Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

#27 Malo Gusto

Istaknuti odgovori

• Odgovori 221
  • Pregledi 9,3 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Bice mu Malo Gusto u konkurenciji desnog beka hehe

• Od njega je danas samo gori bio komentator na areni.

• Dobrodosao. Tesko ce zaigrati u ovakvoj konkurenciji. No, postoji mogucnost da se Reece pomjeri u vezni red pa da bude Manje Gusto na desnom beku.

Objavljene slike

• 1 mjesec kasnije...

Solidna rola sinoc. Nista spektalularno nije napravio ali je bolje pruzao podrsku Netu po toj strani. Generalno kad nasa krila napadaju kazneni slabo se ostatak ekipe krece bez lopte. U petlicima se uci kad igrac zasece ka sredini da mu bek ide iza ledja a prilazi mu neko spreda ili za dupli pas ili da tog beka gurne pasom u prostor.

Puno segmenata treba doraditi na treningu da bi takva taktika probijala odbrane.

• 4 mjeseca kasnije...

Sezona potpune stagnacije i nazadovanja. Ispao je žrtva Marescinog sistema u kojem nema mjesta za njega. Ima dobre defanzivne karakteristike, ali nije za trećeg štopera. Ima dobre tehničke karakteristike, ali nije za veznjaka. Ima dobre napadačke karakteristike, ali nije za ofanzivnog veznog. Njegova pozicija je desni bek i samo desni bek. Sjećamo se kako je dobro igrao u drugoj polovini prošle sezone, kada je dobro sarađivao sa Palmerom. Ove sezone je gubio na samopouzdanju zbog grešaka koje je pravio igrajući na neprirodnim pozicijama, tako da je počeo loše raditi i ono što je dobro navježbao. Ako se nastavi insistirati na ovakvoj igri, za njega mjesta nema. Iako bi svaki normalan trener u nekom trenutku probao nešto drugo, makar kad gubi zadnjih 10 minuta. A ulazak ofanzivnog beka i promjena formacije nije loša opcija. Iz nekog razloga ga još pozivaju u reprezentaciju, ali kad sam vidio da su tu i Kalulu i Lenglet i to u prvoj postavi, lakše sam to provario.

Hahaha. Danas sa ćaćom gledao samo prvo poluvrijeme, nisam mogao vise. Hvalio je njemacku i ovog Wirtza na sve strane. 

Ato bi diabola rekao, moze mu se dok ne naidje na jaceg protivnika. 

• 1 mjesec kasnije...
  • 1 mjesec kasnije...

Danas defanzivno jedna od najboljih partija u Celzijevom dresu. Koncentracija od prve do 98. minute. S obzirom da je imao malu ili nikakvu pomoc Estevaa i sam se borio na cijeloj strani, odigrao je odlicno. Fizicki je top spreman, moc ponavljanja medju 3 u cijeloj momcadi. Samo naprijed tako, ako nastavi bit ce dovoljno minuta i za njega i za Reecea a da se nijedan ne premori. Naravno, to pod uslovom da nas vrli strucnjak rotira i mijenja kako treba.

• 2 sedmice kasnije...

Covek je bio sa reprezentacijom Francuske i odigrao: 

1 minut protiv Ukrajine

28 minuta protiv Islanda

I sad mi treba da poverujemo da nije bio dovoljno spreman da startuje sinoc nego je morao Fofana na desnog beka ?

Previse je ovo sve.

• 2 sedmice kasnije...

Uvede te trener s jednim ciljem, znaci zabranio ti bilo kakvo djelovanje u napadu i samo sa odbranu igras i useres sve moguce i nemoguce. Pa care moj da si mi krv rodjena za ovakve stvari bi mi bio na tribinama naredna 3 meca. 

Cim je usao bio sam za Mareska out, da je bio Estevao u onoj kontri kad mu je Enzo dao loptu a on radi neki ronaldov trik i vraca je nazad... 

• 3 sedmice kasnije...

Ma hajde igrat ce protiv Ajaxa na desnom beku, a mi u ligi mozemo bez njega (Lavia/Santos nek uskoce) jer ce James na krilo. Slazem se , nepotreban i krajnje neinteligentan potez.

• 1 mjesec kasnije...
  • 2 sedmice kasnije...

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.