10. februar 2019.7 god. comment_284717 Tko je nama uopće sportski direktor nakon odlaska Emenaloa? Koliko ja znam nitko. Mi uopće nemamo tu funkciju. Sarri također ne odlučuje o transferima? Tko onda se time bavi? Marina i slični ljudi koji su možda dobri financijeri ali im nogomet nije struka. I kako onda očekivati išta? Prijavi
10. februar 2019.7 god. comment_284719 Chelsea, od onakve sile je postao smijesan klub. Fudbalski klub bez sportskog direktora, privatni klub a gazdu ocito boli kurac za sve jos od osvajanja LP. Sve konce u rukama drzi zenska koja ne zna sta je lopta, hej pa ona nama igrace dovodi jebo te zivot. Vec sam rekao, ali velikom brzinom, idemo u prosjek kao nekad prije sto smo bili. Ostaje nam samo da se naviknemo na tu situaciju. Prijavi
10. februar 2019.7 god. comment_284722 Nezz cemu se cudite.. Nije mi trebao ovaj poraz da znam gdje smo realno, nista neocekivano. Cak sam poraz prihvatio dosta ravnodusno, nisam se niti najmanje zivcirao. Jednostavno opali smo i to je ocito jos odavno, nismo u top 10 klubova svijeta, samoj eliti, sada smo onaj drugi rang i to je istina.. Prijavi
10. februar 2019.7 god. comment_284723 6:0, boli to jarane, boli majke mi. Nisam mislio da cemo ovo dozivit, ni blizu ovako nesto. Zalosno. Prijavi
11. februar 2019.7 god. Autor comment_284726 Ja se nisam nasekirao. 6-0 bi moglo pokrenuti neke pozitivne stvari. Možda je vrijeme da se klub proda. Prijavi
11. februar 2019.7 god. comment_284744 Daj ba jebo vas hljeb. Ovo sve moze malo bolji trener okrenuti. Glavne karike Luiza, Alonsa (ponekad ga stavljati u igru), Williana/Pedra izbaciti, odmah bi ovo izgledalo bolje. Prijavi
22. februar 2019.7 god. Autor comment_285053 Hvala FIFA-i što su nas spasili od Marininih kvazitransfera u sljedeća dva perioda. Nadam se da je dovođenje Higuaina bio posljednji kvazitransfer i da sada sljedeća dva roka neće moći ništa. Nadam se da će nam žalba pasti. A ovo je odličan komentar s klixa ispod članka: Prijavi
10. maj 2019.7 god. comment_286467 Konta covjek kad zavrsi sezona, da ce se desiti pozitivne promjene, no evo vec su nagovjestili sta nas ceka, Luiz koji ima 32 godine dobio ugovor od dvije godine. Dakle, definitivno ostaje ban na transfere. Dajte nam jos osigurajte i Kovacica, i Higuaina i nova sezona moze poceti Prijavi
10. maj 2019.7 god. comment_286470 Koji debili ne mogu da vjerujem. Drogba, Lampard, Terry nisu mogli dobiti ugovor duzi od godinu a Luizu daju dvije. Volio bih da rokne avion nedje sa njima jer nam bolje drugacije nece biti.Koji debili ne mogu da vjerujem. Drogba, Lampard, Terry nisu mogli dobiti ugovor duzi od godinu a Luizu daju dvije. Volio bih da rokne avion nedje sa njima jer nam bolje drugacije nece biti. Prijavi
12. maj 2019.7 god. comment_286482 Navodno igramo neku prijateljsku u Americi tjedan dana prije finala EL-a. Još jedna u nizu debilina naše uprave. Prijavi
21. maj 2019.7 god. comment_286752 https://twitter.com/SkySportsNews/status/1130908015908069376?s=20 Prijavi
21. maj 2019.7 god. comment_286753 O ovome pricam. Sada jos vise zelim da Lamps postane novi nas trener, s njima je svijetla buducnost, siguran sam. Prijavi
21. maj 2019.7 god. comment_286754 Ajde napokon sportski direktor. Upitno je koliko je Cech sposoban s obzirom da nema iskustva i nikad to nije radia, ali svakako bolje od trenutne situacije. Nadam se da će sad stvari krenut na bolje po pitanju transfer politike. Prijavi
21. maj 2019.7 god. comment_286756 A ne znam sto bih rekao ako je istina, pitanje je koje su njegove ovlasti ili je to samo fikus pozicija, dok Marina i dalje vuce sve konce. Takoder, ako vec mu prepuste nekakve ovlasti, zanima me koje su njegove kompetencije i iskustvo da zasjedne na takvu poziciju, osim sto je igracka legenda kluba. Ali kako god bilo valjda ne moze gore od trenutnog stanja politike uprave kluba. U svakom slucaju trebao bi znati vise o igracima koje treba dovoditi nego marina. Vidjet cemo ako se dogodi hoce li biti kakvih promjena Isto tako sumnjam kako ce nakon ovog igrati u finalu, vidim kako su navijaci arsenala bijesni. Mora se priznat cudan tajming da ovakve informacije cure Prijavi
