Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Mauricio Pochettino (2023-2024, trener)

Istaknuti odgovori

26 minutes ago, chiba said:

Dal si našo lepog jebote, pa jel Vi meni verujete da sam ja dal u decembru ispirao mozak sa njim, ali ona druga pesma "pusti me" 

inače je lik iz Novog Pazara, ima tamo neke apartmane, tuko se sa policijom, jednom valjda i dobio batine, radio ili dalje radi u Nemačkoj, ma šou, kod nas u Srbiji ima neki status "zvezde", istražio sam sve o njemu

ali nisam zato ušo u temu, ima li nekih informacija o treningu, da li je došo u trening centar, šta se dešava?

Lepi ili?

• Odgovori 892
  • Pregledi 45,1 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Ja se ovoliko akcija nisam nagledao sveukupno prosle sezone koliko u ovih danas 100 minuta   Pochettino kapa dole, ako je ovo pokazatelj u kom smjeru idemo, buducnost ima da bude sjajna

• Izvini

• Kako ga hamco prebacuje kroz padeže, ovo je izum kru te jebo. 😂 Chalobah, Chalobeh, Chalobih, Chalobuh, Chaloboh, sa Chalobomh, Chalobih

Objavljene slike

• 2 sedmice kasnije...

Trenutno mi se cini da smo malo izgubljeni. Okej imamo menadzera, ali kad pocinju pripreme? Zasto Pocchetino nije nijednom bio u klubu? Nije ni zvanicno predstavljen. Nadam se da se iza kulisa ipak vise radi i u tisini priprema, inace nam se ne pise dobro. 

Iduca godina se mora mnogo ozbiljnije shvatiti. Igraci su nam duzni dosta toga i moraju krv pisati ljetos da budu spremni. Bez cvrste ruke nema uspjeha.

2 hours ago, Wisey said:

Trenutno mi se cini da smo malo izgubljeni. Okej imamo menadzera, ali kad pocinju pripreme? Zasto Pocchetino nije nijednom bio u klubu? Nije ni zvanicno predstavljen. Nadam se da se iza kulisa ipak vise radi i u tisini priprema, inace nam se ne pise dobro. 

Iduca godina se mora mnogo ozbiljnije shvatiti. Igraci su nam duzni dosta toga i moraju krv pisati ljetos da budu spremni. Bez cvrste ruke nema uspjeha.

Sredinom jula pocinju, ima vec dogovorenih meceva, a bit ce jos vjerujem. Tako je svima.

Meni nekako lici da u klubu jos nisu sigurni na koga racunaru a na koga ne i na kojim pozicijama nam treba novi igraci. Deluje mi da smo zaokupljeni peglanjem finansijskih knjiga. Pa mislim da ce biti kasni jul a da Poch nece znati na koga racuna. Cak mislim da ce se i prica sa Mountom promeniti. Daj boze da ne dodjemo u cajtnot sa vremenom i da panicno kupujemo nekog dzeksona iz viljafeala koji ni abrahamu ne moze da prismrdi po kvalitetu. 

Pa nije ni sezona zavrsena, ima jos ova reprezentativna pauza (finale Lige nacija). Nakon toga igraci idu na ljetovanje. Tamo nekad 1.Jula bi trebala biti spremna ekipa za pripreme. Do tada se treba prodati nekolicina igraca i vjerujem da iza kulisa ljudi rade na tome. 

Taj malo laksi raspored je zgodna prilika da se tim uigra i dodje do samoppuzdanja i nekih bodova. Jako je bitno da taj centralni vezni i spic budu od pocetka priprema kao i da se resi pitanje Mounta i Havertza. Da li se kalkuliše i dize njihova cena ili im je stav pa ako neko da odredjenu cifru nek idu, taman zgodno za finansije kluba ne znam al ja mislim da u klubu jos nisu nacisto i jednoglasni sta sa njima raditi. Nije se ni Poch decidirano izjasnjavao al ja mislim da on od starta treba upravi da da do znanja, ovaj mi treba ovaj ne i nema igranja.... 

• 2 sedmice kasnije...

Intervju mu je bio fenomenalan, bas obo sto zelimo cuti. Nadam se da ce spremiti maksimalno ekipu, uozbiljiti ih i uigrati, sa jednom tekmom sedmicno ove sezone, mozemo velike stvari napraviti. Talenta ima, a doci ce jos pojacanja.

• Popularna objava

Bitno je da se ekipa uozbilji i da se uvede neki red tu, da se ipak zna ko je glavni a ne da svaki igrač svoju politiku vodi. Kome se ne sviđa i ko sere, odmah ga deportuješ na tribine, neka ne uništava hemiju među ostalima i to je to.

Dosta mi je češača kurca, zarezanih obrva i ove crnčadi što nakon 2 mjeseca traži platu da može da hrani 2 sela u Africi

A na kraju te pare baci na alkohol, kurve i flexanje sa platinum zubima

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.