24. novembar 2023.2 god. Autor comment_350076 Kaze da ce samo proslavljati hattrick ako zabije tako. Znaci da necemo vise vidjeti tu proslavu. Prijavi
25. novembar 2023.2 god. comment_350101 Čamuga zvani potez viška. Carini loptu ko da je skuplja od 350 KM. Apsolutno mi do sada ne ulijeva povjerenje i mislim da se Broja mora početi forsirati. Pa onda krenuti po tog Toneya ili Osimhena kako se zna i umije u januaru. Prijavi
25. novembar 2023.2 god. comment_350103 Jacksona bih opisao recenicom trudi se ali nije previse inteligentan. Prijavi
25. novembar 2023.2 god. Autor comment_350107 Ma ovaj moze biti samo koristan kada ostatak ekipe igra na nivou, on da zabije ili napravi nesto kada ne ide nikome, to nema sanse. Mlad je, ali drazi mi je Broja tri puta, barem je iz akademije. Prijavi
6. decembar 2023.2 god. comment_350293 Jebem ti crnu majku glupu i ti znas igrat s loptom, znas ga usrat da ga Bog samo moze ispraviti. Prijavi
6. decembar 2023.2 god. comment_350295 Jesmo se nafurali da je dobar a jeftin igrač. Kurčina moja. IQ u minusu. Jebo ti sebi mater. Prijavi
6. decembar 2023.2 god. comment_350296 Majmunčinuo jedna, pa Onanu nema ko nije bušio, аl se nađe ovaj invalid Prijavi
6. decembar 2023.2 god. comment_350312 Nikad nauciti osnovne stvari. Steta, mislio sam da ce se iz njega moci istesati solidan napadac. Mozda i bi uz nekog boljeg trenera. Da je recimo Didier ili Dzimi Flojd u trenerskom stabu.. Prijavi
7. decembar 2023.2 god. comment_350340 Ne zna šutnuti loptu glavom. Šutevi kao da je 20 godina igrao onaj sport što je kao odbojka, ali nogom i glavom. Upropastio je 100%-tnu šansu u prvom poluvremenu lošim kretanjem. Trebao je bježati od golmana i onda bi primio loptu na prazan gol. Dva zicera je propustio. Jedino za pohvalu su 2-3 oduzete lopte sa leđa. Prijavi
7. decembar 2023.2 god. Autor comment_350346 Samo da je iz prve osutao to je gol, ali on nasao stopati loptu i Onana stigao. Napravio dvije odlicne sanse za Mudryka i fulio jos par odlicnih sansi. Kurcina. Prijavi
7. decembar 2023.2 god. comment_350357 Samo zna trčati i to je to, dodati loptu na vrijeme ili završiti akciju ne daj Bože, skoro uvijek mu kasni pas a o onoj šansi gdje je morao primiti loptu umjesto da je samo gurne u gol da ne pričam. Mislim da je vrijeme da Broja uzme mjesto u prvih 11 umjesto njega Prijavi
7. decembar 2023.2 god. comment_350411 Ne znam sta bi reko za njega, ne bi ga još odpiso, možda poboljša taj završetak, zadnji pas i šut. Sad će te me popljuvat, al mene još uvijek podsjeća na Drogbu iz 04/05 sezone. 😉 Prijavi
7. decembar 2023.2 god. comment_350414 Drogba bi zatvorenih ociju zabio glavom ono sto je Jackson jucer promasio, Drogba je igrao inteligentno kod ovog ne vidim ni grama inteligencije u njegovoj igri. Daj Boze da bude od njega napadaca ali nisam ubijeđen. Prijavi
8. decembar 2023.2 god. comment_350424 Da je ovim našim napadačima First Touch sa loptom od malog Joao Felixa ne bi ja brige brinuo. Svi imaju isti problem, dok se sastave sa loptom i dok onda smire loptu i snađu se u vremenu i prostoru Prijavi
8. decembar 2023.2 god. comment_350429 U januaru krenuti po Osimhena ili eventualno vratiti Datro Fofanu s posudbe. U ovog bezmozgovića se ne možemo pouzdati. Prijavi
8. decembar 2023.2 god. comment_350430 Ko je gledao Union bar pola sata shvatio je da je i ovakav Jackson lično Albert Einstein kad je količina mozga u pitanju. Platićemo 100 miliona za Toneya kao da gledam. Prijavi
8. decembar 2023.2 god. comment_350431 Hinjavi Fofana u 11 tekmi u Unionu ništa nije napravio, vratiće oni njega sami haha Sad će Jackson dati 2 Hattricka protiv Lutona i Šefilda i sve ok 😁😉 Prijavi
8. decembar 2023.2 god. Popularna objava comment_350432 2 hours ago, reLo said: U januaru krenuti po Osimhena ili eventualno vratiti Datro Fofanu s posudbe. U ovog bezmozgovića se ne možemo pouzdati. Joooj Datro Fofana Simpatican je nas reludin iako nekad ispada smijesan u drustvu Salu na stranu, ja zaista kod Jacksona vidim talenat. Medjutim on je jos sirov a ponajvise kada je donesenje odluka u pitanju. Ali zaista ima basics dobre a to je kontrola lopte i generalno igranje u polju. Vise mi se svidja ovakav igrac neko trut neki koji ce jordamiti u 16m i nikakve druge koristi od njega nemas. Prijavi
8. decembar 2023.2 god. comment_350434 Ako nas Fofana sa svojih 0 golova u Bundesligi ne spasi, neće niko. Fofana bi tek u drugom dijelu sezone trebao proigrati, ako bude imao sreće da bude u prvih 11 kad napokon nekoga pobijede i uđu u seriju dobrih rezultata. Kad smo kod Bundeslige Guirassy ima otkupnu klauzulu od 15-ak miliona eura. Odigrao je polusezonu kao Ronaldo Fenomeno. Šprda se čovjek sa ligom. Vjerovatno kod nas ne bi znao hodati. Prijavi
8. decembar 2023.2 god. Autor comment_350435 Star za nas hahaha, a i tamo realno odbrana katastrofa, ne vjerujem nijednom napadacu iz Bundeslige. Kane ovdje bude sretan kada zavrsi sa 20ak golova i kusur, tamo ce imati 40+ u ligi. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.