30. novembar 2025.30. nov comment_369120 Preloš potez, sekunda totalnog iskljucenja mozga. Ipak previse mu dugujemo da bi sad bilp neko drvlje i kamenje, uglavnom mora malo povuci rucnu kada je ta njegova agresivnost u pitanju. Prijavi
30. novembar 2025.30. nov comment_369123 Treba se nekad znati iskontrolisati. Ne mozes bas svaku loptu uzeti. Ovdje se odmah vidjelo da je daleko, a protivnik ima loptu u nogama. Nema potrebe da ulijeces. Al dobro sad, to je Caicedo i znamo da ce nastaviti isto. To je njegova igra. Ne zna drugacije. Koliko nam je valjao i dao za ekipu, nemamo pravo ga pljuvati zbog jednog lapsusa. Glavu gore i idemo dalje. Prijavi
30. novembar 2025.30. nov comment_369124 Ne dugujemo mi njemu nista. Njegovo je da igra na profesionalnom nivou. Dovoljno je dugo u klubu ali ocigledno nedovoljno da se ponasa zrelo i profesionalno. Ostatku ekipe svaka cast na borbenoj utakmici. Lako se moglo desiti da nas natamburaju zbog toga, ali srecom to se nije desilo. Kod njega u pocetku svake utakmice znas na sta ce to ispasti, cim u startu krene rizicno igrati, odmah znas da ce vrlo vjerovatno neku glupost napraviti. Prijavi
30. novembar 2025.30. nov comment_369129 Vidjet ćemo hoće li se nama suditi ovako crveni kartoni. Nakon pregledanog snimka, moje mišljenje je da ovaj start Caiceda nije bio za crvenog kartona. Oštar start jeste bio, faul jeste bio, žuto karton DA, za crveni prestrogo. Evo i zašto. Merino prima loptu desnom nogom, odmah dodaje lijevom nogom. U međuvremenu Caicedo ide na loptu ali ne s namjerom da protivnika povrijedi, nego da zaustavi pas, kasni i pravi faul nad protivnikom. Merino je ovdje dobro odglumio i budući da mu nije bila stajna noga znači faul uopšte nije bio rizičan za povredu. Znači Merino je udario loptu, Caicedo nagazio to stopalo. Žuti DA ali crveni NE. Mnogo opasniji je bio start Gyokeresa SA DVIJE NOGE na našeg golmana. Prijavi
30. novembar 2025.30. nov comment_369130 Ne bih se složio. Ovo je crveni ko @Caeruleus-ova ljubav prema maloljetnicama. Caicedo je bio kilometrima od lopte. Gyokeresu je falila milisekunda da dođe prije lopte i da umjesto faula u napadu bude penal. Prijavi
30. novembar 2025.30. nov Popularna objava comment_369132 e to je ta tanka linija izmedju Kantea i njega, ne sporim kvalitete Kaiseda, napredovao je kao svemirski brod, ali Kante je bio prosto ta neka zamišljena granica iznad naravno, presrećan sam igrama Kaiseda, ali Kante je bio bolji taman za toliko da čini razliku u čitanju igre, i znao je nekako kao malom detetu kad uzimaš igračku, tolko su se jednostavno činile njegovo oduzimanje lopte Glavu gore, sva sreća pa je ostatak tima pokazao napokon malo muškosti Kaeisedu zameram to što je nepotreban faul bio, pogrešna procena, i da je primio igrač loptu, verujem da ništa posebno ne bi napravio, nije idiotizam kao kod Dzeksona, ovde je prosto nepromišljenost, loš dan Prijavi
2. decembar 2025.2. dec comment_369153 13 minutes ago, BT14 said: Da, tri meča direktan i opravdan crveni. Opravdano kada je nama, kada je protivniku tad zmire. Prijavi
3. decembar 2025.3. dec comment_369164 Teorija zavere Caicedo namerno fasovao crveni da se odmori i zaleci koleno 😁 Prijavi
