Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Budući trener Chelseaja

Istaknuti odgovori

• Odgovori 4 hilj.
  • Pregledi 201,4 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Diablo priziva Nagelsmanna. Valjda vam je sad jasno da li je to dobra solucija ili ne. 😅

• Inace pratim river plate od kako znam za sebe i mogu potvrdit ovo sto diablo kaze

• King Chelsea
    King Chelsea

Realno užasan momenat za traziti novog trenera, bukvalno nemas ni onu situaciju da imas koga cekati do ljeta, kao sto smo onda doveli Beniteza kao prelazno rijesenje do ljeta i dolaska Mourinha. Ovaj

Objavljene slike

• Autor
[quote name=' WhisperDiMatteo' timestamp='1353801176' post='90823']
Nemojte Guardiolu, ko Boga vas molim ! Sve moze, samo trener fudbala za devojcice nikako !

Moj prvi pik Jurgen Klopp.
MAda je Mou ipak najbolji izbor.
[/quote]
Čudno, sada je Rafa prihvaćeniji i od jednog gospodina što je Pep Guardiola.
[quote name='Wisey' timestamp='1353801310' post='90824']
Čudno, sada je Rafa prihvaćeniji i od jednog gospodina što je Pep Guardiola.
[/quote]

Ajde prestani da se glupiras vec jednom.

Na Beniteza ne obracam paznju, on je privremeno resenje, i nema potrebe da bilo sta pisem o njemu.
Mene zanima ono sto ce biti posle njega.
A zapamti dobro ovaj post, iskopiraj ga negde i cekaj kraj sezone. Ako Roman ponudi produzenje ugovora Benitezu, tad ces cuti moje pravo misljenje o istom.
  • Autor
Hiddink je bio privremeno rješenje, Di Matteo je bio privremeno rješenje, Grant je bio privremeno rješenje... Hoćemo i na njih zažmiriti ?

I ne znam zbog čega bih trebao pamtiti taj post.
[quote name='Wisey' timestamp='1353801814' post='90827']
Hiddink je bio privremeno rješenje, Di Matteo je bio privremeno rješenje, Grant je bio privremeno rješenje... Hoćemo i na njih zažmiriti ?

I ne znam zbog čega bih trebao pamtiti taj post.
[/quote]

Zato sto ti ocigledno smatras da svako ko ne pljuje po Benitezu ne postuje Di MAttea i ne voli klub.
[quote name='Wisey' timestamp='1353802082' post='90830']
Možeš ti bolje od toga, za početak prestani površno čitati ono što ja napišem.
[/quote]

Nisam u elementu za duge i teske rasprave. Ne sekiraj se, nece ti Whisp ostati duzan, bice dana za megdana ;)
  • Autor
Meni govoriš, protekla sedmica mi je bila najsjebanija u zadnjih godinu dana i opet me tjeraš da tu objašnjavam i ponavljam neke stvari.
[quote name='Wisey' timestamp='1353802663' post='90834']
Meni govoriš, protekla sedmica mi je bila najsjebanija u zadnjih godinu dana i opet me tjeraš da tu objašnjavam i ponavljam neke stvari.
[/quote]

Jos ti nista nisi video :D

Ovo ti je bio prvi kolokvijum ;)
Ima jos jedan, pa tek onda ispit i zavrsna ocena :D
Zagrevaj stolicu, za tvoje dobro :P
Klopp bi bio fantastičan izbor samo da Roman ima strpljenja više, ovako ne
njemu bi sigurno trebalo dosta vremena da nas posloži po svojim zamislima (vjerujem da bi to onda bila stvarno prestrašna ekipa), ali Romanu se u životu uvijek žuri, tako da...

Guardiola bi vjerojatno imao više vremena nego recimo AVB, ali sigurno da Roman neće ni njega trpiti ukoliko ne bude instant uspjeha (bez obzira na sva Romanova svršavanja na njega)

naravno ukoliko je Abra lupio glavom i konačno odlučio nekome dati vremena, ja bih uvijek bio za Kloppa prije nego za Guardiolu
Ja bih svrstao buduće trenere u tri skupine.
U prvoj bi bili treneri poput di Mattea, dakle - legende kluba koje je uvijek dobro imati na klupi jer su igrali ovdje i znaju puno o klubu a napose - i vole klub. Zola bi bio prvi u toj grupi. Ta grupa je ipak puko sanjarenje, di Matteo se ipak slučajno našao na klupi Chelseaja, ne zato što je R.A. htio legendu na klupi.
U drugoj bi bili skoro svi ostali, od Guardiole, Kloppa, Loewa, Blanca, kurca - palca, svi su isti i dobiti će otkaz nakon cca godinu, dvije dana.
U trećoj grupi je Jose Mourinho, zapravo i jedini logičan potez za iduću sezonu, jedini koji može koliko toliko vratiti ugled klubu. A kad ti ugled mora vraćati Jose Mourinho onda znaš na čemu si.

Više nema najbolje opcije za trenera, tko zna koja je ta. Treba ipak odabrati onu najmanje lošu.
Kad bi se Special One vratio to bi mi bio moj najsretniji dan u Chelseaovoj historiji poslije osvajanja LP, samo da ove sezone ne osvoji LP sa Real, jer ligu vjerovatno nece i to bi mogao biti njegov kraj u Real Madridu a ponovni pocetak kod nas.
[img]http://static.guim.co.uk/sys-images/Football/Pix/pictures/2009/4/24/1240602470494/David-Moyes-001.jpg[/img]

Suska se da ovaj covjek (David Moyes) zeli razmisliti da li ce produziti saradnju sa Evertonom. Kako bih ovog covjeka volio vidjeti kod nas. Ljudina u pravom smislu te rijeci. Nikad nije radio sa ekipom koja ima veliki budzet a opet je uspio odrzati Everton u vrhu. Ima tek 49 godina i jos dugo godina ce se baviti ovim poslom. Mislim da mu najbolje trenerske godine tek dolaze.
Jedini je problem što on Everton vodi već 10 godina a kod nas bi imao maksimalno 10 mjeseci da napravi neki rezultat tako da ne bi vjerojatno ništa napravio. A i nije zvučno ime tako da ga Roman neće uzeti ni u razmatranje. ;)
Ma to sam ja samo izrazio zelju, nista vise. :smile:
  • Autor
Hmm... Moyes je veliki rizik. Mogao bi ispasti slično kao Woy, Big Sam pa evo i Rodgers. Meni se on čini kao savršen čovjek za te ekipe iz sjene. Ali ne može se znati dok ne dobije priliku negdje pa da vidimo. Čisto sumnjam da je Roman nakon AVB-a i Robbieja spreman poduzeti još jedan takav korak.
Davno sam negdje naletio na to da FAchester njega razmatra kao opciju u slucaju da Mou/Guardiola ne sjedne na klupu.
[quote name='Twelfth Man' timestamp='1354127153' post='91658']
Davno sam negdje naletio na to da FAchester njega razmatra kao opciju u slucaju da Mou/Guardiola ne sjedne na klupu.
[/quote]

Pojavljuju se informacije da bi legenda Uniteda Ole Gunnar Solskjaer mogao naslediti SAF-a...
[quote name='chelsea4evercr' timestamp='1354141339' post='91773']
inace debeli bi moga dobit otkaz do nove godine
[/quote]
Mozda i pre,ako ekipa ne pocne pobedjivati momentalno

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.