24. decembar 2023.2 god. comment_350917 https://x.com/TheBlueDodger/status/1738928154272518378?s=20 Prijavi
24. decembar 2023.2 god. comment_350918 Do sada je bilo neznanje i neiskustvo al ovo je vec na granici bezobrazluka. Svojim odlukama je medju igracima koji su kancer tima Prijavi
24. decembar 2023.2 god. comment_350920 Cisto sumnjam da ce od ovoga ikada postati kvalitetan napadac, previse je neinteligentan da to postane. Prijavi
24. decembar 2023.2 god. comment_350924 Danas uze loptu stoperima izađe na golmana 11 metara od njega i hoce da proda fintu igracu iza njega i da se namjesti na jacu nogu. Mrtvu ti majku jebem bogomoljka glupa i njegove one ruke mutave. Prijavi
24. decembar 2023.2 god. Autor comment_350933 Sta kazu 115 mil funti za Osimhena, daj 150 odmah neka dodje prvog januara, neka ide na koji hoce africki kup. Prijavi
24. decembar 2023.2 god. comment_350941 Glup jest za medalju ali nije toliko los igrac. I od glupljih su dobri treneri znali isklesati dobrog napadaca. Prijavi
24. decembar 2023.2 god. comment_350943 Ma za broju je drogba, no to vise govori o broji nego li o dzekiu Prijavi
25. decembar 2023.2 god. comment_350965 Werner je babo za njega. Jest masio svasta al eto koliko toliko je pridonosio ekipi na drugi nacin Prijavi
26. decembar 2023.2 god. comment_350979 Jebo majku ne znaš jel mu gora završnica glavom ili nogom. Glavom maši loptu, jedva da je i zahvati a nogom neka očajna tehnika, položaj tijela kod šuta kao kod dijeteta koje se prvi put upoznaje sa loptom. A ove žute kartone ne treba komentarisati, samo će sebi reputaciju kod sudija sjebati, dobijaće žuti karton za svaku glupost ako ovako nastavi Prijavi
28. decembar 2023.2 god. comment_351065 Ja ne znam za vas, ali ja u Jacksonu vidim potencijal i vidim zavidnu tehniku. On ima taj core dobar, na trenutku djeluje zaista kao veoma dobar igrac, ipak nekako sve to uprska losom zavrsnicom ili se nekad spetlja bespotrebno. Recimo protiv Palace-a je imao poprilicno dobru tekmu sveukupno gledajuci, namjestio je 2 zicera Mudryku i Nkunkuu, ali onaj promasaj u drugom poluvremenu ce ga samo jos vise gurnuti ka dolje. Sta hocu da kazem jeste to da je mlad i da ima osnove dobre i da je trener taj koji ga mora nauciti nekim stvarima pocev od kretanja kada su centarsutevi u pitanju do postavljanja tijela u ispravan polozaj kada sutira (gol koji mu je juce ponisten je dao desnom nogom a logicno je bilo lijevom da suta). Samo te neke sitnice da doradi i on moze biti veoma dobar igrac. Nije drvo, nije neko ko nema kontrolu lopte ili je spor. Ima nesto u njemu i ja mislim da uz boljeg trenera moze biti veoma dobar igrac. Prijavi
28. decembar 2023.2 god. Autor comment_351098 I dalje ne razumijem kako je zabio taj gol iz offsidea. Odlican bi bio gol, ali opet fulao nemoguce. Prvo poluvrijeme odlican, drugo grozan kad rezimiras. Prijavi
29. decembar 2023.2 god. comment_351130 Danas negdje naleti na Instagramu kako je uz Premierligi on jedan od naj 'overhated' igrača. Piše kao, jes da maši boga oca, al i dao je više golova dosad nego drugi novi napadači koji su više plaćeni npr. onaj danski hinjo u Unitedu. Negdje i jes tako jbg, sad protiv koga je dao i kakve golove je dao, i kakve gluposti s kartonima radi je druga priča , al činjenica je da je dao golove i a to mu je poso. Prijavi
