26. septembar 2023.3 god. comment_349187 On kuburi sa samoppuzdanja, a i prirodno nije u top finisere akcija. Do skoro je igrao krilo. Ako se gleda fudbalski i izuzmu te zavrsnice on za razliku od svih napadaca koje smo imali do sada (od Dijega Coste) dosta kvalitetno ucestvuje u igri, lepo prima igru, odlaze lopte, ima brzinu snagu. Ako se poradi na samoppuzdanja, zavrsnicama, on bi svakako bio odlicnog pojacanje al za to treba vremena. Dobra stvar kod njega je sto moze jednako dobro da se upari i sa niskim i sa visokim napadacem Prijavi
29. septembar 2023.3 god. comment_349246 Tačno i ovaj fudbal otišao u kurac, igrači sa najviše žutih kartona nisu odbrambeni i oni DMFovi, nego sad napadači i neki ofanzivniji veznjaci. Čuj špic ti dobije 5 žutih u 6 utakmica krv ti jebem Prijavi
29. septembar 2023.3 god. Autor comment_349261 Ma hajde u redu da je to zbog presinga ili ti ga faulova, vise zato sto se svadjao sa sudijama i sto je smetao suparnickim igracima kada su izvodili slobodne udarce. Prijavi
30. septembar 2023.3 god. comment_349265 Bezveze kartoni, simpatican je momak, ali u ovih par utakmica cini mi se kao da Diego Costa sa Alija. Prijavi
21. oktobar 2023.2 god. comment_349564 Na 2:0 ide 1 na 1 i kao pravi napadac useta se sa loptom golmanu u narucje. Znaci da u narednih 5 utakmica da 5 golova nece uspjeti neutralisati svu stetu koju je nanio na pocetku sezone. Prijavi
28. oktobar 2023.2 god. comment_349679 Ovaj sto pruza u posljednje vrijeme je uzas svih uzasa. Prijavi
28. oktobar 2023.2 god. comment_349689 Ma dečku sišla krv u donju glavu, pa mu mozak ne funkcioniše, mamu li mu Prijavi
28. oktobar 2023.2 god. comment_349690 Joj prvih par tekmi mislio sam da se rijesilo pitanje napsdaca al ode sve u kurac. Ni slican pocetku sezone Prijavi
6. novembar 2023.2 god. comment_349771 Koji metilj, najgori napadac kojeg sam gledo. Pa veceras bi Giroud da 3 gola s onakvim sansama. Prijavi
6. novembar 2023.2 god. comment_349777 SIUUUUU Hattrick on dao a najgori na terenu od startera dns Prijavi
6. novembar 2023.2 god. Popularna objava comment_349784 Ovo je vjerovatno najgori hattrick u svijetu nogometa. I ajd kontam napunio se samopouzdanjem buum sljedeci napad, povratna na 11 metara, zatego je brat u Temzu. Prijavi
10. novembar 2023.2 god. comment_349843 Jbg ne postoji nešto kao najgori hat-trick Fora je što je momčina mogao 5 uvaliti najmanje ali nije, dakle opet imamo napadača koji realizuje 1 od 3 šanse ( i to ako je raspoložen) a mi šanse stvaramo na kapaljku... Prijavi
12. novembar 2023.2 god. comment_349874 U prvih 45 minuta već trebao dati 3 gola, umjesto toga Ederson se nije ni oznojio. Prijavi
12. novembar 2023.2 god. comment_349925 Nije se vidio čitavo drugo poluvrijeme i onda neočekivana mirnoća u završnici. Prijavi
14. novembar 2023.2 god. comment_349956 Mora da popravi realizaciju, za razliku od napadača prije njega on je jako često u dobrim šansama Prijavi
14. novembar 2023.2 god. comment_349957 3 minutes ago, Kun Aguer0 said: Mora da popravi realizaciju, za razliku od napadača prije njega on je jako često u dobrim šansama Iako su razlike minimalne stvaramo druge najkvalitetnije šanse u ligi uz prosječnu konverziju. Tottenham recimo bolje koristi lošije šanse. Prijavi
14. novembar 2023.2 god. comment_349958 Na kontu u Premiershipu ima 6 golova, sto statisticki nije lose, medjutim na pocetku sezone je puno bolje izgledao (na priprema mi je djelovao kao prime Drogba) a nije bilo golova. Nadam se da ce u nastavku sezone nastaviti zabijati i pri tome pruzati dobre partije. Dobro je sto se Broja i Nkunku vracaju pa nece imati zagarantovano mjesto u prvih 11. Prijavi
15. novembar 2023.2 god. comment_349965 18 hours ago, Adi said: Iako su razlike minimalne stvaramo druge najkvalitetnije šanse u ligi uz prosječnu konverziju. Tottenham recimo bolje koristi lošije šanse. I ja sam vidio ovaj graph prije par dana, također sam vidio da Jackson im xG 7.5 ili tako nešto, dakle gotovo 8 a zabio je samo 6 golova gdje su 3 protiv Tottenhama koji je igrao samoubilački fudbal. Uopšte mi nije puno pokazao, pored promašenih šani sapliće mi se previše sa loptom i uvijek kasni par sekundi da doda dobar pas, Broja mi je izgledao bolje od njega prije ove male povrede. Prijavi
17. novembar 2023.2 god. comment_349991 Ne znam za vas ali meni se nesto svidja u igri kod Jacksona. Zna iznervirati, donjeti pogresnu odluku, ali zna isto tako i odigrati vrhunski. Stalno se krece, trazi loptu, cak zna i nisko doci i odigrati par dodavanja i odloziti loptu. Nije skup, mlad je i vjerujem da ce se isplatiti. Prijavi
17. novembar 2023.2 god. Popularna objava comment_349997 Desi mu se nekad da prespava dobar komad utakmice. Recimo zna 20ak minuta potpuno odsustvovati na terenu i dodje ti da se zapitas jel uopste igra. Fali mu doza agresivnosti u najbitnijim trenucima a najveca mana je sto jos nije naucio biti u 16m kad treba. Da to ima zabio bi bar 5 golova vise dosad. I pored toga veliko je osvjezenje u odnosu na ono sto smo gledali na poziciji centarfora. Zadnji da je nesto znao bio je Ziru, i Costa prethodno. Dzekson je sigurno talentovaniji igrac od svih drugih koji su pokusali igrati devetku. Nadam se da ce jos raditi na svojoj igri i pristupu utakmicama jer ima potencijala. Manje talentovani napadaci od njega su se nazabijali golova u Premiershipu jer su svakog protivnika ozbiljno shvatali i borili se za svaku polusansu. Prijavi
24. novembar 2023.2 god. comment_350073 Još uvijek mi ne ide na živce, što je dobro, ono što me uvijek iznenadi je kad skontam koliko je mlad zapravo jer izgleda dosta starije. Jedino što me iznerviralo je ono Siuuu-kanje poslije gola Tottenhamu, sine dragi nafulao se dovoljno dobrih prilika za čitavu sezonu, zabio gol ekipi koja je sa 9 izašla na centar i slaviš tap in golove ko Ronaldo Al onda skontam da je on iz ovih retardiranih generacija tako da ono jebi ga Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.