Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

#25 Moises Caicedo

Istaknuti odgovori

Nevjerovatno je kako ovaj igrač ispada glup u pojedinim situacijama. Da li je u šesnaestercu, na sredini, u napadu, on uvijek isto ide na igrača.

On i Achempong su jedini krivci za ovaj remi a inače smo utakmicu dobro odigrali.

• 2 sedmice kasnije...
  • Odgovori 487
  • Pregledi 24,4 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Mama mozemo da kupimo Fabrizia Romana?   Imamo Fabrizia Romana kod kuce   Fabrizio Romano kod kuce:  

• Moises Caicedo vs Aston Villa  - 3 chances created  - 15 passes into final third  - 1/1 dribbles  - 1/1 clearances  - 2 interceptions  - 7 recoveries  - 4/6 duels won  Inverting

Objavljene slike

Ima 8 zutih kartona u ligi, jos 2 i 3 mece zabrane. Primjera radi, ako bi u naredne dvije utakmice dobio (Ars i Villa) ne bi igrao protiv Evertona i Newcastla.

S jedne strane treba mu to naglasiti ali s druge strane ne treba mu previse trubiti o tome pa da igra pod kocnicom pa da kasni na duele ili da ne igra onako kako on igra. 

šta znam, da je digo nivo igre, digo je neverovatno, sećam se da sam ga kritikovao da nema samopouzdanja, da gubi lopte koje dovdede direktno do šanse protivnika, i sl. znači u odnosu na taj period, stvarno je imao fantastičnih partija

mislim da sam jednom spomenuo, u stvari siguran sam da jesam, da je Kante jedan od retkih igrača, u stvari zapravo mogu da kažem da je jedan u hiljadu na toj poziciji koji je ne znam kako uspevao da krade lopte bez "uletanja" u igrača, bez nekog izguravanja, bez da ga zakači po nogama

to i čitanje igre kod Kantea je u lesteru bilo odlično, a kod nas je još više napredovao

Kaisedo ima još prostora za napredak, siguran sam u to, to su finese koje će ga podići još jedan nivo gore, e sad da li će popraviti to (pre svega zbog sebe) jel gomila tih kartona ili faulova je nekad bila nepotrebna

napomena: moram da naglasim da sam ranije vidjao i mnogo grublje partije od strane tipa Roj Kin, Patrik Vijera, da ne pominjem neke ostrvske mesare iz ekipa srednjeg ranga ili iz donjeg dela tabele, možda ja grešim, ali neke situacije nisu bile toliko grube kolko se predstavljaju

Jel neko primjetio kakve je lopte dijelio protiv Ville? U prvom poluvremenu je izbacio Palmera u gol sansu kad se ovaj spetljao, kod drugog gola je on poslao loptu za Garnacha na krilo, i to nije jedina situacija, pritiska se rjesavao kao Busquet onomad. Strasan je Moi, bas strasan igrac.

• 3 sedmice kasnije...
33 minutes ago, chiba said:

Ali kakvi su to mufljuzi od novinara, znači bukvalno sve te  latinske zemlje, svi kao da priznaju samo RM i Barselonu, i svaka jebana reprezentativna pauza kad odu kući, uvek sve ista pitanja

Stokholmski sindrom. Isti kurac ko i kod nas.

Da nam je Njemacka kojim slucajem bila okupator, niko se ne bi borio za vlastitu drzavu.

• 3 sedmice kasnije...

Ne možemo ga pustiti možemo ga samo prodati za dobre pare a budući da je produžio ugovor, znači da ne želi nigdje. Ovaj poteze uprave i Caiceda je vrlo važan u ovom trenutku kada su nam igre i rezultati najgori još od dolaska novih vlasnika. Nema sumnje da je Caicedo važan igrač ali ono što treba svakom našem igraču je mudrost i iskustvo. Zbog nedostatka takvih igrača u klubu i uz mlade, neautoritativne trenere igrači nam ostaju i postaju buntovni i nedisciplinovani.

• 3 sedmice kasnije...
  • 2 sedmice kasnije...
  • 1 mjesec kasnije...

Taman obojica maloumnici retardirani, Caicedo dobije direkt crveni, odigra Xhaka dve utakmice, on dobije crvveni i taman se vrati Caiceeda i tako occekujem 10 crvenih samo njih dvojica u toku sezone

• 1 mjesec kasnije...

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.