7. januar7. jan comment_370048 Kako me ovaj poceo nervirati sa onim unosenjem u lice protivnickim igracima. Kad tad ce dobiti ili crveni ili zuti zbog ovakvog ponasanja. Prijavi
28. januar28. jan comment_370577 Ovo je najinvalidskiji igrac u ekipi, opazih lad je sebi dao for bar 40m i potom vratio loptu defanzivcu. Mrš! Prijavi
28. januar28. jan comment_370588 Gusto, Fofana i Neto, ta 3 igraca su zalutala u ovu ekipu. Cim prije se njih rijesimo to ce biti bolje. Prijavi
28. januar28. jan comment_370594 kurčina, nerviro me još prije dvije sezone kad je dizao šorc do gaća pri rezultatima 3-0 za nas a dok je egal ne vidi se na terenu. kurčina igrač Prijavi
28. januar28. jan comment_370612 Ma Gusto je karina obicna, ali neka ga, dobar je da zamijeni Reecea u buducnosti protiv Leyton Orienta i takvih ekipa. Ne treba se svih govana rijesiti. Prijavi
2. februar2. feb Autor comment_370769 Gusto je dobar ako ga se koristi kako treba. Na tribinama. Prijavi
7. februar7. feb Popularna objava comment_370847 Ovoga treba kesirati na ljeto dok jos nismo doveli nekog krstenog desnog beka kao back up za Jamesa. Mlad je, 23 godine, povremeno reprezentativac Francuske, dobija solidne minute kod nas, mislim da se mogu i trebaju izvuci solidne pare za njega. Razlog je sto kod njega nece vise biti nikakvog napredka, to je to sto on moze da donese, to je njegov maksimum, povremeno budu jako dobre partije ali to je samo povremeno, generalno je uvijek u najbolju ruku prosjecan. Los u odbrani malo bolji u napadu i nedovoljno dobar da igra za Chelsea. Prijavi
7. februar7. feb comment_370851 @Kun Aguer0Guela Doue iz Strasbourga, odlican vec drugu sezonu zaredom. RB, RWB, RCB, decko igra sve top. Prijavi
10. februar10. feb comment_370912 Smece od igraca, nit ima centarsut, nit je brz, nista, govno obicno. Prijavi
21. februar21. feb comment_371099 E sad videh, pa se setih da se najebem majke ovom govnetu. Pa jebem mu mamu ume li bar na treningu da centrira, a da ne pogodi igraca ispred sebe? Mrs Prijavi
7. maj7. maj Autor comment_372432 Nemam napretka mjesec dana kad mu vidim onu klošarsku facu. Prijavi
7. maj7. maj comment_372433 Dečko koji je bio standardan kod svakog trenera i svakog je ispratio. Jedan od razloga zašto igramo loše je i ovaj igrač. Defanzivno je preloš. Za jednog beka, to je neprihvatljivo. Prijavi
7. maj7. maj comment_372435 Nikakav igrac, apsolutno izgubljen u vremenu i prostoru. Pogotovo defanzivno, 1 na 1 je los kada treba branici krilo, los u pozicioniranju na ubacajima a to su dvije glavne stvari kod bekova kada je defanziva u pitanju. U napadu ima veoma solidnu tehniku za beka ali dzabe kada je ne zna korsitit, ubacaju i sutevi su mu kriminalni. Livramento je za njega James. Prijavi
7. maj7. maj comment_372441 Bolji je bio kad je došao nego što je danas, u drugoj polusezoni kod Pochettina pogotovo kad je počeo i ofanzivno biti jako dobar. Poslije toga sve gore od goreg, posebno kao desna polutka kod Maresce. Ne znam na koji fazon redovno bude na spisku za reprezentativna okupljanja. Prijavi
8. maj8. maj Autor comment_372447 I dalje mu ne možeš halaliti ovu glupost 🤣🤣 Da se nikad ne zaboravi. I ne ponovi. Prijavi
25. maj25. maj comment_372747 Idi igumane, taman se ne uklapa u ‘novi’ formaciju Alonsa. 50 miliona i nosi Prijavi
27. maj27. maj comment_372774 Mislim da ne postoji ni izbliza ovako dobar klub u kojem bi imao ovoliku minutažu. Njemu je ovdje upala sjekira u med i ne znam čime je nezadovoljan. Prodaja je na obostrano zadovoljstvo. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.