4. mart 2024.2 god. comment_353374 Pljuje nam u facu i zajebava nas ovim izjavama da je bod kod jebenog Brentforda dobar. Bolje da šuti, da ne izjavljuje ništa više do kraja sezone Prijavi
4. mart 2024.2 god. comment_353376 Nije da ga želim branim, ali to je reka u kontekstu toga da smo igrali 3 utakmice u tjedan dana Prijavi
4. mart 2024.2 god. comment_353377 3 hours ago, hamco said: Idemo po trofej lige sampiona 2031. godine taman ce do tada momci sazriti i napadamo titule na svim frontovima. Prijavi
4. mart 2024.2 god. comment_353378 U zadnje vrijeme me najvise nerviraju, ne branioci Pochetina nego ljudi koji zive u zabludi da mi imamo losu ekipu i da ni jedan trener ne bi uradio bolji posao od njega. Pitam ih da li je roster Enzo, Caicedo, Palmer, Sterling, Silva, Chilwell i ostali losiji od rostera jednog Brendforda, Nothingama, Westhama, Brightona i slicnih ekipa? Jel vi imate oci? Prijavi
4. mart 2024.2 god. comment_353379 Nottingham i Brentford su ispod nas na tabli, al ok. Sve te ekipe (pa čak i Brighton) su starije od nas, te ekipe su na okupu par godina slagane pomalo, mi smo priominili 15 igrača u 1 sezonu. Te ekipe su građene s smislom i logikom što žele igrat, naša je građena po stilu amo dovest sve najpoznatije talente koga briga jesu li igrači međusobno kompatibilni, a još manje bitno koji stil trener gaji. Da se razumijemo, Poch ne radi osobito dobar posao, i neki drugi trener (ne nužno bolji, nego kojem ekipa stilski bolje paše, ili koji je snalažljivi u nekim situacijama koje su nas zadesile) bi vjerojatno imao nešto bolje rezultate, al više od 8 mjesta jako teško. Kako god, to spominjanje Brightona i sl. mi je glupo, kao mi imamo bolju ekipu pa mora bit bolji, ekipa nije skup pojedinaca i ne pobjeđuje najboljih 11 pojedinaca nego najbolja momčad Prijavi
4. mart 2024.2 god. comment_353380 3 hours ago, ja13 said: Nije da ga želim branim, ali to je reka u kontekstu toga da smo igrali 3 utakmice u tjedan dana Ali je rekao da smo igrali izvanredno, sto nije ni blizu tacno. Prijavi
4. mart 2024.2 god. comment_353382 46 minutes ago, ja13 said: Nottingham i Brentford su ispod nas na tabli, al ok. Sve te ekipe (pa čak i Brighton) su starije od nas, te ekipe su na okupu par godina slagane pomalo, mi smo priominili 15 igrača u 1 sezonu. Te ekipe su građene s smislom i logikom što žele igrat, naša je građena po stilu amo dovest sve najpoznatije talente koga briga jesu li igrači međusobno kompatibilni, a još manje bitno koji stil trener gaji. Da se razumijemo, Poch ne radi osobito dobar posao, i neki drugi trener (ne nužno bolji, nego kojem ekipa stilski bolje paše, ili koji je snalažljivi u nekim situacijama koje su nas zadesile) bi vjerojatno imao nešto bolje rezultate, al više od 8 mjesta jako teško. Kako god, to spominjanje Brightona i sl. mi je glupo, kao mi imamo bolju ekipu pa mora bit bolji, ekipa nije skup pojedinaca i ne pobjeđuje najboljih 11 pojedinaca nego najbolja momčad Pa sad je vec 9 mjeseci kako ih trenira, ogroman je to broj treninga i utakmica. Igraci su prepusteni sami sebi, ne vidi se nikakav patern igre, bilo to prilikom iznosenja lopte ili prilikom presinga i igri bez lopte. Evo u nastavku (video ispod) primjer nase build up igre, prevelik je gap izmedju zadnje linije i veznih igraca, igraci stoje predaleko jedni od drugih, ne krecu se sinkronizovano i ne pomazu igracu sa loptom sa opcijama pasa. Enzo igra previsoko, Galagher takodje, krilni igrac isto. Neke stvari ne mogu igraci raditi sami, moraju se nauciti, moraju se neke stvari istrenirati da im to postane automatizam, da se zna da ako je lopta kod igraca X u odredjenom dijelu terena, da igraci Y i Z znaju gdje trebaju biti i sta da rade. Mnogo losije ekipe od nas znaju igrati duplo bolji fudbal jer su dobro vodjeni, znaju sta trebaju raditi, kako braniti tranziciju ili kako napadati u tranziciji. Isto vazi i za prekide. Nije cudno da su uvijek WHU ili Brendford ekipe koje daju najvise golova iz prekida. Mislim, evo ovaj donji video pokazuje to, a ovo je vidljivo skoro svaku utakmicu. Iz aviona se vidi da je ekipa neutrenirana i da igraci ne znaju sta treba da rade pogotovo ako je druga ekipa takticki pripremljena i spremna na borbu. Prijavi
4. mart 2024.2 god. comment_353383 To ne sporim, rekao sam da Poch ne radi dobar posao kao što i njegov stil nije kompatibilan s ekipom (loš izbor trenera), ali poanta je bila da me nerviraju te usporedbe u stilu moramo bit bolji od xy ekipe gledajući isključivo individualnu kvalitetu (i cijenu), a o uspjehu ekipe ovisi milijun faktoru, da i trener ali on je samo jedan od milijun. Prijavi
