Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Nicolas Jackson (2023-2026, 81 nastup)

Istaknuti odgovori

• reLo mijenja naslov u #15 Nicolas Jackson
  • 3 sedmice kasnije...
  • Odgovori 624
  • Pregledi 30,5 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Dobar je on igrač samo da još završnicu popravi. Ali je pravi nigga from the hood, izrešeto bi brata rođenog za 20 dolara da mu trebaju.

• Eto vam profilna

• NICHOLAS JACKSON - KAD GLAVA KAŽE JEDNO, A PRSA KAŽU: “MA NEĆEMO TAKO!” Finale Konferencijske lige. 4:1 za Chelsea. Trofej osvojen. A ko je heroj večeri? Pa naravno – Nicholas “Prsa od titana” Ja

Objavljene slike

Kako su vam selektivne kritike. Ruku na srce i meni je simpatičan, ali šta god dobro uradi na kraju uništi tako što se spetlja, loše zahvati loptu ili zabije u protivnika. Ima u njemu nešto, ali zasad je obična šeprtlja.

Prvo poluvrijeme za zaborav. Drugo dosta bolji, imao nekoliko suteva i razigravao saigrace a na kraju okrunio golom. Drago mi je da je procepio, sad ce mu biti lakse igrati bez tog pritiska.

Ovo je napadac za pozeljeti.

Momak je majstor

Zna driblat, zadrzat loptu, dodati, radilica, utrcati iza odbrane, prgav, svugdje ga na terenu vidim, ne vuce se samo u napadu.

Dok se upoznaju on i igraci to ce biti tip top.

U svemu je dobar, pogotovo sam zadovoljan kako izdržava nasrtaje protivničkih igrača dok trči sa loptom u nogama. Za njegovu igru je potrebno da bude okružen sa više igrača kako bi se bolje iskoristila njegova sposobnost kombinatorike. Nekad mora da se zaleti na komplet odbranu i izgubi loptu. Drago mi je da je došao do gola, samo da skine tu vrstu pritiska.

Promasio je veceru danas. Ali ne mogu ga kriviti, ima tu dobrih poteza u njegovoj igri. Morao je nekoliko puta doci na centar po loptu jer ekipa nazad se dodaje laganini, niko da krene u napad. Iskreirao je par sansi na taj nacin, ali ne moze sam protiv citave odbrane.

Daj Wisey malo realnosti, neke pljuješ, a u ovom vidiš pozitivno. Uglavnom se sapliće, uvijek ima potez viška, nikad nije na mjestu na kom treba da bude i uvijek se previše vraća nazad po loptu iako je u sredini i onako gužva, na kraju kao šlag na tortu promašaj.

Da je ovo klub kao što nije bio bi rezervni napadač, prosto ne mogu da vjerujem da smo ostali sa njim i sa Brojom kao jedinim opcijama na toj poziciji.

Druze ovaj igrac je za mene veliko osvjezenje na poziciji centarfora. Ima slifa i znanja, ali u ovakvoj postavci bi jedan Haaland probleme imao kamoli on. 

Malo moras sire gledati, pa covjek nije 2 lopte dobio u 90 minuta a napadac. Da nije dolazio po nju ne bi imao dodira citavo poluvrijeme. 

1 minute ago, Wisey said:

Druze ovaj igrac je za mene veliko osvjezenje na poziciji centarfora. Ima slifa i znanja, ali u ovakvoj postavci bi jedan Haaland probleme imao kamoli on. 

Malo moras sire gledati, pa covjek nije 2 lopte dobio u 90 minuta a napadac. Da nije dolazio po nju ne bi imao dodira citavo poluvrijeme. 

Pa gledam širu sliku, a to je da poslije pripremnih utakmica djeluje kao muva bez glave. I ono šansi što je dobio upropastio je istog momenta.

Samo za onaj promašaj narednih 5 treba da uđe sa klupe.

Ne mogu razumjet ove fudbalere.

Znaci citav zivot igras fudbal, zivis ga, imas ga u malom prstu i fulas golove s 3 metra udaljenosti.

To isto da krovopokrivac umjesto mog krova, pokrije dvoriste.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.