16. august 2023.3 god. comment_347969 Sto se tice dovodjenje Lavie i ostanka ili prodaje Galegera po meni suvisno. Ako dodje Lavia glupo je dati 60milki a da ne igra. Ako ostane Galager izgubice minute i pasce mu cena. Ako ga pak prodamo onda smo jos vise podmladili ionako neiskusan tim. A ove sezone nece biti mnogo Meceva. Zakljucak:mislim da je dovodjenje Lavie sada suvisno i bolje dati te pare za dobrog golmana Prijavi
19. august 2023.3 god. Popularna objava comment_348114 Ne znam koliko je kredibilan ovaj izvor, ali ako je ovo istina kapa do poda šefe. Prijavi
20. august 2023.3 god. Autor comment_348130 zaboravio sam da pomenem mozda da je jedan igrac bas proigrao pod njim ranije a to je Eriksen svojevremeno koji se ubijao od trcanja, plus kreativnost valjda, nadam se neko i od ovih nasih u napadu proigra vise... Prijavi
20. august 2023.3 god. comment_348159 E moj brale usao si da vodis ekipu dunstera i amatera. Vise od pola ekipe nam je iz zemlje nesvrstanih, nema kajanja Prijavi
20. august 2023.3 god. comment_348167 Puno je posla pred njim, Puno. A i bio je vidno nezadovoljan danas. Sreca pa ne igramo u evropi. Prijavi
20. august 2023.3 god. comment_348179 Nadam se da je poceo sastav da mu se kristalizuje, jer neko zasluzuju klupicu Prijavi
20. august 2023.3 god. comment_348182 Nece mu lako biti s ovakvim napadom. Jedini Dzekson i Sterling vrijedni spomena. Ostalo ocaj zivi. A i odbrani se ima sta reci za danasnji mec. 3 gola primiti od ekipe koja nije u stanju akciju odigrati je vrlo lose. Od Antonia su uspjeli napraviti Didiera. Prijavi
20. august 2023.3 god. comment_348217 Ko zna kada ce sledeceg puta Antonio dati gol. Na odbrani mora da se radi. Brinu me i ove camuge u napadu, nekako ih je mnogo a niko nije ni bar solidan igrac Prijavi
20. august 2023.3 god. comment_348225 Ali molim te ko boga nemoj 3 štopera izvoditi više, znači živim za dan kad neću gledati 3 štopera u odbrani. Jebem ti Tuchela kome je to prvom palo na pamet i od tada ne možemo da se riješimo. Pa jel se toliko bojimo? Prijavi
20. august 2023.3 god. comment_348228 Protiv lutona imam filing da cemo gledat 4 3 3 Ukrajinski minobacac Jackson Sterling Caicedo Enzo Lavia Chilwell Colwill Silva Gusto Sanchez Pogotovo nakon sto se chukwuemeka povrijedio, nemamo tog ofsnzivca koji ce uletit umjesto njega Prijavi
21. august 2023.3 god. comment_348250 10 hours ago, ker said: Ali molim te ko boga nemoj 3 štopera izvoditi više, znači živim za dan kad neću gledati 3 štopera u odbrani. Jebem ti Tuchela kome je to prvom palo na pamet i od tada ne možemo da se riješimo. Pa jel se toliko bojimo? Conte je prvi koji je igra s 3, ne Tuchel Prijavi
21. august 2023.3 god. comment_348251 1 minute ago, ja13 said: Conte je prvi koji je igra s 3, ne Tuchel Da, ali je to prekinuto i vraćeno opet sa Tuchelom i od tada se ne možemo riješiti te glupave formacije. Prijavi
21. august 2023.3 god. comment_348260 I sad ce ti neko doci i reci moze se igrati ofanzivno i sa tom formacijom, moze, ali mi ne mozemo. Gubimo jednog igraca u napadu zbog jebenog stopera. Nece mi sigurno Disasi organizovati napade. Ekipa nam je stvorena da se igra sa 4 nazad i ne vjerujem da bi bili losiji u odbrani bez tog treceg stopera. Prijavi
25. august 2023.3 god. comment_348388 Pisam ti se na ovu pobjedu, toliko prilika smo napravili i u svakoj smo 2 ili 3 na 5. I jos mijenja Jacksona sa DMom grehota. Prijavi
2. septembar 2023.3 god. comment_348667 Ovaj je teski ziheras, on nije ni "o" od ofanzivnog trenera. Prijavi
2. septembar 2023.3 god. comment_348669 Jos jedan koji ce izgleda podleci pritisku i zrtvovati ono zbog cega je uopste postao dobar trener, da bi igrao ziheraski fudbal. Moramo mu dati barem 10-15 utakmica da dobijemo neki uzorak ali ovo sto trenutno igra mi se ne svidja nimalo. Prijavi
2. septembar 2023.3 god. comment_348671 Prodao nam se na pripremama, ko na olx kad naručiš iPhone a dobiješ Xiaomija. Prijavi
2. septembar 2023.3 god. comment_348672 nije to do trenera nego do kluba. klub je takav usran koga god da dovedes nece biti nista bolji. Prijavi
2. septembar 2023.3 god. comment_348677 Kako je stavio tri vezna u vezu mi smo izgubili i ono malo napadacke kreacije. Razumijem povrijedio se chukwu i nkunku al ne mozes umjesto njih u prvih 11 ubacit jos jednog DM-a Enzo treba igrat s caicedom ili gallagherom ds bi imali neku povezanost odbrane i napada. Ovo danas je katastrofa. O formaciji sa 17 stopera necu danas Prijavi
2. septembar 2023.3 god. comment_348684 Rano je poceo ziherisati, koje razocarenje poslije priprema... Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.