21. novembar 2012.13 god. comment_89952 Vjerovatno zato sto Redknapp hoce preuzeti Ukrajinu, Guardiola nece prekinuti odmor a Grant je najlosiji izbor. Kako li ce se odreagovati na Beniteza... Prijavi
21. novembar 2012.13 god. comment_89953 Ako Benitezu daju posao, onda ne vidim nikakvu svrhu smjenjivanja Di Mattea, jer je Benitez panjina i nema pojma o pojmu. On može samo joÅ¡ viÅ¡e unazaditi momÄad. Prijavi
21. novembar 2012.13 god. comment_89954 Jedino su Mourinho ili Guus dovoljno dobri da zamijene Robbiea. Kakav crni Benitez. Prije pola godine kad ga se prvi put povezivalo s nama sam reka da neću odgledat nijednu utakmicu u novoj sezoni ukoliko on bude menadžer, sad o tome ozbiljno razmišljam. Prijavi
21. novembar 2012.13 god. comment_89956 SAMO OTPATKE IZ LIVERPOOLA DOVODIMO! Samo otpatke mrtve one. JoÅ¡ fali da dovedemo Džondžu Å elvija. ÄŒuj Benitez. Da taj trener IÅ TA valja danas bi imao angažman. Pravio je najgore transfere u povijesti modernog nogometa. Dobio nogu u Liverpoolu, jer je klub srozao tamo gdje je sada. OtiÅ¡ao u Inter i njega skroz uniÅ¡tio. I sad treba doći nas, da nas dovede na 6-7 mjesto prvenstvene tablice i da ispadnemo iz svih ostalih natjecanja. Ma genijalno AbramoviÄu, genijalno. I joÅ¡ pored svega moram sluÅ¡ati ove KVAZINAVIJAÄŒE koji nemaju apsolutnog pojma o nogometu i koji govore da će Benitez pokrenuti Torresa. Samo da mi je znati kako. Pokloniti mu felacio možda? Prijavi
21. novembar 2012.13 god. comment_89958 Mozda Benitez i nebi bio los izbor. Stvarno ne znam,Rafa jest imao odlicnih perioda u Liverpoolu. Sve su samo nagadjanja.Vise bi mogao reci tek nakon zvanicne potvrde o tome ko ce nas voditi dalje. Prijavi
21. novembar 2012.13 god. comment_89960 [quote name='trebevic' timestamp='1353512015' post='89959'] Harry Rednap, moja zelja![/quote] Harry je još jedan truli panj u rangu Beniteza. Savršeni treneri za harakiri... Prijavi
21. novembar 2012.13 god. comment_89962 Ljudi, nemojte o svojim zeljama jer su zelje jedno a stvarnost je da nas Benitez preuzima. Mozda bas dok ja pisem ovaj post, on potpisuje ugovor do kraja sezone i odlazi u WC da se umije i pripremi za presicu. Prijavi
21. novembar 2012.13 god. comment_89963 Moja zelja je Mou al' nevjerujem al vidio sam da ima mogucnosti neke male da i terry bude izbornik haha zasto ne? Prijavi
21. novembar 2012.13 god. comment_89965 sada navijam svim srcem za Real da osvoje Ligu Prvaka pa da se Mou vrati Mou je sada joÅ¡ veći autoritet nego Å¡to je bio i sigurno da ne bi dopuÅ¡tao Romanu da bude njegova kuja...treba stavit klazulu u ugovor da odÅ¡teta u sluÄaju otkaza iznosi 500 milijuna eura, pa bi Rom dobro razmislio prije nego Å¡to mu da otkaz Prijavi
21. novembar 2012.13 god. comment_89967 Nemojte pljuvati po Benitezu a nije jos nijednu utakmicu proveo na klupi.Cekajte ljudi malo. Nas narod kaze:"Prvo skoci pa reci hop!" Prijavi
21. novembar 2012.13 god. comment_89968 najbolji menadzer u premiershipu je David Moyes jedino bih njega volio vidjeti na nasoj klupi,a nas menadzer ce biti Rafael Benitez siguran sam. Prijavi
