Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Mauricio Pochettino (2023-2024, trener)

Istaknuti odgovori

Ima li kakve sanse za otkaz? Sjecam se prosle godine navodno da je upravni odbor odlucio dati cipelu Potteru jer je momcad pala u donji dio tablice...

• Odgovori 892
  • Pregledi 45,1 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Ja se ovoliko akcija nisam nagledao sveukupno prosle sezone koliko u ovih danas 100 minuta   Pochettino kapa dole, ako je ovo pokazatelj u kom smjeru idemo, buducnost ima da bude sjajna

• Izvini

• Kako ga hamco prebacuje kroz padeže, ovo je izum kru te jebo. 😂 Chalobah, Chalobeh, Chalobih, Chalobuh, Chaloboh, sa Chalobomh, Chalobih

Objavljene slike

36 minutes ago, leomx33 said:

Ima li kakve sanse za otkaz? Sjecam se prosle godine navodno da je upravni odbor odlucio dati cipelu Potteru jer je momcad pala u donji dio tablice...

nema, trpice se i ovaj dok sve klub ne raspadne.

a nemas vise nikog ni dovesti

Presmijesne su mu izjave poslije poraza veceras kaze "igraci su dali sve od sebe"... 

Kao da Pottera slusamo, ma ja bih mu dao do kraja sezone da ostane da vidimo hoce li ikakvog napretka biti u igri hoce li on i strucni stab poraditi na nekim segmentima igre, svakako smo deseti na tabeli ne moze trenutno niko stvari okrenuti.

Pochettino : “I am not disappointed because I think they gave everything." (@NizaarKinsella) #CFC

Majku ti jebem pickastu koja te rodila. Kud kondom ti ćaća nije koristio jebem ti majku majcinu pickastu. 

Kunem vam se, da bi dobio od mene podrsku ponovo, morat ce cudo da se desi. Nekih 10-tak pobjeda u nizu i slicno da bi vratio moje povjerenje. 

Zasto uvijek picke za trenera dovodimo, pa cak i ono u cemu je Pochetino prvobitno doveden a to je razvoj mladih igraca, ja vidim samo da oni stagniraju ili cak nazaduju.

Gdje je sad ona prica o osvajanju s pocetka sezone? Kako sad odjenom treba nam vremena, ekipa je mlada i ta alibi sranja? Mrs iz kluba jebo ti Tottenham familiju pickastu. Pazi izjave nije nezadovoljan... jebem ti ti pleme pickasto.

Hamco je najjaci forumas, uvijek ista prica. Ima ova standardna grupa pljuvaca (uglavnom se pronalazim i sam u njoj), a Hamco je neka kontra struja objektivnosti koja koriguje jer pljuvacina uglavnom krene tipa mjesec dana nakon prvih problema.

I to je naravno sve do jednog trenutka kad Hamco prebaci pa postane gori od ovih prvih. Sad je samo pitanje vremena kad ce Pochettino dobiti otkaz.

Sto se tice izjave trenera, prosto sjajno. Moram naci onaj prvi intervju gdje je pricao nesto potpuno suprotno.

Videlo se koliko fali Galagher. Jedan od retkih srcanijih igraca ovde u falio je mnogo. 

Ali i bez njega je ovo "zalaganje" bilo sramotno. James zasluzuje da mu se skine kapitensku traka. 

Ovo timu fali gazda na terenu ili ti influenser. Patimo za Igracem od 27 28 godina koji kao pojava treba da ulije postovanje i samo poštovanje ovoj decurliji. 

Na sredini terena smo izgubili bitku apsolutno i to se prelivalo na celom terenu. 

Sto se tice izjave, Poch je ovim napravio ogroman gaf sem ako ne postoji nesto sto je bilo samo u svlačionici. 

Poenta je i ta da kod sviju igraju akademci kada nemas druge, samo kod nas nema sanse omladinac da udje da pokaze nesto kada ovi prvotimci nemaju hljeba u sebi. Prije ce ne iskoristiti svih 5 izmjena nego ubaciti igraca. Pochettino je sve samo nije trener za mlade igrace.

Pogledajte unazad sve meceve i vidjet cete koliko je puta samo iskoristio 2 ili 3 izmjene samo.

3 hours ago, Adi said:

Pa ako je ovo zaista bilo sve što mogu, onda smo u velikom problemu.

Također ako smo na takvom nivou da smo bez Gallaghera nemoćni, onda smo u još većem problemu.

U ovakvim mecevima da, itekako se oseca nedostatak agresivnosti i srcanosti u tom prvom bloku gde su dobili sve duele, gde su nam provlacili loptu, gde smo uvek kasnili za pola metra na svaku niciju loptu. Pri tom to ne znaci da je on kvaliteta Gindogana Rodrija vec samo da trkacki i takticki dosta pokriva. E to takticki jeste problem, da ti je Galagher takticki najpismeniji a to je jer je neko zamislio osovinu igre sa igracima od 19 do 22 god godine bez iskustva. I o tome sve vreme trubim, to ne biva protiv ovakvih ekipa. Umesto Lavie je trebao jedan takav da dodje. I tu ne vidim ni trunku Poch ove odgovornosti ali se vidi u nedostatku agresije ostatka tima. Istrci ti svoje, pukni, nema veze al ce kad tad stici ta nagrada. Ovako mozes samo da cekas kad ce te stici kazna sto sinoc nisu puko sa 5:1 umesto 2:1.

