Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Mauricio Pochettino (2023-2024, trener)

Istaknuti odgovori

Umesto Poketina dokazano, klasno ime ili Poketino.

Amorim da se potvrdi u nekom timu tipa Vest Hem pa onda moze u Celsi. Mota takodje, i svi njima slicni.

Raditi u Brajtonu, Bolonji I slicnim ekipama, gde pritisak rezultata bukvalno ne postoji je nesto sasvim drugo u odnosu na Celsi.

A sto se Amorima tice samo je jedan Murinjo, a mnogo je Viljas Boasa...

• Odgovori 892
  • Pregledi 45,1 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Ja se ovoliko akcija nisam nagledao sveukupno prosle sezone koliko u ovih danas 100 minuta   Pochettino kapa dole, ako je ovo pokazatelj u kom smjeru idemo, buducnost ima da bude sjajna

• Izvini

• Kako ga hamco prebacuje kroz padeže, ovo je izum kru te jebo. 😂 Chalobah, Chalobeh, Chalobih, Chalobuh, Chaloboh, sa Chalobomh, Chalobih

Objavljene slike

47 minutes ago, Whisper said:

Umesto Poketina dokazano, klasno ime ili Poketino.

Amorim da se potvrdi u nekom timu tipa Vest Hem pa onda moze u Celsi. Mota takodje, i svi njima slicni.

Raditi u Brajtonu, Bolonji I slicnim ekipama, gde pritisak rezultata bukvalno ne postoji je nesto sasvim drugo u odnosu na Celsi.

A sto se Amorima tice samo je jedan Murinjo, a mnogo je Viljas Boasa...

Nek pobjedi sve do kraja od mene podrska i za narednu sezonu. 

1 hour ago, Whisper said:

Sta je Pochettino napravio kad je radio pod pritiskom u karijeri?

4 hours ago, ker said:

Sta je Pochettino napravio kad je radio pod pritiskom u karijeri?

Osvojio jednu titulu sa PSZom 😅

On je ovde zapoceo neku svoju pricu, i nema smisla davati ovu ekipu losijem i manje iskusnijem od njega, posebno ako se konsolidujemo do kraja sezone i uhvatimo Evropu.

I ovo sa njim je bio eksperiment.

Ili jako ime sa autoritetom ili ostati na ovome.

Postoje mozda treneri koji nam na kratke staze mogu doneti instant igru mozda i neki kratkorocan uspeh al sumnjam da ima od ovih neko ko ce da raste sa timom i da on zajedno s timom postane sampionski trener

Moja neka logika je da ovaj tim treba da raste za Pochom do neke tacke zasićenja tj kada se vidi da igraci ne mogu da rastu i kada je neophodno nesto vise od klasicnog fudbalskog znanja. Vic, psiha, cvrsta ruka motivator. 

Nov trener sada je novi reset lutanje nove ideje

1 hour ago, cobinho said:

Slika koja najbolje ilustruje koliko smo kao tim bili osakaceni povredama

FB_IMG_1715281850102.jpg

nismo mi bili osakaceni povredama nego osakaceni losim transferima. uprava je najveci krivac sto je dovodila povrijedjene igrace.

Svako snosi svoj dio krivice, i uprava, i treneri, i medicinski tim, i sami igrači, a nešto je i do nesreće. Uprava jer dovede igrača koji je sklon povredama, treneri jer su treninzi očito takvi da ne prijaju igračima, za medicinski tim je sve jasno. I igrač sam može da doprinese svojim ponašanjem i navikama. Nije isključeno da neko od njih nešto radi pogrešno. Dembele je u Barci sam sebi bio kriv za količinu propuštenih utakmica. Otkako se oženio i uozbiljio nema povreda.

2 hours ago, diablo_bih said:

Nije tacna ova grafika, fake news

Nije objavljeno na njihovom profilu, ali nije daleko od istine. Ručno sam izračunao i došao do broja 291. Možda ako se uračunaju sigurni izostanci u naredna 3 kola dobijemo broj sa slike.

Fofana - 35

Lavia – 28 (nije uračunat lack of match fitness)

Nkunku – 26

James – 25

Chalobah – 23

Chukwuemeka – 23

Chilwell – 22

Ugochukwu – 20

Sanchez – 16

Badiashile – 12

Colwill – 10

Cucurella – 9

Bettinelli – 8

Broja – 7

Fernandez – 6

Madueke – 5

Gusto – 4

Sterling – 3

Mudryk – 2

Disasi – 2

Silva – 2

Caicedo – 2

Palmer – 1

Petrović – 0

Maatsen - 0

Gallagher – 0

Casadei – 0

Jackson – 0

Gilchrist - 0

Washington - 0

1 hour ago, diablo_bih said:

Nevazno, i da je istina, drugim klubovima nije istinito, Newcastle, United i vjerovatno jos jedna ekipa imaju duze povrede. Znam da nije istinito iskljucivo zbog ovih Lutona, West Hama, Wolvesa itd.

