Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

#27 Malo Gusto

Istaknuti odgovori

• Odgovori 221
  • Pregledi 9,3 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Bice mu Malo Gusto u konkurenciji desnog beka hehe

• Od njega je danas samo gori bio komentator na areni.

• Dobrodosao. Tesko ce zaigrati u ovakvoj konkurenciji. No, postoji mogucnost da se Reece pomjeri u vezni red pa da bude Manje Gusto na desnom beku.

Objavljene slike

Samo da odigra 5-6 utakmica u nizu, uigra se saigračima tj. bez povreda ili kakvih kartona pizdarija. Naravno na tom desnom beku, svojoj poziciji. 

• 1 mjesec kasnije...
  • Popularna objava

Mlad je, nema konstante u igri  previse oscilira iz utakmice u utakmicu. Ja sam zadovoljan s njim, i vise nego dobar backup Jamesu. Veci je problem sto je Reece stalno povrijedjen pa Malo mora puno igrati. 

Danas pogodio Jacksona u trepavicu, ovaj nije ni skocio. 

Slažem se da je dobar back up Jamesu, uzimajući u obzir da je jako mlad momak i da je tek došao ono što pruža je sasvim ok. Nije doveden da bude redovan u prvih 11 nego da odigra nekih 15ak utakmica u sezonu. 

Mi smo navikli na Jamesa dok je bio ziv i na njegove partije dok je bio živ pa smo možda i malo prestrogi prema espressu

Gusto je super tehnicki potkovan igrac, na malom prostoru ima odlicnu kontrolu lopte. On mora biti hrabriji malo i da gleda vise prema naprijed. Previse puta vraca loptu nazad i to mu je najveca boljka. Kakav je bio na pocetku, sada je mnogo bolji i vec mi pocinje biti drago kada ga vidim da je u prvih 11.

• Popularna objava

Defanzivno jako dobar, dobro se pozicionira i nikada ne ispada, manji doprinos ima u napadu nego Reece ali opet ovo je veoma zadovoljavajuće.

Samo da ga neko hoće lijepo obrijati i ošišati jer i on izgleda ko neko kerče napušteno, on i pudlać...

On 2/21/2024 at 9:47 AM, Kun Aguer0 said:

Defanzivno jako dobar, dobro se pozicionira i nikada ne ispada, manji doprinos ima u napadu nego Reece ali opet ovo je veoma zadovoljavajuće.

Samo da ga neko hoće lijepo obrijati i ošišati jer i on izgleda ko neko kerče napušteno, on i pudlać...

To i plus navuce sorc u gace. 

Kada to vidim momentalno mi se povraca. 

• 3 sedmice kasnije...

Spaha je upravu. Gusto je u pocetku bio veoma los, medjutim bas je mnogo napredovao i sad je stvarno odlican. Tehnicki je izuzetno potkovan i ne panici sa loptom, moze bez problema rijesiti svaki vid presinga od protivnika. U napadu je takodjer veoma opasan i dobro suradjuje sa Palmerom. 

Sta cemo kad se Reece vrati?

On 9/3/2023 at 6:37 PM, Adi said:

Defanzivno je beton, napadački limitiran. Prednost može ostvariti samo utrčavanjem iz drugog plana, nema nikakvu 1 na 1 igru. Ne treba da dribla kao Hazard, ali da je malo gurne u for, napravi prednost na eksplozivnost i centrira. Kad nema saigrača u blizini ili stoji i čeka ili je vraća skroz nazad. Ima problema da loptu odigne od zemlje prilikom centaršuta, svi su mu bili prizemni. Šut smiješan. Dobro je što ima samo 20 godina i u nekim stvarima se može popraviti. Nije on prvi defanzivan bek u historiji fudbala, samo treba pogledati kako druge ekipe koriste to. Bayern je godinama imao Pavarda desno i Daviesa lijevo, samo jedan od primjera. Uglavnom, bolje bi ga se iskoristilo da se pređe na 4 nazad i to da lijevo bude neko ko ima šta da ponudi u napadu.

Da se nadovežem na priču.

Uspio je dosta popraviti napadačku igru, sve stavku po stavku iz mog komentara sa početka sezone, i to ju je doveo do nivoa da kad je Chilwell na terenu on je opet prva napadačka opcija. Neke elemente je sigurno imao u sebi samo mu je trebalo malo vremena da se oslobodi. Dobio je i tu priliku da igra redovno i da kroz utakmice napreduje i stiče samopouzdanje. Ima tu još toga da popravi i kad je odbrana i kad je napad u pitanju, ali je i ovakav jedan od rijetkih sa kojim možemo biti prilično zadovoljni

Jackson je najbolji igrac danas bio bez premca. Poslije njega Palmer a rekao bih cak i Cucurella je bio bolji od Gusta. Za 2:2 kod gola Lestera upravo je Gusto zakasnio da zatvori sut.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.