30. decembar 2023.2 god. Autor comment_351141 Poredeci ga sa smecem, on je najbolje smece. Problem je sto je i dalje smece. On je trebao i morao da ima na kontu barem duplo vise golova, jer su mu golovi bili usluzeni na tacni, a on ih nije mogao pospremiti. Onom Hojlundu barem ima izvlakusa sto mu statisticki niko ne dodaje od ofanzivaca. Prijavi
1. januar 2024.2 god. comment_351230 Mozda igra krivu poziciju? https://x.com/badboy_jerry/status/1741536900597301432?s=46&t=FSG9M_FIquFzVYWDdf98xg Prijavi
1. januar 2024.2 god. comment_351232 i meni je palo na pamet, al problem je što igrača kojima je najbolja pozicija iza napadača imamo 5x, a pravog isturenog napadača nemamo nijednog Prijavi
1. januar 2024.2 god. Popularna objava comment_351234 Ovaj mix highlighta ništa ne pokazuje osim normalno reagovanje igrača na otvorene situacije. Fudbaler koji ima otvorenog igrača u boljoj pozici naravno da treba dodati, treba odigrati nekad i iz prve. Problem je u tome što mi pas iz prve vidimo jednom u 4 utakmice čelsija pa pravimo sada mix highlighta, par utakmoca sam gledao ove sezone i prosjek dodira po igraču je sigurno između 2 i 3 po prijemu lopte, što se graniči sa seoskim fudbalom u Republici Srpskoj. Najveći problem je što ovaj momak nema fizičku snagu i pamet da igra ovde, previše se zapetlja kad napravi preko 2 dodira i zabode glavu u zemlju i ne vidi nikoga a preslab je za bilo kakvu duel igru, prijem lopte 0 bodova, kada odigra iz prve ili kada je u trku onda je igrač ali opet kada izađe 1 na 1 sa golmanom ja mu ne vjerujem da će dati gol kao ni onom plavom rusu što igra krilo. Nemoj da pravimo igrača od njega kad nam za 90+ minuta sedmično pokazuje da to nije a onda dođe klip od pola minute, minut i napravi od njega žirua. Voli vas vaš Masko. Prijavi
1. januar 2024.2 god. comment_351235 Jacksonu su 22 godine Masko, polako. Ovaj klip pokazuje da moze i zna odigrati nesto i kvalitetno, nije to sve cist otvoren pas, ima i peta, borbe, pokreta i driblinga... Pogledaj Broju i ako ga uporedis sa njim jasna je razlika. Ja mislim da ce nam faliti kada ode na AFCOM. Prijavi
1. januar 2024.2 god. comment_351237 Klip ko svaki drugi moze i ne mora da pokaze, al sveobuhvatno, kad pogledas i statistiku i sta radi on je sto se tice ucestovanja u igri (kreacije, primanja igre, pasa, kretanja sa loptom, brzine, pregleda igre, odigravanja na prvu.... Nas najbolji spic u poslednjih 10 godina) a egzikucija mu je dijametralno suprotna, po tome je jedan od najgorih u poslednjih 10 god. Dakle rad rad rad i samo rad i kad dobije na samoppuzdanja on bi bio jedan od boljih spiceva u PLu. Vredece 100 milki. Prijavi
1. januar 2024.2 god. Autor comment_351238 Niko ne kaze da nema potencijala, ali ovo sto sad radi je kriminalno. Nadati se da ce se popraviti u tim napadackim segmentima. Ne treba mi on puno ni kreirati, samo treba staviti loptu u mrezu. Prijavi
2. januar 2024.2 god. comment_351262 Ista priča se ponavlja sa našim napadačima već godinama. Svašta su radili i Werner i Morata i Havertz, svaki na svoj način, ali golova nije bilo. Jackson je po svemu rezervni napadač, čak bi u nekim ranijim ekipama Chelseaja bio i treći napadač, a ovdje je starter i to takav da se njegov izostanak odmah vidi na terenu. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.