21. maj21. maj comment_372680 Čuvao se i odgađao operaciju sve u cilju da bude na SPu i na kraju ostao bez poziva. Ništa nek mu ovo bude motivacija za sljedeću sezonu jer u ovoj sezoni se mogu na prste izbrojati njegove dobre partije. Prijavi
21. maj21. maj comment_372682 Kao i reLi mnogo mi je drago sto nije pozvan nabijem ga na kurac nek se sad cuva. Koliko mi je zao za Pedra toliko mi je drago za Colea. Prijavi
21. maj21. maj comment_372683 Stvarno sam ocekivao da ce ga zvati, on je jedini sposoban da napravi nesto na mali broj minuta od svih tamo. Ali dobro je i ovako, odmorice se. Prijavi
21. maj21. maj comment_372685 Ultimativna Božija pravda - štediš se na poslu i očekuješ da odeš na vrhunski odmor. E neće moći. Prijavi
22. maj22. maj comment_372688 5 hours ago, reLo said: Ultimativna Božija pravda - štediš se na poslu i očekuješ da odeš na vrhunski odmor. E neće moći. Pa tehnicki ovo i jeste vrhunski odmor Ako Palmeer opeet krene da igra kao prime Hazard sledece god., podici spomenik Tuchelu, once a blue forever blue. Prijavi
22. maj22. maj comment_372689 Žao mi je Cole, ali nisi zaslužio ići. Treba izvući pouke iz ovoga. Prijavi
22. maj22. maj comment_372690 Mislio da je Tuchel naivan ko Maresca i Rosenior i da ce igrati svaku partiju bez obzira na formu, zasluzeno ide na hlađenje. Prijavi
22. maj22. maj comment_372691 Koji je vama kurac pa se nasladjujete ovako necim ? Ne razumem zaista. Prijavi
22. maj22. maj comment_372694 Nije zasluzio po formi iz zadnje godine, ali je zasluzio na osnovu kvalitete i klase koja je. Sto kaze Whisper, jedan od rijetkih igraca koji i kad nije u formi uz malu minutazu (uvedes ga zadnjih 15-20 minuta kad ganjas pobjedu ili zelis izbjeci poraz) i on moze donjeti prevagu. Palmer je klasa, bukvalno jednim potezom moze preokrenuti utakmicu. To sto nije u formi, a razlog je ta povreda koju vuce i koja mu je isjeckala citavu sezonu, plus mijenjanje trenera... ne znaci po meni da nije trebao biti pozvan. Sta je sa prethodne 2 godine? Po kvaliteti skoro pa zlatna lopta. Svj. prvenstvo se igra tek svake 4 godine, nije da je vec tu iduce godine. Ne znam, iskreno ne svidja mi se Tuchelov odabir igraca koji uz sve to opet ima jaku ekipu. Ali misljenja sam da su Hall, Palmer, Arnold i Megvajer trebali ici na WC. Hall i Megvajer, pogotovo Megvajer igra sezonu iz snova. Iskusan, nema boljeg igraca u skoku od njega u citavoj repki. Prijavi
22. maj22. maj Popularna objava comment_372695 hjoooj ljudi sa čime se vi zamarate, pa koga boli kurac za glupe reprezentacije Prijavi
22. maj22. maj comment_372698 Pa kako je odigrao ovu sezonu a posebno ovaj drugi dio, ne znam na osnovu čega je zaslužio da ide ako bi samo nastavio formu iz kluba. Ili se možda čuvao za Svjetsko prvenstvo? Palmer već u nedjelju ima priliku da pokaže Tuchelu da griješi ili neka nastavi sezonu kako je igrao i do sada. Prijavi
22. maj22. maj comment_372706 Poziv su dobili igrači koji su pokazali da trenutno mogu na nivou 90 minuta ponuditi nešto jako kvalitetno, samim tim i na nivou 20 minuta. Jedino je Madueke sporan na spisku što se napadačkog dijela tiče. Na sredini ne znam iz kojeg razloga je pozvan Henderson osim da bude uticajan u svlačionici. U odbrani Glavonja zaslužio da ide, nisam mogao doći sebi kad sam vidio prezime Stones na spisku. Također Spence zalutao. Southgate je za Euro bio dosljedan i izabrao je po formi, ne po imenima. Tuchel je to selektivno uradio. Prijavi
