13. august 2023.3 god. comment_347731 Napokon pravi napadač. Brzina, snaga, eksplozivnog, pozicioniranje - sve ima. Prijavi
13. august 2023.3 god. comment_347732 I za malo nogu da mu otkine onaj balvan. Pohvala za igru, steta sto nema gola Prijavi
13. august 2023.3 god. Popularna objava comment_347748 Odlican danas. Samo da ga zdravlje posluzi i mogli bi konacno imati pravog centarfora. Veliko osvjezenje nakon gledanja njemackog magarca. Prijavi
20. august 2023.3 god. comment_348205 Jebem i tebe i sve dobro sto uradis kad ne znas gola dati. Prijavi
20. august 2023.3 god. comment_348206 Ne bih njega kudio, jedna od svjetlijih tačaka u našoj ekipi. Prijavi
20. august 2023.3 god. comment_348243 Meni je odlican bio ponovo. Nisu mu napravili sansu ali mi se mnogo svidja kako sudjeluje u igri. Nakon gledanja njemackog magarca ovaj igrac je veliko osvjezenje. Prijavi
20. august 2023.3 god. comment_348245 Kako su vam selektivne kritike. Ruku na srce i meni je simpatičan, ali šta god dobro uradi na kraju uništi tako što se spetlja, loše zahvati loptu ili zabije u protivnika. Ima u njemu nešto, ali zasad je obična šeprtlja. Prijavi
25. august 2023.3 god. comment_348381 Prvo poluvrijeme za zaborav. Drugo dosta bolji, imao nekoliko suteva i razigravao saigrace a na kraju okrunio golom. Drago mi je da je procepio, sad ce mu biti lakse igrati bez tog pritiska. Prijavi
25. august 2023.3 god. comment_348385 Prvo poluvrijeme los pravo. Kao da je zaboravio da igra u Premiershipu, a ne Primeri. Prijavi
25. august 2023.3 god. comment_348389 Fali mu saigrača u napadu, po meni u fazi napada ovo izgleda 7-3 formacija. Sterling i on u špicu, Gallagher i Enzo se ponekad priključe. Prijavi
26. august 2023.3 god. comment_348394 Ovo je napadac za pozeljeti. Momak je majstor Zna driblat, zadrzat loptu, dodati, radilica, utrcati iza odbrane, prgav, svugdje ga na terenu vidim, ne vuce se samo u napadu. Dok se upoznaju on i igraci to ce biti tip top. Prijavi
26. august 2023.3 god. Autor comment_348396 Sve dok grize kao svaki mec dosad, bit ce odlican, ako ikad prestane gristi, nece biti hljeba od njega. Gladan je, vidi se, ali mora biti konstantno gladan. Prijavi
26. august 2023.3 god. comment_348403 U svemu je dobar, pogotovo sam zadovoljan kako izdržava nasrtaje protivničkih igrača dok trči sa loptom u nogama. Za njegovu igru je potrebno da bude okružen sa više igrača kako bi se bolje iskoristila njegova sposobnost kombinatorike. Nekad mora da se zaleti na komplet odbranu i izgubi loptu. Drago mi je da je došao do gola, samo da skine tu vrstu pritiska. Prijavi
2. septembar 2023.3 god. comment_348700 Ulazi duh Wernera u njega. Bilo je lijepo dok je trajalo. Prijavi
2. septembar 2023.3 god. comment_348706 Promasio je veceru danas. Ali ne mogu ga kriviti, ima tu dobrih poteza u njegovoj igri. Morao je nekoliko puta doci na centar po loptu jer ekipa nazad se dodaje laganini, niko da krene u napad. Iskreirao je par sansi na taj nacin, ali ne moze sam protiv citave odbrane. Prijavi
2. septembar 2023.3 god. comment_348708 Ne gledajuci njegov promasaj. Danas najgora tekma otkako je dosao, ne damo njegova nego komplet ekipe Prijavi
2. septembar 2023.3 god. comment_348709 Daj Wisey malo realnosti, neke pljuješ, a u ovom vidiš pozitivno. Uglavnom se sapliće, uvijek ima potez viška, nikad nije na mjestu na kom treba da bude i uvijek se previše vraća nazad po loptu iako je u sredini i onako gužva, na kraju kao šlag na tortu promašaj. Da je ovo klub kao što nije bio bi rezervni napadač, prosto ne mogu da vjerujem da smo ostali sa njim i sa Brojom kao jedinim opcijama na toj poziciji. Prijavi
2. septembar 2023.3 god. comment_348711 Druze ovaj igrac je za mene veliko osvjezenje na poziciji centarfora. Ima slifa i znanja, ali u ovakvoj postavci bi jedan Haaland probleme imao kamoli on. Malo moras sire gledati, pa covjek nije 2 lopte dobio u 90 minuta a napadac. Da nije dolazio po nju ne bi imao dodira citavo poluvrijeme. Prijavi
2. septembar 2023.3 god. comment_348714 1 minute ago, Wisey said: Druze ovaj igrac je za mene veliko osvjezenje na poziciji centarfora. Ima slifa i znanja, ali u ovakvoj postavci bi jedan Haaland probleme imao kamoli on. Malo moras sire gledati, pa covjek nije 2 lopte dobio u 90 minuta a napadac. Da nije dolazio po nju ne bi imao dodira citavo poluvrijeme. Pa gledam širu sliku, a to je da poslije pripremnih utakmica djeluje kao muva bez glave. I ono šansi što je dobio upropastio je istog momenta. Samo za onaj promašaj narednih 5 treba da uđe sa klupe. Prijavi
2. septembar 2023.3 god. comment_348726 Gotov je on, s ovim promasajem samopouzdanje ce mu biti konu Wernera. Ovo da je dao, hladno smo mogli dobiti na momentumu, dici publiku i vjv bi preokrenuli do kraja. https://x.com/afcjxmes/status/1697999802389180450?s=46&t=FSG9M_FIquFzVYWDdf98xg Prijavi
2. septembar 2023.3 god. comment_348727 Ne mogu razumjet ove fudbalere. Znaci citav zivot igras fudbal, zivis ga, imas ga u malom prstu i fulas golove s 3 metra udaljenosti. To isto da krovopokrivac umjesto mog krova, pokrije dvoriste. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.