21. novembar 2012.13 god. comment_89971 Nijedan normalan trener nece pred kraj prvog dela sezone napustiti svoj klub da bi nas preuzeo... Jadni mi sa Benitesom... Prijavi
21. novembar 2012.13 god. comment_89972 Benitez mi se ne cini kao nesto dobar izbor, al eto mozda nas sve iznenadi, moj favorit je Guardiola Prijavi
21. novembar 2012.13 god. comment_89975 ko god doÄ‘e prelazimo s konja na magarca.... nema tog struÄnjaka koji može zamjenit RDM-a taj Äovjek je bio nevjerovatan, on mi se najviÅ¡e sviÄ‘ao od svih dosadaÅ¡njih treenera jer je Äitao ovaj forum, kad se samo sjetim masu puta kako smo kenjali treba stavit oog onog treba ovako treba onako i RDM stvarno iduću utakmicu tako postavi, nije bio egoist koji gura po jednom pa kolko god rezultat i svi pate bitno da on pokaže da je u pravu, Ditteo se nije sramio svojih greÅ¡aka nego je skužio i pokuÅ¡avao popravit, on je bio menaÄ‘er koji je uÄio, mlad je Äovjek i bio je budućnost Chelsija idealan Äovjek da bude naÅ¡ SAF, Moyes ili Wenger, možda Äak i uspjeÅ¡niji (barem od posljednje dvojce). Al ajde nemam viÅ¡e niÅ¡ta od jadikovanja pa da preÄ‘em na temu. Svaki put moja je želja ista ili Mou ili Wilkins, sad je tu i Ditteo ali Äisto sumnjam da će on sjest na klupu xD Kao Å¡toje reÄeno nijedan kvalitetniji trner neće napuÅ¡tat svoj klub da bi doÅ¡ao u Romanovu igraÄku pa da ga ovaj pedalira na kraju sezone, doći će vjerojatno Benitez koji je loÅ¡, otvorneo kažem loÅ¡, vodio je liverpool vodio je inter, liverpool se joÅ¡ nije izvukao inter ajde ide prema svjetlu ali i oni su prosjek, makar se može ajde i za pool reÄ da ide prema svjetlu, Äovjek koji nije napravio apsolutno niÅ¡ta u 7-8 godina trenerskog rada, osvojio je LP i to je to makar mislim da 80% tog pehara duguje Dudeku koji je te veÄeri bio raspoložen ko pubertetlija kad vidi MEgan Fox u bikiniju.. Jasno je ko dan da ROman želi Pepa, dat će i guze za njega uopće nije problem, prodat familiju ako treba neznam zaÅ¡to svrÅ¡ava tolko na pepa al eto želi ga i previÅ¡e, neki bi rekli da je zrelo za psihijatriju, meni se ni jedno ni drugo ne sviÄ‘a jer jedna voli Å¡apnjolce Å¡to znaÄi ostanak toresa a drugi pak obožava toresa Å¡to znaÄi ostanak toresa, klubu se ne piÅ¡e dobro, samo je pitanje tko će pisati Prijavi
21. novembar 2012.13 god. comment_89976 kad nas Abramovic opet iznenadi i uvali nam Harya Rednapa. 1.Rafael Benitez 60% 2.Pep Guardiola 30% 3.Hary Rednap 10% Prijavi
21. novembar 2012.13 god. comment_89977 http://www.givemefootball.com/premier-league/whos-next-for-chelsea-manager-?state=9bcfca3a4b0b454987c3e4d7fed26a71 Pominje se i Sevcenko. Prijavi
21. novembar 2012.13 god. comment_89978 meni je samo zelja da osvojimo bar neki trofej ovu sezonu pa od iduceg ljeta nek nam Guardiola dodje, ili vec bolje da Mourinho dodje ako bi osvoijo Ligu Prvaka ovu sezonu.. Jer u Benitez istina je da ne vidim neki trener ali lik je imao i jako dobrih godina u Liverpoola, sjetite se ko je doveo Torresa u Liverpoolu kad je Torres pokidao mreze Premiershipa, tako da ima zarku nade u Benitez da restartira Torresa i da Torres pocne davat golove i da mozda uspimo osvojit Premier Ligu i ako nista da bar iducu sezonu igramo u LP. A i mislim da Roman konta sta radi s Benitezom.. Tako je to uradio sa RDM-a, kad ga je stavio u mart pa je RDM osvoijo 2 pehara, tako da imam malo povjerenje da ce ipak Benitez da nam osvoji Premier Liga.. Prijavi
