, zaokret za 180. Nema više prosječnih igrača, dovode redom mlade i talentirane igrače. Svaka čast

Ma Mourinho sto posto rekao da nam ne treba akademija hahah

Realno, teško mi je da zamislim da je bilo ko drugi, npr. Ancelotti je otisao kad je ovo sa akademijom počelo da se dešava, AVB, Di Matteo, Bentiez, i Hiddink nisu bili dovoljno dugo tu i sumnjam da bi se mešali u to, jedino Conte, al Emenalo je otišao 2017. i iskreno ne verujem da bi odmah u prvoj sezoni tvrdio da klubu ne treba akademija.

• 1 mjesec kasnije...
Defending coach promoted to assistant manager when cook left. Were pretty good defensively especially second half of the season. Think Reece James and Dujon Sterling may have put a good word in.

Citam komentare na to

Ne znam lika, al valjda na dobro izadje.
  • 4 mjeseca kasnije...

Ja mislim da mu je data jos jedna utakmica da se popravi igra drasticno, tako je i Sky pisao da se igra mora "imminently" popraviti

Ali ono cega se ja jos bojim odlaskom lamparda i dolaskom neke druge budale, da ce vratiti neke bolide u prvu postavu i zapostaviti neke igrace, sto svaki trener zna uraditi.

Isto mi je proslo kroz glavu spaha. S novim trenerom sasvim sigurno ce uletiti u ekipu neko koga ne zelimo. Recimo kod Tuchela bi sigurno Rudiger igrao prvu postavu, a to se nama ne svidja, mada i Lampard ga je vratio.

Vrlo moguce da recimo neko pocne koristit Azpija umjesto Jamesa itd.

To nije nesto sto zelimo vidjeti, ali svakako i ovo sto Lampard radi je katastrofa.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.