21. maj 2024.2 god. comment_355336 U romanovoj eri se ne bi dogodilo da dodju 50 igraca od 20 godina od kojih je 15 u invalidkim kolicima. Za vreme Romana su dolazili iskusni Igraci i trazio je rezultat sa njima. Roman je znao kad da stane kad treba sa ljudima iz fudbala da polemise o transferi a taktici igracima. Romanu ne bi palo napamet da zove Murinja ili Anceloti ja da im servira zahteve oko igraca i taktike i vremenom se sve manje mesao u tim. Ovo sto radi ovaj dvojac je tipična odlika ogranicenih ljudi sa teskim kompleksima. A mi smo kao klub robovi istih. Porediti Romana i ovu dvojcu je sramotno. Prijavi
21. maj 2024.2 god. comment_355340 Ne halalim mu 5-0 od Arsenala niti brukanje protiv Liverpulovih juniora u finalu kupa. Bilo je tu i dobrih trenutaka, ali mislim da nikad nije niti ce dovoljno dozivjeti klub kao svoj, identificirati se sa ljudima koji vole Celzi i koji ne mogu podnijeti poraze niti ponizenja. Zato mislim da ipak dugorocno s njim ne bismo velike stvari napravili, bez obzira sto ga ocigledno igraci gotive. Zadnjih 4-5 utakmica je solidno odradio i mozda je mogao nastaviti. Ipak, ja postujem pa i podrzavam ovu hrabrost Uprave da naprave rezove. Nadam se da cemo sad ubosti s trenerom ko god to bio. Sretno i naprijed Plavci! Prijavi
21. maj 2024.2 god. comment_355343 Al na stranu sad i rezultati, ocito da to nije krucijalno u ovom razilazenju. Mozda fakat nisu nasli zajednicki jezik kada je dugorocni plan u pitanju, mozda Pochetino fakat zeli nesto drugacije od onog sto uprava zeli. Zbog cega bi to oni mijenjali iz korjena ako se pojedinac ne slaze? To ista mozemo pitati i Pochetina, zasto nije zelio nastaviti po uslovima uprave? Ne znamo sta je sve posrijedi, sta je tacno razlog ali vec skoro mjesec dana Pochetino je nagovjestavao svojim pressicama da se ovo moze desiti. Upravo je on spominjao i govorio da je mozda trener taj koji ce otici i koji je nezadovoljan... mislim bespotrebno je i upravu kriviti, jednostavno nisu se vidjeli zajedno, ni jedna strana. Prijavi
21. maj 2024.2 god. comment_355349 19 minutes ago, hamco said: mislim bespotrebno je i upravu kriviti, jednostavno nisu se vidjeli zajedno, ni jedna strana. Jarane 5 trenera u 20 mjeseci, pa koga onda da krivimo. Nisu se vidjeli zajedno jer je ovaj nakon ovog 'light uspjeha' želio više ovlasti, što je legitimno. Prijavi
21. maj 2024.2 god. Popularna objava comment_355350 @ker to na pocetku a onda nakon par mjeseci ide avatar s prekrizenom glavom 😆😆 Prijavi
21. maj 2024.2 god. comment_355351 Just now, Wisey said: @ker to na pocetku a onda nakon par mjeseci ide avatar s prekrizenom glavom 😆😆 definitivno 😂, hamco transformer prvo brani kasnije glavu otkida Prijavi
21. maj 2024.2 god. comment_355352 Najozbiljnije ovo mislim, ali RDZ je moj izbor broj 1. Iste sekunde bih ga potpisao. Zaista sam najozbiljniji. Prijavi
21. maj 2024.2 god. comment_355353 Pa sad, ne bih da slutim, ali sporazumno je napustio klub, ovaj je isto sporazumno, ovi naši imaju fetiš na Brighton. Sve ukazuje na to. Prijavi
21. maj 2024.2 god. comment_355355 1 minute ago, ker said: Pa sad, ne bih da slutim, ali sporazumno je napustio klub, ovaj je isto sporazumno, ovi naši imaju fetiš na Brighton. Sve ukazuje na to. Pa nasi direktori Stewart i Winstanley su iz Brajtona dosli. Prijavi
21. maj 2024.2 god. comment_355356 Daj Tuchela po 2x put. Za Enriqea nisam nikako, nista nije napravio ni u PSG, mislim da bi bio gore rjesenje nego Pocetino. Alegri je isto slobodan, samo ne znam kolko bi bilo pametno dovest ga. Prijavi
21. maj 2024.2 god. comment_355359 9 minutes ago, Wisey said: @ker to na pocetku a onda nakon par mjeseci ide avatar s prekrizenom glavom 😆😆 Zna se i ko će prvi reći da ne valja. 53 minutes ago, cobinho said: U romanovoj eri se ne bi dogodilo da dodju 50 igraca od 20 godina od kojih je 15 u invalidkim kolicima. Za vreme Romana su dolazili iskusni Igraci i trazio je rezultat sa njima. Roman je znao kad da stane kad treba sa ljudima iz fudbala da polemise o transferi a taktici igracima. Romanu ne bi palo napamet da zove Murinja ili Anceloti ja da im servira zahteve oko igraca i taktike i vremenom se sve manje mesao u tim. Ovo sto radi ovaj dvojac je tipična odlika ogranicenih ljudi sa teskim kompleksima. A mi smo kao klub robovi istih. Porediti Romana i ovu dvojcu je sramotno. Ne treba sad ni njega idealizirati. I on je trošio trenere, dovodio koga je htio, dijelio nepotrebne otkaze. Imaju potpuno drugačije ideje vođenja kluba. U današnje vrijeme ne bi bilo moguće ući sa kapitalom kao Roman tada. Da se može Newcastle bi izgledao kao PSG. Jedino ovako amortizacije, dugoročni projekti i čuda. Prijavi
