Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Mauricio Pochettino (2023-2024, trener)

Istaknuti odgovori

Sto se tice dovodjenje Lavie i ostanka ili prodaje Galegera po meni suvisno. Ako dodje Lavia glupo je dati 60milki a da ne igra. Ako ostane Galager izgubice minute i pasce mu cena. Ako ga pak prodamo onda smo jos vise podmladili ionako neiskusan tim. 

A ove sezone nece biti mnogo Meceva. 

Zakljucak:mislim da je dovodjenje Lavie sada suvisno i bolje dati te pare za dobrog golmana

• Odgovori 892
  • Pregledi 45,1 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Ja se ovoliko akcija nisam nagledao sveukupno prosle sezone koliko u ovih danas 100 minuta   Pochettino kapa dole, ako je ovo pokazatelj u kom smjeru idemo, buducnost ima da bude sjajna

• Izvini

• Kako ga hamco prebacuje kroz padeže, ovo je izum kru te jebo. 😂 Chalobah, Chalobeh, Chalobih, Chalobuh, Chaloboh, sa Chalobomh, Chalobih

Objavljene slike

Nece mu lako biti s ovakvim napadom. Jedini Dzekson i Sterling vrijedni spomena. Ostalo ocaj zivi.

A i odbrani se ima sta reci za danasnji mec. 3 gola primiti od ekipe koja nije u stanju akciju odigrati je vrlo lose. Od Antonia su uspjeli napraviti Didiera.

Ali molim te ko boga nemoj 3 štopera izvoditi više, znači živim za dan kad neću gledati 3 štopera u odbrani. Jebem ti Tuchela kome je to prvom palo na pamet i od tada ne možemo da se riješimo. Pa jel se toliko bojimo?

Protiv lutona imam filing da cemo gledat 4 3 3

Ukrajinski minobacac Jackson Sterling

Caicedo Enzo Lavia

Chilwell Colwill Silva Gusto

Sanchez

Pogotovo nakon sto se chukwuemeka povrijedio, nemamo tog ofsnzivca koji ce uletit umjesto njega

10 hours ago, ker said:

Ali molim te ko boga nemoj 3 štopera izvoditi više, znači živim za dan kad neću gledati 3 štopera u odbrani. Jebem ti Tuchela kome je to prvom palo na pamet i od tada ne možemo da se riješimo. Pa jel se toliko bojimo?

Conte je prvi koji je igra s 3, ne Tuchel

1 minute ago, ja13 said:

Conte je prvi koji je igra s 3, ne Tuchel

Da, ali je to prekinuto i vraćeno opet sa Tuchelom i od tada se ne možemo riješiti te glupave formacije.

I sad ce ti neko doci i reci moze se igrati ofanzivno i sa tom formacijom, moze, ali mi ne mozemo. Gubimo jednog igraca u napadu zbog jebenog stopera. Nece mi sigurno Disasi organizovati napade. Ekipa nam je stvorena da se igra sa 4 nazad i ne vjerujem da bi bili losiji u odbrani bez tog treceg stopera.

Jos jedan koji ce izgleda podleci pritisku i zrtvovati ono zbog cega je uopste postao dobar trener, da bi igrao ziheraski fudbal. 

Moramo mu dati barem 10-15 utakmica da dobijemo neki uzorak ali ovo sto trenutno igra mi se ne svidja nimalo.

Kako je stavio tri vezna u vezu mi smo izgubili i ono malo napadacke kreacije.

Razumijem povrijedio se chukwu i nkunku al ne mozes umjesto njih u prvih 11 ubacit jos jednog DM-a 

Enzo treba igrat s caicedom ili gallagherom ds bi imali neku povezanost odbrane i napada.

Ovo danas je katastrofa. O formaciji sa 17 stopera necu danas 

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.