21. maj 2019.7 god. comment_286757 Cech na toj poziciji jedino ima smisla ako ce i Lampard biti trener. Bio bi to veliki zaokret u klubu i povratak nade navijacima. Odlazak Hazarda u tom je slucaju puno bezbolniji. Prijavi
21. maj 2019.7 god. comment_286759 Bitno je da nase legende polako preuzimaju funkcije u klubu, Cech je velika legenda i rekorder u premier ligi po utakmicama bez primljenog gola. Kako bi sad volio da ako Lampard preuzme klub bude mu pomocnik neko od bivsih saigraca poput Terya, Balacka, A.Cola i slicnih. Prijavi
21. maj 2019.7 god. comment_286760 Bitno je da nase legende polako preuzimaju funkcije u klubu, Cech je velika legenda i rekorder u premier ligi po utakmicama bez primljenog gola. Kako bi sad volio da ako Lampard preuzme klub bude mu pomocnik neko od bivsih saigraca poput Terya, Balacka, A.Cola i slicnih. Makelele se spominje u nekim izvorima isto kako pregovara sa klubom https://twitter.com/ChelsTransfer/status/1130920867591069696A evo i potvrde kako se nešto kuha https://twitter.com/PetrCech/status/1130945338527899648 Prijavi
21. maj 2019.7 god. comment_286762 Cudan izbor. Nikakvog znanja o poziciji. Makelele barem ima nekog trenerskog posla iza sebe, zna igrace procijeniti. I dalje sam misljenja da tu poziciju treba nekome iskusnom dati. Prijavi
21. maj 2019.7 god. comment_286763 Slazem se, moguce da na ovaj nacin uprava skida ljagu sa sebe, pa pokusava sacuvati posao, kako ce im ovaj plan proci, vidjecemo. Prijavi
22. maj 2019.7 god. comment_286766 Bitno je da nase legende polako preuzimaju funkcije u klubu, Cech je velika legenda i rekorder u premier ligi po utakmicama bez primljenog gola. Kako bi sad volio da ako Lampard preuzme klub bude mu pomocnik neko od bivsih saigraca poput Terya, Balacka, A.Cola i slicnih. Lijepo je imat legende oko klupa ali ne trebe sad pretjerivat i davat im poslove samo na osnovu toga što su legende. Biti legenda kluba nije kvalifikacija za ni jedan posao u klubu (osim eventualno ambasadora). To što je legenda ne govori o njegovim sposobnostima kao i ni to što su bili odlični igrači ne garantira da će biti dobri treneri, direktori... Prijavi
22. maj 2019.7 god. comment_286767 A da im damo sansu da se pokazu i dokazu? Pa da onda pricamo o tome. Ovo je fenomenalan potez definitivno, prijeko potreban, sa kojim vjerujem da idemo na bolje. Atmosfera u klubu je veoma bitna, mozda i najbitnija, a snjima dobijamo pozitivnu atmosferu. Rezultati ce biti svakakvi, fudbal je to, ali kada je atmosfera u klubu kako treba sve je lakse, kada su pravi ljudi u i oko tima. Drogba se takodjer mora nekako ukljuciti u klub vise, Lamps trener, a Terry obavezno njegov pomocnik. Prijavi
22. maj 2019.7 god. comment_286768 Mogu dobit priliku da se dokažu kroz pozicije pomoćnih trenera, trenera rezervnih i mlađih timova i sl. Ali mislim da Chelsea ne bi trebao biti klub koji će na ključnim pozicijama kao što je sportski direktor imati ljude koji se tek uče poslu. Ali, kako god, kao što sam već rekao drago mi je da je napokon doveden sportski direktor. Cech je neiskusan i nedokazan i riskantan potez ali svakako bolje imat ikoga na toj pozicije nego trenutna situacija gdje transfer politiku vode ljudi koji nisu iz sporta. Nadam se da ćemo sad ako ništa barem imat definiranu transfer politiku i odlučit se što hoćemo, jer trentuno naša uprava nema pojma šta radi i šta želi. Prijavi
22. maj 2019.7 god. comment_286773 Postavljanje Ceha na mesto sportskog direktora je čisto mazanje ociju navijacima. Covek direktno iz kopacki uskace u fotelju i sad se od njega očekuje da vuče neke kvalitetne poteze na tržištu i pronalazi mega talenta. Sven Mislintat, Pol Micel, Luis Kampos, Mark Overmars su najbolji primeri ljudi kojima ovakav posao treba poveriti. Ceh nema nikakvo predznanje niti iskustvo za tako odgovornu poziciju. Njega Granovskaja dovodi isključivo kao zivi stit za katastrofalnu transfer politiku kojom ce ona i dalje rukovoditi. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.