Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Mauricio Pochettino (2023-2024, trener)

Istaknuti odgovori

2 hours ago, Igi said:

Ako Havertza vrati u formu iz primea u finali LS 2021 i letnjeg Covid Pulisica iz 2020 meni ne bi smetalo da ostanu

ili ako vrati mendija iz prve sezone da i njega ostavimo? ili kepu iz njegove takodjer prve sezone?

• Odgovori 892
  • Pregledi 45,1 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Ja se ovoliko akcija nisam nagledao sveukupno prosle sezone koliko u ovih danas 100 minuta   Pochettino kapa dole, ako je ovo pokazatelj u kom smjeru idemo, buducnost ima da bude sjajna

• Izvini

• Kako ga hamco prebacuje kroz padeže, ovo je izum kru te jebo. 😂 Chalobah, Chalobeh, Chalobih, Chalobuh, Chaloboh, sa Chalobomh, Chalobih

Objavljene slike

19 minutes ago, ker said:

@BT14, razumijem razlicite stavove, al brate ne mozes Mounta otjerati i onda reci da bi ostavio Sterlinga.

Pa Sterling je dokazao da može igrati, da može biti bitan igrač u velikoj ekipi, to što sad kod nas igra kao da je igrač MK Donsa to je druga stvar. I ako ćemo nekom davati sansu da se popravi onda je to igrač koji je vec nesto dokazao. Mount u svom prajmu ili Sterling u svom prajmu? 

30 minutes ago, ker said:

@BT14, razumijem razlicite stavove, al brate ne mozes Mounta otjerati i onda reci da bi ostavio Sterlinga.

Čitaj između redova. Ono sto BT14 hoće da reče jeste da je Sterling porodičan čojk. Ima ženu, dijecu koju mora prehranjivati i s tog je logično da će se više boriti za mjesto u ekipi.

Mount s druge strane, godinu dana ne igra kako treba niti želi novi ugovor potpisatim, bez ogromnog povećanja plate koju nije zaslužio, a sve pare skrši u modiranje, a gujca zinula.

8 hours ago, BT14 said:

Mount u svom prajmu ili Sterling u svom prajmu? 

Mount. Jer Sterling u svom prajmu da 10 golova, a potroši 30 stopostotnih šansi. I mislim da Mount ima mnogo više potencijala za napredak od Sterlinga.

50 minutes ago, ja13 said:

Ne mogu vjerovati ovom podcjenjivanju Mounta, plakat ćemo za njim kad u Liverpoolu bude rastura

Ostrvski Oscar

Slobodno me citirajte kad osvoji zlatnu loptu ili nesto

2 hours ago, ja13 said:

Ne mogu vjerovati ovom podcjenjivanju Mounta, plakat ćemo za njim kad u Liverpoolu bude rastura

Valjat će im samo jer može trčat ko konj, što je jedini preduslov da budeš starter u Liverpoolovom veznom redu.

• reLo mijenja naslov u Mauricio Pochettino (trener)
  • 2 sedmice kasnije...

The Argentine will begin his new role on 1 July 2023 on a two-year contract, with a club option of a further year.

Makar su nesto naucili McDonalds i Burger King.

Srecno majstore, trebace ti.

Ajde @Igi, kao da se Roman nije naplacao odsteta i odsteta trenerima. Samo Murinjo i Conte su ga oderali za minimum 50 miliona. A taj nikad naucio nije.

Sretno sefe. Samo hrabro i jako. Dobices sansu i imas moju podrsku dok god budes tako vodio ekipu.

Malo manje taktiziranja, manje defanzive a vise hrabrosti na terenu i van njega.

Vrati nam osmijeh na lica i radost iscekivanja svake utakmice.

11 minutes ago, Wisey said:

Ajde @Igi, kao da se Roman nije naplacao odsteta i odsteta trenerima. Samo Murinjo i Conte su ga oderali za minimum 50 miliona. A taj nikad naucio nije.

Ma jeste, ali makar su naucili da ne treba davati ugovore do 2080. da bi se amortizovalo preko 60 godina zbog ffpa

• Popularna objava

Dobrodosao i sretno sefe.

Pochetino ce imati pune ruke posla, ali ima malo i srece, rijesit ce se mnogih igraca, napraviti tim po svojoj zelji (sto malo koji trener ima), a uz to nema evropu sljedece sezone, dakle puno vremena za uigravanja i sta sve ne.

Imam osjecaj da ce biti fino, da cemo uzivati kao nekada uz Chelsea

Imace pune ruke posla. Pre svega jer ima jako malo takticki obucenih igraca. I bas zato mislim da ce od ove skupine  Tijago Silva, Mount, Kova, Kante, Cill morati da zadrzi bar 3 igraca.

Da ih on nabrije da trce to je jos i lakse ali ovo ostalo je mnogo teze. 

Prvo da čestitam kraj sezone svima koji slave, malo sam napravio pauzu od foruma jer nije se vise imalo sta reći, iz sedmice u sedmicu bruka i sramota. Sta reći, da li je realno šta smo gledali, da li je moguće šta smo dozvolili, amaterizam teška kategorija. Neću da upirem prst u bilo koga jer stvarno nema smisla, sve je bilo loše, svi su bili loši, ipak potez da se vrati Lampard na klupu mi je "potez" sezone. Bilo ne ponovilo se...

Pochettinu zelim sve najbolje na nasoj klupi, sasvim sam ok sa činjenicom da je on naš novi trener, posla svakako ima, apsolutno tezak zadatak, nadamo se najboljem.

• Autor

Dal si našo lepog jebote, pa jel Vi meni verujete da sam ja dal u decembru ispirao mozak sa njim, ali ona druga pesma "pusti me" 

inače je lik iz Novog Pazara, ima tamo neke apartmane, tuko se sa policijom, jednom valjda i dobio batine, radio ili dalje radi u Nemačkoj, ma šou, kod nas u Srbiji ima neki status "zvezde", istražio sam sve o njemu

ali nisam zato ušo u temu, ima li nekih informacija o treningu, da li je došo u trening centar, šta se dešava?

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.