5. mart 2024.2 god. comment_353394 Ali ne stvarno, Pochu zadnja linija treba da nabija lopte naprije, a ne da pokusava kratkim passovima, ako mu je plan da stavlja vezne igrace ovoliko naprijed. Ima jedan fin video kako Nagelsmann radi i kako se gradi napad od zadnje linije, Pochevo izgleda kao da je Mulalic trener. Prijavi
12. mart 2024.2 god. comment_353532 9 minutes ago, Adi said: Ponadao sam se, ipak nekakva kriptovaluta Ako gledas na FBu, svaki dan ih neko hakuje i postavlja scam taj Nemoj nasjesti slucajno. Prijavi
12. mart 2024.2 god. comment_353534 Club statement, da i dalje vjeruju do groba u Pochetina and the project. Prijavi
12. mart 2024.2 god. comment_353538 Poch ostaje, diablini izvori su skupljaci klikova. Citirajte me u prvom kolu naredne sezone Prijavi
17. mart 2024.2 god. Popularna objava comment_353607 Znate li zašto Edin Džeko ne izvodi penale? Zato što je probao par puta, vidio da mu ne ide, i prepustio igračima koji to bolje rade. Znate li zašto Raheem Sterling izvodi penale? Zato što nema trenera koji će da mu to objasni. Više krivim trenera koji zna da ovaj ima ispod 50% uspješnosti sa penala i dozvoljava mu to da radi. Što se tiče Sterlinga, nikad ga nisam želio gledati u Chelseaju i jedva čekam dan kada ćemo ga se riješiti. Svojom sebičnošću je klub direktno koštao bodova i bodova. Prijavi
18. mart 2024.2 god. comment_353642 Opet ovaj prica kako je uradio haman pa cuda, jer smo 2 put na wembleyu, kao da ekipa ne kosta milijardu. To sto smo 11 na tabeli ocigledno nije vazno ako se osvoji FA kup. Po meni da izborimo sesto mjesto na tabeli, osvojimo FA kup, ovaj debil opet mora da ide. Prijavi
18. mart 2024.2 god. comment_353643 Ma svakako su tvoji izvori rekli da on ide, ne znam cemu sikirancija Prijavi
18. mart 2024.2 god. comment_353644 Polako ali sigurno unosi svoj luzerski mentalitet u klub. Sad je uspjeh i sto smo pobijedili par drugoligasa na domacem terenu, te tako dosli do polufinala kupa. Ista je prica i s liga kupom bila. Trebamo slaviti poraz u finalu od Liverpulovih juniora. Sramotno da se ovo tolerise. Dao je nekoliko bas bezobraznih izjava u zadnje vrijeme. Prijavi
18. mart 2024.2 god. comment_353647 1 hour ago, soxx said: Ma svakako su tvoji izvori rekli da on ide, ne znam cemu sikirancija Ma bojim se da ih ne premunta na ove glupe izjave da dobro obavlja posao. Prijavi
18. mart 2024.2 god. comment_353653 2 hours ago, Wisey said: Polako ali sigurno unosi svoj luzerski mentalitet u klub. Sad je uspjeh i sto smo pobijedili par drugoligasa na domacem terenu, te tako dosli do polufinala kupa. Ista je prica i s liga kupom bila. Trebamo slaviti poraz u finalu od Liverpulovih juniora. Sramotno da se ovo tolerise. Dao je nekoliko bas bezobraznih izjava u zadnje vrijeme. ma ugradjen je luzerski mentalite. ako ostane iduce sezone bice ovo jos gore. a vidi se tacno na ovoj ekipi da ih treba samo malo naloziti i mogle bi se velike stvari ovde napraviti. Prijavi
21. mart 2024.2 god. comment_353685 Svakim svojim glupim intervjuom nas spušta ljestvicu niže. Još samo fali da proglasi uspjehom što se ne borimo za opstanak u ligi. Prijavi
21. mart 2024.2 god. comment_353687 Meni bi to MOZDA bilo ok da ta prica nije nastala naknadno, prvo je bilo kako se ovdje ne pravda neuspjeh, kako se ne moze traziti vrijeme i izgovori, a par mjeseci nakon toga okret za 180. To pokazuje da i nemamo jasan plan. Prijavi
30. mart 2024.2 god. comment_353824 Najmrzi trener koji je vodio Chelsea. Mrzi mi je od Beniteza, valjda to jasno govori kako vodi ovu ekipu. JEBEM TI MATER U PICKU! JEBEM U USTA ONOG KO GA BUDE BRANIO! Pa bolan na 2:2 sa igracem vise i na 5 minuta do kraja on uvodi Gilchrista. Evo molim Whispera, cobinha i ostale koji brane Pochetina da mi objasne taj potez, nista druga me evo ne zanima, samo eto to. Zasto pobogu uvodi stopera na poziciju beka u takvim okolnostima na 5 minuta do kraja? JEBEM LI MU UMRLE CIGANSKE OSTATKE Prijavi
30. mart 2024.2 god. comment_353827 Rastanak na kraju sezone je neizbjezan. Ovaj diletant nije zelio pomocnika za prekide, a mi svaku utakmicu primamo gol iz prekida, haha. Mogu prihvatiti cinjenicu da nismo pretalentovana i prekvalitetna ekipa, ali glavni krivac za rezultate i stanje na tabeli je Pochettino. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.