17. februar 2024.2 god. comment_352836 Da je uradio kontra bilo bi, vidi genije resio da napada protiv sitija sa 1 : 0 u gostima. Hajde da vidim tog master maga od trenera koga City ne bi stiso ovako. Realno najbolji su tim na svetu. Prijavi
17. februar 2024.2 god. comment_352837 1 minute ago, cobinho said: Da je uradio kontra bilo bi, vidi genije resio da napada protiv sitija sa 1 : 0 u gostima. Hajde da vidim tog master maga od trenera koga City ne bi stiso ovako. Realno najbolji su tim na svetu. Napisao si na shoutboxu da ne gledaš drugo poluvrijeme, tako da mi je jasno zašto ovo pišeš. 😛 Jesi uopšte svjestan kako smo se mi branili? Prijavi
17. februar 2024.2 god. comment_352846 Pa i nisam gledao! Kako? Ja to po reakcijama! Znam kako forum plane i na sta! 😛 Sad cu lepo posle basketa i nerviranja da se smirim sa reprizom ove tekme Prijavi
17. februar 2024.2 god. comment_352853 2 hours ago, cobinho said: Da je uradio kontra bilo bi, vidi genije resio da napada protiv sitija sa 1 : 0 u gostima. Hajde da vidim tog master maga od trenera koga City ne bi stiso ovako. Realno najbolji su tim na svetu. nije tacno svi na forumu su vazda bili da se igra napadacki pa makar i izgubili utakmicu na kraju. tako je bilo sa lampardom na pocetku i svi smo ga podrzavali dok nije postao malouman i poceo da taktizira. Prijavi
17. februar 2024.2 god. comment_352855 Dobro, realno svi smo ocekivali ubjedljiv poraz na kraju smo ipak odigrali nerjeseno. To znaci da je trener prije svega imao plan igre koji je bio sasvim dobar, veci dio utakmice je bilo ok. Pa i prije uvodjenja Chalobeh poceli su nas stiskati, imali su 2 odlicne sanse. Bezveze raspravljamo sad kad je gotovo, da smo pobjedili moglo se pricati o dobrim potezima. Slazem se i ja da smo izbacivanje krila ostali bez oruzja da ih zavrsimo. To je skroz pogresno, treba je samo zamjeniti sa novim svjezim krilnim igracima. Takodjer, pitanje za ostale, da su Palmer i Jackson dobili kartone, da li bi igrali finale kupa? Prijavi
17. februar 2024.2 god. comment_352856 1 minute ago, hamco said: Dobro, realno svi smo ocekivali ubjedljiv poraz na kraju smo ipak odigrali nerjeseno. To znaci da je trener prije svega imao plan igre koji je bio sasvim dobar, veci dio utakmice je bilo ok. Pa i prije uvodjenja Chalobeh poceli su nas stiskati, imali su 2 odlicne sanse. Bezveze raspravljamo sad kad je gotovo, da smo pobjedili moglo se pricati o dobrim potezima. Slazem se i ja da smo izbacivanje krila ostali bez oruzja da ih zavrsimo. To je skroz pogresno, treba je samo zamjeniti sa novim svjezim krilnim igracima. Takodjer, pitanje za ostale, da su Palmer i Jackson dobili kartone, da li bi igrali finale kupa? Hamco bre ti li si? Da te nije oteo Poch? Da namignu da znam da nisi otet! Prijavi
17. februar 2024.2 god. comment_352857 4 minutes ago, cobinho said: Hamco bre ti li si? Da te nije oteo Poch? Da namignu da znam da nisi otet! pomirio se da ovaj nece nikad dobiti otkaz Prijavi
18. februar 2024.2 god. comment_352863 Prvo poluvrijeme odlučno, drugo smo se povukli i naravno da ćeš primit gol ako te najbolja momčad svijeta drži u tvom šesnaestercu 45 minuta pa makar si im igru uspješno sveo na daj loptu Dokuu pa ako on šta napravi. Ali siguran sam da nije trenerova ideja bila parkirati bus nego se to desilo kao kombinacija Cityeovg pritisaka i nesvjesnog povlačenje (uobičajena pojava u nogometu kad vodiš). Greška Pocha po meni je što je priglrio takvo stanje na terenu i prihvatio da neće uspijet niti malo uzet loptu Cityu i onda je išao dodatno pojačati obranu kad se već igra tako da se igra do kraja (što je opet bolje nego da nije uopće reagirao), ali po meni je zamjenama trebao pokušati nać riješenje da se ipak koliko toliko uzeme lopta Cityu ili barem opet bude opasan iz kontri da se malo smanji pritisak jer 45 minuta nećeš izdržati. Kako god, bod protiv najbolje momčadi svijeta u gostima je top rezultat. Prijavi
18. februar 2024.2 god. Popularna objava comment_352871 Prerano je zatvorio sve i izbacio pogrešne igrače po mom mišljenju. Caiceda je prvog trebao vaditi jer momak nije smio ući u bilo kakav jači duel jer je bio na granici drugog žutog kartona, to bi po meni bila prva logična izmjena, umjesto njega je trebalo gurnuti malog Casadeia. Druga izmjena bi bio Nku nku umjesto Jacksona(Sterlinga) i Mudryk umjesto Plamera zbog kartona . Zadnjih 5 minuta ubacuješ još jednog stopera Ćabolu i tada parkiraš bus, ne možeš parkirati bus zadnjih pola sata protiv City-a i pustiti ih da ti se dodaju u kaznenom. Prijavi