21. novembar 2012.13 god. comment_89979 [quote name='Zemo Celikovic' timestamp='1353513485' post='89976'] kad nas Abramovic opet iznenadi i uvali nam Harya Rednapa. 1.Rafael Benitez 60% 2.Pep Guardiola 30% 3.Hary Rednap 10% [/quote] Daj prijatelju kakva je ovo nepismenost molim te. Može biti ili "Heri Rednap" po Vuku ili "Harry Redknapp" u orginalu, ali nikako "Hary Rednap". Prijavi
21. novembar 2012.13 god. comment_89984 Ako potpiÅ¡emo beniteza na dulje vrijeme - ok, izdržat ću da i to vidim i potrpit ću ga, ako je do kraja sezone bit će sranja. Voljeli mi ili ne voljeli beniteza ja se bojim dvije stvari ako on preuzme do kraja sezone:[list] [*]kakav će biti moral i poÅ¡tovanje igraÄa prema treneru ako znaju da će ionako letjeti [*]ili joÅ¡ gora stvar: Benitez osvoji nekog vraga, uspije dobiti poÅ¡tovanje igraÄa i donekle navijaÄa i onda dobije pedalu za romanov novi hir [/list] E onda je ovo s RDM-om ili AVB-ov raspad sistema piÄkin dim prema onome Å¡to slijedi Prijavi
21. novembar 2012.13 god. comment_89989 Ja ne znam koga vise da dovedemo iz liverpoola,jedini normalan igrac kojeg oni imaju je Gerrard kojeg smo pokusavali dovesti i covjek nije htio al smo zato uspjeli dovesti igracine poput Torresa,Meirelesa evo izgleda i Beniteza koji je toliko dobar da je covjek i dalje bez angazmana,mozda od nas napravi klub kao sto je napravio i od Intera,sta rec ne moze bolje.Uprava radi svoj posao.Pa,nas vise niko ne smije ni preuzet a i sto bi kad ce za 6 mjeseci dobit otkaz,sto ces ista i zapocinjat kad ti nece dopustit da zavrsis.Al eto dok je bajrama bit ce i kurbana "citaj Benitez"koji jedva cekaju ovakvu priliku.Zao mi je RDM-a,ipak je on napravio ono sto mnogo veci treneri od njega nisu uspjeli,po meni uz Mourinha najveci strucnjak za defanzivu sto je i pokazao.Ove godine je dobio igrace za potpuno novi stil igre ali nije dobio dovoljno vremena da sve to ukomponuje kako treba mada i mnogo bolji treneri od njega vjerovatno to ne bi uspjeli za ovo vrijeme.Ostaje jedino da se nadamo da ce ovo biti jos jedan pozitivan sok jer do sada je uvijek bio ali ne znam dokle vise sa ovim smjenama trenera svakih 8 mjeseci.Samo sto se igraci adaptiraju na jedan stil igre dodje neko drugi i sve ispocetka.Pa sta bi onda i Mourinho u Realu trebao dobit otkaz i oni za Barcom zaostaju 8 bodova al to samo moze kod nas.Sto se mene tice samo nek Benitez ne dolazi i da Torresa ne vidjam svaku tekmu na terenu neka dovode koga hoce ionako smo svi navikli na ove smjene svako malo vremena. Prijavi
21. novembar 2012.13 god. comment_89992 Mislim kad bi birali izmedju Rednapa,Beniteza ili Guardiole da je najbolje da to bude Rednap.Ne gotivim ga,ali u ovom trenutku mislim da je najbolji Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.