21. maj 2024.2 god. comment_355363 Cuj Zeme, spominje najgoreg trenera na planeti poslije Susica, Allegrija. Taj se srecom ne spominje nigdje. Prijavi
22. maj 2024.2 god. comment_355369 Dajte nam trenera koji s jebenim Bayern Minhenom nakon 20 godina izgubio Bundesligu. Sjeban smo mi klub oduvijek bili, ne bi me cudilo da se ova prevara vrati. Prijavi
22. maj 2024.2 god. Autor comment_355371 22 hours ago, chiba said: imam osećaj kao da sedimo ispred nekog dragstora u ulici na klupicu, pijemo zidarca i kenjamo o svemu i svačemo o klubu, na odredjene trenutke pobacamo flaše, porazbijamo sve izljubimo se kad osvojimo nešto i sutra ponovo u isto vreme NIje prošlo ni 24h od kako sam ovo napisao...ali predobro bi bilo kad bi imali neki naš Chelsea balkan Pab, samo ne znam ko bi bio šanker, to bi opasna konkurencija bila, oduvek mi je bila želja da stojim iza šanka i točim ljudima piće Otišo je Poch, nažalost neslavna epizoda, ja sam ga baš gotivio, ali evo nemam šta da kažem, celokupna predstava mu je bila loša Prijavi
22. maj 2024.2 god. comment_355381 Možda ovo nije ni loše, mlada momčad mora skupljati iskustvo, između ostalog i iskustvo da im trener ne traje duže od godinu dana jer to je identitet kluba koji očito ova uprava nema namjeru mijenjati. Šalu na stranu, smatram odlazak Pocha greškom. Možda on nije idealan, al ovom trenutku mislim da promjena će nas samo unazadit. Ova ekipa je još u razvoju i stabilnost je tu najvažnija. Pogotovo što su igrači uz Pocha i ovo će im biti šok. Iduće sezone trebali smo ić u top4, ovako nisam siguran... Kako god, jeli ovo dobra odluka ili ne, znat ćemo kad se izabere novi trener. Ako dovedu nekog ko stilski paše ovoj ekipi (činjenica je da ova ekipa ne paše 100% onome što Poch želi) i tko će moć se nositi s pritiskom kojeg Chelsea nosi (a ako krenemo loše u iduću sezonu bit će drvlja i kamenja po svima, a lako moguće da ćemo krenuti lošije jer tko god dođe trebat ćemo malo vremena dok se snađe) ovo na kraja može ispast dobar potez. Problem je što tržište trenera i nije neko, koga god uzmemo bit će rizik. Uglavnom, ono što je sigurno je da će tko god dođe imat nešto lakši posao od Pocha koji je izgradio ekipu i ostavio neke temelje, kao što je i Poch imao nešto lakši posao nego je to imao Potter koji je došao u ekipu od 40 igrača. Tako da, i ovako pomalo napredujemo kao ekipa, samo smatram da bi ovaj tranzicijski period bio lakši (i brži) s jednim trenerom a ne njih 6, al što je tu je. I za kraj, ako fulaju i s trećim trenerom za redom, mislim da je ona red da i SD-ovi odgovaraju. Prijavi
22. maj 2024.2 god. comment_355383 Mi smo bajernu dali naseg trenera i to fraj a sebi iskopali jamu. Bajern ce profitirati iz toga. Kod nas ce De Zerbi. Klubu sledece sezone prwdvidjam 8 9 mesto i prodaju Palmera Caiseda iduce sezone Prijavi
22. maj 2024.2 god. comment_355392 Klubu predvidjam top 4 i to sa lakocom. Nakon 34 drvlje i kamenje na Pocha, 4 kola dodatna, zao ljudima sto je dobio otkaz hahahah Prijavi
22. maj 2024.2 god. comment_355401 Na redditu svi raskukali jer je dobio otkaz, a prije mjesec dana svi ga tjerali vilama i motikama. Pamćenje na nivou zlatne ribice. Prijavi
22. maj 2024.2 god. comment_355409 Ma koga jebe nek ide nisam bio ni za dolazak, bilo je dobri par partija, protiv Citya ali i bičo je vise losi, prosipanje bodova protiv Arsenala na 2:0 i cupanje boda na kraju. Gdje god da ode nece se proslaviti. Prijavi
22. maj 2024.2 god. comment_355421 A ono guženje od strane Vukova na Bridžu? Pa tu bi mi momentalno dobio sut-kartu! Prijavi
23. maj 2024.2 god. comment_355423 Je li to jos ono dok su imali kurca od trenera ? Jesu li nas wolvesi guzili 2 puta cini mi se? Prijavi
23. maj 2024.2 god. comment_355427 Imali su istog trenera čitavu sezonu i izgubili smo oba puta. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.