Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Mauricio Pochettino (2023-2024, trener)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 892
  • Pregledi 45,1 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Ja se ovoliko akcija nisam nagledao sveukupno prosle sezone koliko u ovih danas 100 minuta   Pochettino kapa dole, ako je ovo pokazatelj u kom smjeru idemo, buducnost ima da bude sjajna

• Izvini

• Kako ga hamco prebacuje kroz padeže, ovo je izum kru te jebo. 😂 Chalobah, Chalobeh, Chalobih, Chalobuh, Chaloboh, sa Chalobomh, Chalobih

Objavljene slike

Pochettino: "Embarassed? No. That word is unfair to describe our players". "I’m not going to blame the players. We cannot blame young guys that came here after suffering circumstances and came here to fight against a team fighting to win the Premier League".

Kakav kralj, kao brani fudbalere a pri tome nigdje ne implicira da je on negdje zajebao...

Ne postoje nikakvi argumenti koji idu u korist Pochettinu, postoje samo izgovori. Isto tako za Pottera nisu postojali argumenti nego samo izgovori. Pochettino je Potter 2.0. Neki izgovori su im slični, neki se i razlikuju. Situacija nije idealna, ali unutar te situacije radi loš posao. Njegov ostanak ili neostanak već 3 mjeseca ne treba da bude tema rasprave jer je sve jasno. A u ta 3 mjeseca se ništa nije promijenilo, barem ne na bolje.

• 2 sedmice kasnije...

Da ne bude da ga samo kritikujemo, treba i pohvaliti kada zasluzi. Protiv Ville i protiv Spursa, odlicno pripremljena ekipa takticki. Vrijedi ponovo spomenuti Cucurellu kao veznog igraca kada imamo posjed lopte. 

Da je ovako ekipa igrala citavu sezonu, uprkos losim rezultatima vjerujem da bi vecina ljudi imala drugacije misljenje o Pochetinu.

Jos 2 pobede i @hamco umesto ovih crta Pochu stavlja oreol. 🤣

Arsenal, Man City 0 povredjenih, Liv, 4, Totenhem 8, Mi 18. Prosek godina klupe na zadnja 2 meca je 18 godina. 

Sa takvim timom ovo su 2 fenomenalne utakmice ali na sledecoj ocekujem kiks. Da su bar 2 igraca od Nkunku, James, Cilwela odigrali 20+ Meceva ovo bi bilo do sada mnogo bolje. 

3 minutes ago, cobinho said:

Jos 2 pobede i @hamco umesto ovih crta Pochu stavlja oreol. 🤣

Arsenal, Man City 0 povredjenih, Liv, 4, Totenhem 8, Mi 18. Prosek godina klupe na zadnja 2 meca je 18 godina. 

Sa takvim timom ovo su 2 fenomenalne utakmice ali na sledecoj ocekujem kiks. Da su bar 2 igraca od Nkunku, James, Cilwela odigrali 20+ Meceva ovo bi bilo do sada mnogo bolje. 

Nek pobjedi sve 4 utakmice do kraja i nek izbori 6. mjesto ide skidanje crta i podrska za narednu sezonu :D

Ni ja. Al kad vratim malo film unazad i mnogi veliki treneri su skidali gace pred nekim pa jos onda i mogu da zazmurim na ovo. 

Ekipa nema kontinuitet dobrih utakmica al s vremena na vreme pokazuje veliki potencijal i za to treba vreme i nadogradjivanje. 

@cobinho salu na stranu, ne mrzim ja Pochetina eto jer se zove tako ili izgleda, ili sto je trenirao Tottenham i slicno. 

Sve po zaslugama, za pocetak nek pobjedi sve utakmice do kraja a ima poprilicno lagan raspored u poredjenju sa NEW i UTD pa cemo onda dalje vidjeti sta i kako.

Mislim da sam bliži sam mišljenju da Poch treba ostat još jednu sezonu. Ima Poch i pluseve i minuse, ali mene zanima tko će bit alternativa... Ja iskreno ne vidim nekog elitnog trenera koji je sigurna opcija a da je dostupan, a da će naša uprava znat izabrati nekog iz nazovimo je druge kategorije i pogodit u to sumnjam. Ljudi veze nemaju šta žele.

3 hours ago, ja13 said:

Mislim da sam bliži sam mišljenju da Poch treba ostat još jednu sezonu. Ima Poch i pluseve i minuse, ali mene zanima tko će bit alternativa... Ja iskreno ne vidim nekog elitnog trenera koji je sigurna opcija a da je dostupan, a da će naša uprava znat izabrati nekog iz nazovimo je druge kategorije i pogodit u to sumnjam. Ljudi veze nemaju šta žele.

da. i kad zavrsis iduce sezone na 7. ili 8. mjestu onda ce mu spika biti treba klub biti zadovoljan jer je prethodne sezone ekipa zavrsila na 9. ili 10. mjestu a i ekipa je jos nezrela.

luzerski mentalitet nema i ne bi smio imati mjesta u ovom klubu.

S čime ću bit zadovoljan iduće sezone ovisit će o prijelaznom roku. Ne možeš očekivati nešto za što nemaš ekipu. Nema to veze s luzerskim mentalitetom nego realnošću.

Aham, tako smo mislili da nemamo ekipu ni kada smo osvojili ligu sampiona. Svi ovi igraci su veoma dobri i ne zasluzujemo da budemo gdje jesmo. Izgubili kup protiv D ekipe Liverpoola, polufinale FA kupa nesretno, haj neka to bude, ali pozicija u ligi je nedopustiva. Igra se svakih 7-10 dana, igraci se povrijede cim se vrate zbog trening metoda vrlog nam trenera. Trazi visokog veznog igraca, a ne da minute Casadeiu kojeg je vratio sa dobre pozajmice. Stavlja Conora da igra ofanzivnog veznog i protiv jacih i protiv slabijih, pa nekad i na lijevo krilo.

Imamo mi ekipu, mi nemamo trenera.

Kakav sad prelazni rok?

Nismo imali sreće sa povredama, ali opet se određen sastav nametnuo kao prvi i kao takav nije smio gubiti od ekipa sa dna tabele i to na domaćem terenu, nije smio izgubiti od omladinaca u kupovima, nije smio izgubiti 5:0 od Arsenala i tako u nedogled. Izgubljene su sve bitne utakmice.

Ako dobije šansu za sljedeću sezonu dobiće je samo na lijepe oči i na konto toga da nemamo spremnu alternativu te da nikad nismo istrpili nekog trenera. Istina je da nismo istrpili ni mnogo bolje od njega, ali eto tako je grah pao.

I na kraju ako bude trener i dalje, neka mu je sa srećom, ali ako ćemo realno davno je zaslužio otkaz. Dodatne sramote nas je sačuvao samo individualni kvalitet i to Palmera.

Elem, gledam ovaj zadnji intervju koji je dao pa ga tjeraju da pojasni komentare u vezi sa tim da li ostaje na klupi i prosto se ne mogu načuditi da čovjek sve ove godine nije uspio da nauči engleski na zadovoljavajućem nivou.

Pojma nemam šta bi sa ovim mamlazom.. dal ga ostavimo in skinemo... isto bi se složio ako doguramo do evrope neka ostane ako ne čao miki... ali koga umjesto njega? na pamet mi ne padne niko od boljih da bi hteo nas da uzme.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.