Newcastle United - 220

Manchester United - 219

Spoiler

Pope – 20

Dubravka – 1

Karius – 0

Gillespie – 0

Botman – 18

Schar – 1

Lascelles – 9

Dummett – 0

Hall – 0

Targett – 24

Burn – 5

Livramento – 3

Trippier – 9

Kraft – 0

Manquillo - 0

Guimaraes – 0

Tonali – 0

Joelinton – 18

Willock – 27

Lognstaff – 3

Miley – 10

Anderson – 17

Ritchie – 0

Gordon – 0

Barnes – 17

Almiron – 5

Murphy – 11

Isak – 6

Wilson – 16 (220 ukupno)

Onana – 0

Altay – 2

Heaton – 5

Martinez – 25

Varane – 8

Maguire – 5

Lindelof – 13

Kambvala – 0

Evans – 7

Shaw – 20

Malacia – 35

Dalot – 0

Wan-Bissaka – 12

McTominay – 3

Casemiro – 12

Amrabat – 2

Mainoo – 9

Eriksen – 5

Bruno – 1

Mount – 20

Rashford – 0

Garnacho – 0

Antony – 0

Diallo – 19

Hojlund – 7

Martial – 9

Van de beek – 0

Pellistri – 0

Hannibal – 0

Sancho – 0 (ukupno 219)

Pa realno nije ni tvoja istinita, zna se da se propustali mnogo vise ti igraci utakmica, posebno Livramento, Shaw. Eto Rashford kao nula, a propustio prosla 3 meca zbog povrede. Matt Ritchie - 0 lol, Schar - 1 hahah

Vjerovatno gledas bas na transfermarkt, oni su izvor neistinite slike. Pogledaj Ben Dinnerya i vidjet ces tokom sezone sta se desavalo.

Pa sigurno je da postoji neslaganje u vrhu oko njegovog statusa, te da je on toga svestan i da mu smeta(smetalo bi i vama), te da covek zeli razjasnjenje svog statusa.

Jako je los tajming za njegovu smenu.

Nove trenere trazice Barcelona, Bajern i Junajted, a ponuda je oskudna veoma.

Alonso i Amorim ce ostati jos bar sezonu.

Tuhel bi se peske vratio, al ameri nisu sposobni da pojedu svoja g*vna.

De Zerbi i Zidan ce imati i boljih ponuda od nase.

Emeri nije lud da napusti Vilu ako ih uvede u Ls, a hoce. 

Spaleti je tek nedavno preuzeo reprezentaciju

Inzaghi je prakticno Bog u Interu, nece taj status menjati za nasu klimavu klupu.

Realnost je takva da je bolje da ostane.

I da dodam ako igraci vec podrzavaju Poketina a dovedu im nekog ko nema ime i muda da im nametne autoritet to ce tek biti promasaj.

Sve i nekako, al brate minimalno 10 godina radi u Engleskoj, pored toga valjda je i na drugim mjestima koristio engleski jezik i i dalje ne može smislenu rečenicu da sastavi.

Vrlo lako da cemo se pozdraviti sa pocchetinom.

Jerbsad dat mu otkaz nakon sto je ekipa pocela da lici na nesro bi biöa glupost epska. Posto nas vode ameri ovi, sve mislim da su oni pravi ljudi da naprave takvu glupost 

On 5/9/2024 at 11:50 PM, Adi said:

Svako snosi svoj dio krivice, i uprava, i treneri, i medicinski tim, i sami igrači, a nešto je i do nesreće. Uprava jer dovede igrača koji je sklon povredama, treneri jer su treninzi očito takvi da ne prijaju igračima, za medicinski tim je sve jasno. I igrač sam može da doprinese svojim ponašanjem i navikama. Nije isključeno da neko od njih nešto radi pogrešno. Dembele je u Barci sam sebi bio kriv za količinu propuštenih utakmica. Otkako se oženio i uozbiljio nema povreda.

Nije tacno. Pulisic je kod nas bio non stop povrijeđen i ako je bio u najboljoj formi i jedan od nosilaca ekipe za ligu prvaka. Ove sezone u Milanu bez povrede.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.