Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Nicolas Jackson (2023-2026, 81 nastup)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 624
  • Pregledi 30,4 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Dobar je on igrač samo da još završnicu popravi. Ali je pravi nigga from the hood, izrešeto bi brata rođenog za 20 dolara da mu trebaju.

• Eto vam profilna

• NICHOLAS JACKSON - KAD GLAVA KAŽE JEDNO, A PRSA KAŽU: “MA NEĆEMO TAKO!” Finale Konferencijske lige. 4:1 za Chelsea. Trofej osvojen. A ko je heroj večeri? Pa naravno – Nicholas “Prsa od titana” Ja

Objavljene slike

• 2 sedmice kasnije...

Nikad nauciti osnovne stvari. Steta, mislio sam da ce se iz njega moci istesati solidan napadac. Mozda i bi uz nekog boljeg trenera. Da je recimo Didier ili Dzimi Flojd u trenerskom stabu..

Ne zna šutnuti loptu glavom. Šutevi kao da je 20 godina igrao onaj sport što je kao odbojka, ali nogom i glavom.

Upropastio je 100%-tnu šansu u prvom poluvremenu lošim kretanjem. Trebao je bježati od golmana i onda bi primio loptu na prazan gol.

Dva zicera je propustio. Jedino za pohvalu su 2-3 oduzete lopte sa leđa.

Ne znam sta bi reko za njega, ne bi ga još odpiso, možda poboljša taj završetak, zadnji pas i šut. Sad će te me popljuvat, al mene još uvijek podsjeća na Drogbu iz 04/05 sezone. 😉

Drogba bi zatvorenih ociju zabio glavom ono sto je Jackson jucer promasio, Drogba je igrao inteligentno kod ovog ne vidim ni grama inteligencije u njegovoj igri. Daj Boze da bude od njega napadaca ali nisam ubijeđen. 

Ko je gledao Union bar pola sata shvatio je da je i ovakav Jackson lično Albert Einstein kad je količina mozga u pitanju.

Platićemo 100 miliona za Toneya kao da gledam.

Hinjavi Fofana u 11 tekmi u Unionu ništa nije napravio, vratiće oni njega sami haha

Sad će Jackson dati 2 Hattricka protiv Lutona i Šefilda i sve ok 😁😉

• Popularna objava
2 hours ago, reLo said:

U januaru krenuti po Osimhena ili eventualno vratiti Datro Fofanu s posudbe. U ovog bezmozgovića se ne možemo pouzdati.

Joooj Datro Fofana :D Simpatican je nas reludin iako nekad ispada smijesan u drustvu :D

Salu na stranu, ja zaista kod Jacksona vidim talenat. Medjutim on je jos sirov a ponajvise kada je donesenje odluka u pitanju. Ali zaista ima basics dobre a to je kontrola lopte i generalno igranje u polju. Vise mi se svidja ovakav igrac neko trut neki koji ce jordamiti u 16m i nikakve druge koristi od njega nemas.

Ako nas Fofana sa svojih 0 golova u Bundesligi ne spasi, neće niko. Fofana bi tek u drugom dijelu sezone trebao proigrati, ako bude imao sreće da bude u prvih 11 kad napokon nekoga pobijede i uđu u seriju dobrih rezultata.

Kad smo kod Bundeslige Guirassy ima otkupnu klauzulu od 15-ak miliona eura. Odigrao je polusezonu kao Ronaldo Fenomeno. Šprda se čovjek sa ligom. Vjerovatno kod nas ne bi znao hodati.

• 3 sedmice kasnije...

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.