Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Nicolas Jackson (2023-2026, 81 nastup)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 624
  • Pregledi 30,5 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Dobar je on igrač samo da još završnicu popravi. Ali je pravi nigga from the hood, izrešeto bi brata rođenog za 20 dolara da mu trebaju.

• Eto vam profilna

• NICHOLAS JACKSON - KAD GLAVA KAŽE JEDNO, A PRSA KAŽU: “MA NEĆEMO TAKO!” Finale Konferencijske lige. 4:1 za Chelsea. Trofej osvojen. A ko je heroj večeri? Pa naravno – Nicholas “Prsa od titana” Ja

Objavljene slike

Jackson je u polju zaista dobar, sto kaze wisey osvjezenje spram dosadasnjih napadaca koje smo imali zadnjih 3-4 godine. Medjutim, njegovi promasaji su nas iskljucivo kostali bodova u ove prve 4 utakmice. 
On ako sad padne u depresiju, izgubi na samopouzdanju, mi nemamo adekvatne zamjene. 

Ma ćeraj na polje pamuka. "Eto samo da ovo popravi, i ovo jos malo i imamo napadača za narednih 10 godina." Goni se ba nazad u etiopiju, eritreju iz koje god vukojebine da si. 

• 2 sedmice kasnije...

Da barem ima golova koliko ima kartona.  

Mozda i bolje da malo odmori, nije ni sjenka onog igraca s priprema. Sreca samo sto se Broja oporavio, nadam se da ce biti spreman za 60tak minuta. 

Kako je krenuo u predsezoni mislio sam da cemo konacno skinuti prokletstvo sa napadača. Sad vec igra pod pritiskom promasaja koji se ponavljaju iz utakmice u utakmicu. Svi znamo kuda to vodi.

Također ne mogu vjerovati da je već zabiljezio 5 zutih kartona i da propusta sljedeci meč a tek je 6. Kolo. Svaki karton mu je bio zbog maloumnih poteza, prigovaranje sudiji, ometanje golmana i simuliranje. Nije pomogla ni Pochettinova intervencija. 

Sve je manje inteligentnih igraca na terenima.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.