3. decembar 2025.3. dec comment_369188 Još tačno dva kiksa do povratka Caiceda. Vrati se grešni sine sve ti je oprošteno. Prijavi
3. decembar 2025.3. dec comment_369189 I s Caicedom su nas bunker ekipe lagano guzile, tu ne pomazu njegove kvalitete. Prijavi
3. decembar 2025.3. dec comment_369191 Guzile nas jesu ali ne na ovakav način baš, čim nema Caiceda računaj da i Enzo više "nije svoj", znači automatski gubiš kičmu. Prijavi
3. decembar 2025.3. dec comment_369198 Treba se zapitati sta radi onaj koji ga mijenja a au uglavnom Santos i Lavia. Prvi je samo solidan igrac i nista vise, drugi je stalno out. Da imamo i Essuga a pitanje da li ce igrati ista osim liga kupa ako se oporavi. Prijavi
17. decembar 2025.17. dec comment_369490 Propušta prvu utakmicu polufinala Liga kupa ZBOG APLAUDIRANJA SUDIJI. Prijavi
17. decembar 2025.17. dec comment_369491 9 hours ago, reLo said: Propušta prvu utakmicu polufinala Liga kupa ZBOG APLAUDIRANJA SUDIJI. eto. ja kad kazem da momak jos nije dovoljno sazrio u glavi, bari mi se smije. Prijavi
17. decembar 2025.17. dec comment_369493 10 hours ago, reLo said: Propušta prvu utakmicu polufinala Liga kupa ZBOG APLAUDIRANJA SUDIJI. Izvor Vesela sveska ili onaj tvoj radio? 44 minutes ago, Spaha said: eto. ja kad kazem da momak jos nije dovoljno sazrio u glavi, bari mi se smije. Nema to veze sa sazrijevanjem nego s mozgom. Caisedo nece nikad biti Kroos, nije prirodno inteligentan. On ce i kao veteran praviti ovakve neke ‘ispade’. Prijavi
17. decembar 2025.17. dec comment_369494 Da angazuju konzilijum sacinjen od psihologa, psihijatra i sociologa. Prijavi
17. decembar 2025.17. dec comment_369495 Može li pojašnjenje kako propušta polufinale, nisam gledao utakmicu a koliko vidim dobio je žuti karton. Ne znam da se kartoni u kupu sabiraju. Prijavi
31. decembar 2025.31. dec comment_369741 Opet zuti i ne igra naredne 2 utakmice zbog akumuliranih kartona. To ce biti vec 5 utakmica propustenih u prvenstvu nakon pola sezone, plus je uspio i u Liga kupu da nakupi zutih za suspenziju. Prijavi
31. decembar 2025.31. dec comment_369744 I to ga nema protiv Cityja. Moglo bi ga njegovo forsiranje koštati na kraju posla Maresce. Prijavi
10. februar10. feb comment_370911 Jebem i tebe i tvoje nerezonske, nepromisljene, glupe faulove skoro svake jebene sedmice. Ili skrpi nekoga 60m od gola, ili neki crveni popije ili ovako pokloni protovniku penal i enrgiju da se vrate u utakmicu. Nabijem te na kurac, nauci kako da startujes na loptu dovoljno iskustva imas. I kad vec divljas sto ne izdivlja kod drugog gola agresivnije malo kad je trebalo Prijavi
10. februar10. feb comment_370924 Ma nema mozga lik. Nije mu prvi put. Napravio je ovakvih glupih penala vec nekoliko. Kod njega je svaki start na rubu faula, a kad pravi faul cesto na rubu crvenog. Frajer misli da svaku loptu moze uzeti. Evo danas nas igrac (cini mi se Chalobah) ceka ovog protivnickog, nema uopste prostora za sut i Caicedo opet pokusava ocajnicki startati. Bas me ispizdio, sjebao je citavu ekipu. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.