23. maj23. maj comment_372712 pa ta Engleska je zadnjih 20 godina imala bar u tri navrata na papiru igrace za osvajanje minimum jednog veceg trofeja, ja mislim da ih je vodio Ciro Blazevic da bi nesto i osvojili (salim se malo ali nije daleko od istine) inace nisam nesto video da je Palmer uzivao neki status prvotimca cak i onda kad je bio u konk. za igraca sezone... ne znam, vidim da je pozvao Hendersona, onda onog klinca iz Junajteda, ima tu par nekih nelogicnosti ( u veznom redu), jebes mu mater ako je Maduke ispred ove trojce dole... na papiru izgleda kao da ce da igra 4-4-2 ili 4-3-3 gde ce Belingam biti jedini "kreativni vezni", ovo ostalo nema tu nekog cistog AM igraca...al zato je pozvao tri CF, i sve ostalo krila Henderson ce verovatno da bude backup za Rajsa, ali ne razumem logiku da od Fodena/Palmera/Gibs Vajta ne pozove bas nijednog Prijavi
11. juli11. jul Popularna objava comment_373252 Pokrenuo je biznis, prodaje led u obliku lopte. Zove se Cole'd. Možda da ga stavi na preponu da je zaliječi. Prijavi
18. juli18. jul comment_373325 On 7/11/2026 at 6:03 PM, Adi said: Pokrenuo je biznis, prodaje led u obliku lopte. Zove se Cole'd. Možda da ga stavi na preponu da je zaliječi. Odavno nešto gluplje vidio nisam, kada sam to vidio na Instagramu morao sam da pogledam ponovo da vidim je li moguće da tu glupost prodaje. Doduše kad ga gledaš kako priča ništa pametnije se i nije moglo očekivati od njega. Prijavi
18. juli18. jul comment_373335 12 hours ago, Kun Aguer0 said: Odavno nešto gluplje vidio nisam, kada sam to vidio na Instagramu morao sam da pogledam ponovo da vidim je li moguće da tu glupost prodaje. Doduše kad ga gledaš kako priča ništa pametnije se i nije moglo očekivati od njega. People tend to buy stupid shit 😃 Prijavi
18. juli18. jul comment_373338 Recimo puno više bi smisla bilo prodavati onu tekućinu što se stavi u zamrzivač pa kad se povrijediš staviš na zglob. Još tečnost plava, samo napišeš Cold Palmer na nju. Prijavi
18. juli18. jul comment_373366 5 hours ago, Adi said: Recimo puno više bi smisla bilo prodavati onu tekućinu što se stavi u zamrzivač pa kad se povrijediš staviš na zglob. Još tečnost plava, samo napišeš Cold Palmer na nju. Ne mislim da on zna sta je to, vrhunac u njegovom mozgu je bila led. Cak iako mu je neko predlozio to, on je vjerovatno spustio onaj teleci pogled i rekao, lets just sell ice bro Prijavi
18. juli18. jul comment_373369 11 minutes ago, Kun Aguer0 said: Ne mislim da on zna sta je to, vrhunac u njegovom mozgu je bila led. Cak iako mu je neko predlozio to, on je vjerovatno spustio onaj teleci pogled i rekao, lets just sell ice bro zašto bi sebi ograničavao tržište na povređene sportiste kad može imati dosta veće tržište sa samo brendiranim ledom za svakodnevnu upotrebu Prijavi
18. juli18. jul comment_373370 4 minutes ago, MASKO said: zašto bi sebi ograničavao tržište na povređene sportiste kad može imati dosta veće tržište sa samo brendiranim ledom za svakodnevnu upotrebu Zato sto ce led napraviti svako ko ima imalo mozga ukoliko mu treba za kucnu upotrebu a ukoliko ti treba led za vece lance npr. restoran uzimas ledomat a ne kocke leda u kesi, tako da se je samim tim ogranicio samo na individue koje su maloumne i uzimaju kocke leda u kesi. A da ne govorimo o cijeni, led je dzabana Prijavi
18. juli18. jul comment_373371 3 minutes ago, Kun Aguer0 said: Zato sto ce led napraviti svako ko ima imalo mozga ukoliko mu treba za kucnu upotrebu a ukoliko ti treba led za vece lance npr. restoran uzimas ledomat a ne kocke leda u kesi, tako da se je samim tim ogranicio samo na individue koje su maloumne i uzimaju kocke leda u kesi. A da ne govorimo o cijeni, led je dzabana vjeruj mi, pakovani led ide ko lud i kod nas i svuda u svijetu, nisi ti ništa pogriješio al ja sam milion puta kupio led kad mi hitno treba kad su okupljanja neka, mislim ok svako svoje mišljenje ima ali meni je ovde jasna matematika a i ne isključuje je mu ako obrne keš da proširi katalog proizvoda posle Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.