29. decembar 2023.2 god. comment_351123 Tek mu je 20 godina, daleko je ovo od vrhunca, nadam se. Prijavi
29. decembar 2023.2 god. comment_351129 Samo da odigra 5-6 utakmica u nizu, uigra se saigračima tj. bez povreda ili kakvih kartona pizdarija. Naravno na tom desnom beku, svojoj poziciji. Prijavi
4. februar 2024.2 god. comment_352396 Kakvo govno od igrača, alibi igra. Kad se setim da smo mogli Pora da dovedemo Prijavi
7. februar 2024.2 god. Popularna objava comment_352542 Mlad je, nema konstante u igri previse oscilira iz utakmice u utakmicu. Ja sam zadovoljan s njim, i vise nego dobar backup Jamesu. Veci je problem sto je Reece stalno povrijedjen pa Malo mora puno igrati. Danas pogodio Jacksona u trepavicu, ovaj nije ni skocio. Prijavi
7. februar 2024.2 god. comment_352544 Na pocetku lose krenuo, par pozicionih odbrana lose pokrio prostora posle odigrao vrhunski. Prijavi
7. februar 2024.2 god. comment_352547 Da je odigrao kako god bio bi bolji nego prosli mec, ali je odlucio da odigra odlicno. Cestitke. Prijavi
9. februar 2024.2 god. comment_352608 kako volim kad ovi američki i engleski komentatori sa čistim srpskim akcentom kažu malo gusto najpravilnije Prijavi
9. februar 2024.2 god. comment_352612 Slažem se da je dobar back up Jamesu, uzimajući u obzir da je jako mlad momak i da je tek došao ono što pruža je sasvim ok. Nije doveden da bude redovan u prvih 11 nego da odigra nekih 15ak utakmica u sezonu. Mi smo navikli na Jamesa dok je bio ziv i na njegove partije dok je bio živ pa smo možda i malo prestrogi prema espressu Prijavi
9. februar 2024.2 god. comment_352613 Gusto je super tehnicki potkovan igrac, na malom prostoru ima odlicnu kontrolu lopte. On mora biti hrabriji malo i da gleda vise prema naprijed. Previse puta vraca loptu nazad i to mu je najveca boljka. Kakav je bio na pocetku, sada je mnogo bolji i vec mi pocinje biti drago kada ga vidim da je u prvih 11. Prijavi
12. februar 2024.2 god. comment_352714 Gusto veceras u prvom poluvremenu los u drugom perfektan znaci bez greske u oba pravca. Nadam se da nije neku povredu zaradio. Prijavi
17. februar 2024.2 god. comment_352828 Meni je ovaj momak odlican bio danas. Doku je strasan dribler, strasan igrac 1 v1 a ne znam da li ga je ijednom prosao. Uopste se nisam brinuo kada je bio sam sa Dokuom. Bravo momak. Prijavi
17. februar 2024.2 god. comment_352831 Dobar je bio, čak i kad ispadne uspije da se vrati pošto je poprilično brz. Ako ništa bar vidiš da u njemu ima želje i energije. Prijavi
17. februar 2024.2 god. comment_352832 koliko god da mi je odvratan, ljubim ga u kurac za ovo danas Prijavi
18. februar 2024.2 god. comment_352876 Da se ne razbacujem sa nekim epitetima, reći ću samo da je jako uspješan u čuvanju protivničkih krila 1 na 1 što je dokazao protiv ponajboljih igrača lige, jer u skoro svakom timu najbolji dribler igra na lijevom krilu. Ne brinem kad je on tu da će nas neki igrač uništiti. Prijavi
21. februar 2024.2 god. Popularna objava comment_352934 Defanzivno jako dobar, dobro se pozicionira i nikada ne ispada, manji doprinos ima u napadu nego Reece ali opet ovo je veoma zadovoljavajuće. Samo da ga neko hoće lijepo obrijati i ošišati jer i on izgleda ko neko kerče napušteno, on i pudlać... Prijavi
22. februar 2024.2 god. comment_352969 On 2/21/2024 at 9:47 AM, Kun Aguer0 said: Defanzivno jako dobar, dobro se pozicionira i nikada ne ispada, manji doprinos ima u napadu nego Reece ali opet ovo je veoma zadovoljavajuće. Samo da ga neko hoće lijepo obrijati i ošišati jer i on izgleda ko neko kerče napušteno, on i pudlać... To i plus navuce sorc u gace. Kada to vidim momentalno mi se povraca. Prijavi
11. mart 2024.2 god. comment_353503 Uhvatio je formu u zadnje vrijeme. Dobar, energican, prodoran i nudi se konstantno u napadu. U odbrani zadovoljavajuce ali moze jos bolje. Prijavi
11. mart 2024.2 god. comment_353508 Ma odlican. Realno, poredeci sad i kakav je bio u pocetku. Veliki napredak. Prijavi
11. mart 2024.2 god. comment_353509 Spaha je upravu. Gusto je u pocetku bio veoma los, medjutim bas je mnogo napredovao i sad je stvarno odlican. Tehnicki je izuzetno potkovan i ne panici sa loptom, moze bez problema rijesiti svaki vid presinga od protivnika. U napadu je takodjer veoma opasan i dobro suradjuje sa Palmerom. Sta cemo kad se Reece vrati? Prijavi
11. mart 2024.2 god. comment_353514 On 9/3/2023 at 6:37 PM, Adi said: Defanzivno je beton, napadački limitiran. Prednost može ostvariti samo utrčavanjem iz drugog plana, nema nikakvu 1 na 1 igru. Ne treba da dribla kao Hazard, ali da je malo gurne u for, napravi prednost na eksplozivnost i centrira. Kad nema saigrača u blizini ili stoji i čeka ili je vraća skroz nazad. Ima problema da loptu odigne od zemlje prilikom centaršuta, svi su mu bili prizemni. Šut smiješan. Dobro je što ima samo 20 godina i u nekim stvarima se može popraviti. Nije on prvi defanzivan bek u historiji fudbala, samo treba pogledati kako druge ekipe koriste to. Bayern je godinama imao Pavarda desno i Daviesa lijevo, samo jedan od primjera. Uglavnom, bolje bi ga se iskoristilo da se pređe na 4 nazad i to da lijevo bude neko ko ima šta da ponudi u napadu. Da se nadovežem na priču. Uspio je dosta popraviti napadačku igru, sve stavku po stavku iz mog komentara sa početka sezone, i to ju je doveo do nivoa da kad je Chilwell na terenu on je opet prva napadačka opcija. Neke elemente je sigurno imao u sebi samo mu je trebalo malo vremena da se oslobodi. Dobio je i tu priliku da igra redovno i da kroz utakmice napreduje i stiče samopouzdanje. Ima tu još toga da popravi i kad je odbrana i kad je napad u pitanju, ali je i ovakav jedan od rijetkih sa kojim možemo biti prilično zadovoljni Prijavi
11. mart 2024.2 god. comment_353515 Meni je Gusto sila. Ucinio je da izostanak Reeca prolazi skoro pa bezbolno. Znam da je to velika izjava ali meni je toliko dobar. Prijavi
11. mart 2024.2 god. comment_353516 Jedini sto je valjao iz odbrane. Masina je, lijepo sto imamo dobru alternativu, sto se ne moze reci za lijevu stranu. Prijavi
17. mart 2024.2 god. comment_353619 Jackson je najbolji igrac danas bio bez premca. Poslije njega Palmer a rekao bih cak i Cucurella je bio bolji od Gusta. Za 2:2 kod gola Lestera upravo je Gusto zakasnio da zatvori sut. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.