19. februar 2024.2 god. comment_352890 On 2/17/2024 at 11:45 PM, hamco said: Dobro, realno svi smo ocekivali ubjedljiv poraz na kraju smo ipak odigrali nerjeseno. To znaci da je trener prije svega imao plan igre koji je bio sasvim dobar, veci dio utakmice je bilo ok. Pa i prije uvodjenja Chalobeh poceli su nas stiskati, imali su 2 odlicne sanse. Bezveze raspravljamo sad kad je gotovo, da smo pobjedili moglo se pricati o dobrim potezima. Slazem se i ja da smo izbacivanje krila ostali bez oruzja da ih zavrsimo. To je skroz pogresno, treba je samo zamjeniti sa novim svjezim krilnim igracima. Takodjer, pitanje za ostale, da su Palmer i Jackson dobili kartone, da li bi igrali finale kupa? Mislim da aludiras kao da je problem sto su oni izasli... Nije problem sto su oni izasli, problem je sto su usli igraci koji su usli. Mudryk je bio savrsen za onih 20ak minuta i kontre, kao i Casadei da je usao umjesto Palmera. Cak i Madueke je mogao uci, samo nije smio uci stoper ili bilo koji odbranbeni igrac. Prijavi
19. februar 2024.2 god. comment_352892 3 hours ago, diablo_bih said: Mislim da aludiras kao da je problem sto su oni izasli... Nije problem sto su oni izasli, problem je sto su usli igraci koji su usli. Mudryk je bio savrsen za onih 20ak minuta i kontre, kao i Casadei da je usao umjesto Palmera. Cak i Madueke je mogao uci, samo nije smio uci stoper ili bilo koji odbranbeni igrac. Zapravo to sam i mislio, nije problem sto su izasla krila nego sto nije umjesto krila uveo krilo. Opet kazem, mogu shvatiti da ne Chalobuh uveo, ali nije poslije mora Casadeia i totalno izolovati Nkunka. Ne vidim nista lose u tome sto je presao na 5 nazad zadnjih 20 minuta. Problem je sto je to bilo 5-4-1 a ne 5-3-2. Kako god, da sam se ja pitao ne bih uvodio Chalobuh vec bi krilo, ali kazem da mogu shvatiti taj potez. Prijavi
19. februar 2024.2 god. Popularna objava comment_352893 Kako ga hamco prebacuje kroz padeže, ovo je izum kru te jebo. 😂 Chalobah, Chalobeh, Chalobih, Chalobuh, Chaloboh, sa Chalobomh, Chalobih Prijavi
25. februar 2024.2 god. Popularna objava comment_353079 relo molim te banuj svakog ko pruzi bilo kakvu vrstu podrske Pochetinu. Znaci to je klasicno pranje mozga nama i ostalim normalnim ljudima. Ovaj je zavrsio sto se mene tice, gotovo. Nema trunke podrske i ide bojkot na max. Picko jedna luzerska, ovo odavno nije vidjeno. Whisperu, cobinhu, ko god da ga pohvali, poserem vam se u usta svima. Ludi ste i coravi ako ovo govno budete branili i pruzali mu podrsku. Prijavi
25. februar 2024.2 god. comment_353093 Poslije 90 minuta je trebao dobiti otkaz, poslije zavrsenog prvog produzetka su mu trebali izbaciti sve stvari, zapaliti mu kucu koju renta i gangbangovati citavu porodicu. Poslije zavrsenog meca su trebali unajmiti placene ubice i pobiti mu svu familiju i citav korijen mu iskorijeniti sa planete zemlje, da slucajno ne rizikujemo dalje sirenje korijena zvanog Pochettino! Prijavi
25. februar 2024.2 god. Popularna objava comment_353096 Jebi ga, u prvoj sezoni srebro. Nelose Prijavi
25. februar 2024.2 god. comment_353105 7 minutes ago, diablo_bih said: Poslije 90 minuta je trebao dobiti otkaz, poslije zavrsenog prvog produzetka su mu trebali izbaciti sve stvari, zapaliti mu kucu koju renta i gangbangovati citavu porodicu. Poslije zavrsenog meca su trebali unajmiti placene ubice i pobiti mu svu familiju i citav korijen mu iskorijeniti sa planete zemlje, da slucajno ne rizikujemo dalje sirenje korijena zvanog Pochettino! malo preterujes samo je soker na kraju A u vezi same utakmice, treba znati izgubiti od u19 ekipe, jebo mu pas mater. Prijavi
25. februar 2024.2 god. comment_353108 Taktički genije,vizionar, Erwin Rommel fudbala. Puna podrška, da ti se familija preda meksičkom kartelu. Prijavi
25. februar 2024.2 god. comment_353109 Je l on sa ovim bogaljima, od asistenata, analizirao liverpul? Jbt imas 7 dana i ne uradis nista kako bi im se suprotstavio. Posebno se ne vidi rad koji se tice odbrane prekida, jedini igrac od kojeg nam preti opasnost, daje dva gola, izmedju kojih ne korigujes nista. Idiot Prijavi
25. februar 2024.2 god. comment_353113 Pitanje je veliko jesu li u Upravi uopce svjesni kolika je ovo sramota. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.