6 hours ago, hamco said:

Samo da mu opet jebem pickastu mamu i oca koji ga je napravio. Eto.

Ove psovke su mi najviše falile sve ove godine 😁

7 hours ago, cobinho said:

U ovakvim mecevima da, itekako se oseca nedostatak agresivnosti i srcanosti u tom prvom bloku gde su dobili sve duele, gde su nam provlacili loptu, gde smo uvek kasnili za pola metra na svaku niciju loptu. Pri tom to ne znaci da je on kvaliteta Gindogana Rodrija vec samo da trkacki i takticki dosta pokriva. E to takticki jeste problem, da ti je Galagher takticki najpismeniji a to je jer je neko zamislio osovinu igre sa igracima od 19 do 22 god godine bez iskustva. I o tome sve vreme trubim, to ne biva protiv ovakvih ekipa. Umesto Lavie je trebao jedan takav da dodje. I tu ne vidim ni trunku Poch ove odgovornosti ali se vidi u nedostatku agresije ostatka tima. Istrci ti svoje, pukni, nema veze al ce kad tad stici ta nagrada. Ovako mozes samo da cekas kad ce te stici kazna sto sinoc nisu puko sa 5:1 umesto 2:1.

Umjesto Lavie mogli su ostaviti RLC, čojek razvaljiva eno u Milanu. Enzo i Caicedo su fizički obojica nejacki, bolja bi kombinacija bila protiv onakvog presinga juče jedan takav razbijač +  Enzo ili Caicedo

Wisey je najjaci pljuvac u historiji foruma. Njemu ko se ne svidi prvih 5 minuta, gotovo je to. Taj prvi filing, ako mu to nije po njegovom smeku, dzabe sve kasnije.

Ja sam slican ali pored svog osjecaja koji mi govori "nije to to" i dalje pokusavam da sebe ubjedim nekim objektivnim razlozima zasto nije tako ili da ce biti bolje. I onda kad se ponovo razocaran i taj prvi utisak postane realnost, logicno da mi razocarenje bude veliko i to onda prelazi granice normalnog. Ovo sto ker kaze, budem veci hejter i mrzitelj od ovih prvih hejtera.

Ja i dalje ne mogu da podnesem to koliko nas je United podero. Jebes rezultat, moze se desiti svakome da izgubi. Pricam o nacinu na koji smo igrali, koliko nas je raspala ekipa Uniteda koju svi redom deru, nas poderala.

Evo opet da mu se sjetim mame i mamine mame jebem mu sve.

Nije Wisey toliki hejter koliko mu je generalno dokurčilo ko i meni da gledam godinama unazad more igrača koje prolazi kroz klub, mnogo su plaćeni više nego što zaslužuju a ono što većina pokazuje na terenu je sramotno. 

Poslije onakvih mudonja i boraca na koje si navikao od malena dođe ti ova kolekcija pički u raznim bojama, vjerama, nacijama i svi izdrkavaju kurac na terenu i izvan njega. Zaradi za jedan mjesec što većina nas neće za života, drka kurac, igra igrice, debiliše se po društvenim mrežama ili stavlja govna na glavu ko Ćabola, hajde sve to mogu, jebe mi se ALI kad dođe vikend on na terenu ko tele. Nit zna igrati nit se trudi, pa gdje im nećeš jebavati krv u pičku.

Također nešto kontam kada bi trener uletio i svima im se mrtve majke najebao kao što treba, bila bi situacija kao Sancho i United ili bi se generalno svi pobunili protiv trenera jer su pičke.

Zato je rješenje da uđu svi u svlačionicu od uprave preko trenera, čistačica i navijača i da im se svi najebu familije pa da vidimo šta će biti

4 hours ago, Kun Aguer0 said:

Meni je diabola i dalje najjači lik foruma, Pottera posranog je branio životom, pod njim nismo utakmice lijepe pogledali godinu dana ali zato Poch odma otkaz dobija

Gledali odmah dobre tekme, onda imao 10 usranih igraca dostupnih, pa nije moglo bolje, pa se oporavili svi i onda morao igrati sa 30+ igraca. Nije lahko bilo mom Potteru nikako. Vjerujem da bi bilo bolje stanje nego sada da je ostao Graham, jer bi se sve ustabililo.

4 hours ago, Kun Aguer0 said:

Imaju li svi zajedno 90 minuta na terenu ove sezone

Tesko, ali onda neka ostavi klupu bez njih i stavi ih na tribine. Da lijepo kaze ne treba mu akademija i da idu momci. Maatsen bio spreman da udje, primili gol, vratio ga na klupu, znaci htio jos da brani rezultat sa njim. Poch je picka. 2 izmjene je izvrsio sto znaci da je zadovoljan bio bas, pa nije htio rusiti balans guzenja u supak.

Sta koji kurac kupujemo mlade igrace (potpisuju nove ugovore), pa ih ne stavljamo da igraju? Je li moraju svi kostati iznad 30 miliona da bi dobili sansu?

Vala, pochov tim je igrao bolje i ljepse nego li potterov. Mislim na tekme gdje su igrali lijepo/dobro

Opet se kmeci zbog maatsena pa kad odigra oprt bit ce opet pljuvacine po maatsenu. Pa neki dan ste momka posrali i zalili sto ga ne prodasmo

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.