25. august 2023.3 god. comment_348386 Sasvim solidan bek. Mogao bi sistem jos vise iz njega izvuci, da ga imamo. Prijavi
26. august 2023.3 god. comment_348397 Ja sam zadovoljan, ne mozes ocekivati da bude bolji od Jamesa, ali dobar je, ima fin ubacaj kada se namjesti, a jos jedino prvi dodir i kretnju malo da popravi. Prijavi
26. august 2023.3 god. comment_348399 Naprijed kad krene, stane. Ne usudi se pokusat probit po strani i to mi ide na zivce. Prijavi
26. august 2023.3 god. comment_348400 Mene jos vise nervira pas unazad. Doda 9 puta nazad za Disasia pa jedan pas da naprijed. Prijavi
2. septembar 2023.3 god. comment_348673 Lako je dominirati protiv Lutona, protiv ozbiljnijih protivnika pokazuje svoju imbecilnu inteligenciju Prijavi
2. septembar 2023.3 god. comment_348720 Meni je ovo Malo Rijetko sto sam vidio do sad od njega. Ove 2 asistencije protiv lutona poseri. Ofanzivno mi se ne svidja nikako Prijavi
2. septembar 2023.3 god. comment_348721 Alibi igrac, nas Wan Bissaka. Dobar u odbrani, u napadu jedan od losijih bekova u ligi. Prijavi
2. septembar 2023.3 god. comment_348723 Rezervni desni bek. Mislim da je puno bolji u liniji od 4, nego kad se od njega trazi da pravi visak u igri 1 na 1. Vidjet cemo. Prijavi
2. septembar 2023.3 god. comment_348724 Ma jest rezervni al ce odigrat vise tekmi nego nas starter dzejms Prijavi
2. septembar 2023.3 god. comment_348734 Sasvim ok, dobar u odbrani, u napadu je ok, nista gori od ostalih koji su katastrofa. Nema smisla da igra RWB, al kad trener forsira glupu formaciju onda imamo to sto imamo. U svakom slucaju treba da se pomirimo da cemo ovog dosta gledati ove sezone. Prijavi
2. septembar 2023.3 god. comment_348739 Nije on kriv sto nam je prvi pick porculan. On je sasvim solidan za backupa. Barem mu ne puše u odbrani. Prijavi
3. septembar 2023.3 god. comment_348765 21 hours ago, soxx said: Ove 2 asistencije protiv lutona poseri. Imati asistencije nije jednako biti kreativan ili biti dobar napadački. Samo uzmeš listu asistenata iz bilo koje sezone i vidiš neke čudne stvari. Recimo Haaland u vrhu, Kane na dnu. Druga asistencija, svaka čast, pogodio centaršut, ali kod prve dao loptu Sterlingu i ovaj sve uradio. Defanzivno je beton, napadački limitiran. Prednost može ostvariti samo utrčavanjem iz drugog plana, nema nikakvu 1 na 1 igru. Ne treba da dribla kao Hazard, ali da je malo gurne u for, napravi prednost na eksplozivnost i centrira. Kad nema saigrača u blizini ili stoji i čeka ili je vraća skroz nazad. Ima problema da loptu odigne od zemlje prilikom centaršuta, svi su mu bili prizemni. Šut smiješan. Dobro je što ima samo 20 godina i u nekim stvarima se može popraviti. Nije on prvi defanzivan bek u historiji fudbala, samo treba pogledati kako druge ekipe koriste to. Bayern je godinama imao Pavarda desno i Daviesa lijevo, samo jedan od primjera. Uglavnom, bolje bi ga se iskoristilo da se pređe na 4 nazad i to da lijevo bude neko ko ima šta da ponudi u napadu. Prijavi
4. septembar 2023.3 god. comment_348786 Dovesti Dedića dok još nije kasno...ovo prodati nekome također dok još nije kasno Prijavi
4. septembar 2023.3 god. Popularna objava comment_348789 Ovo je u suštini verzija keruše samo na desnom beku, stim da je zbog frizure ovo neki fensi kerić, ko oni pekinezeri i ona čupava govna što ih stalno šišaju i češljaju dok je ćućurela obična keruša al je ipak koštala 60 miliona Prijavi
17. septembar 2023.3 god. comment_348942 Dečko je operisan od valjanog centaršuta, sramota je da igra beka Prijavi
17. septembar 2023.3 god. comment_348944 Zbog njega smo zamalo primili gol, jer ne gleda gdje je outtara. Prijavi
17. septembar 2023.3 god. comment_348949 Gusto je najlosiji desni bek zadnjih 10 godina koje sam ja gledao u Chelseau. Zapacosta je za njega Dani Alves, doslovno lik nista ali nista ne donosi ofanzivno. Cak sta vise, koci citavu desnu stranu. Prijavi
17. septembar 2023.3 god. Popularna objava comment_348964 Nimalo ne odudara od ostatka ekipe, ne znam što se samo njega kritikuje nakon utakmica. Prijavi
17. septembar 2023.3 god. comment_348969 Meni su posebno trn u oku njegovi centaršutevi, ama da pogleda raspored igrača pre istog, nema šanse. Mislim da je plitak saa inteligencijom Prijavi
17. septembar 2023.3 god. comment_348974 39 minutes ago, Adi said: Nimalo ne odudara od ostatka ekipe, ne znam što se samo njega kritikuje nakon utakmica. Jeste vala, ni gori ni bolji od ostatka. Medjutim, ne moze ubaciti kako treba pa da je za glavu. Prijavi
17. septembar 2023.3 god. comment_348977 Ma ja sam njega komentarisao one prve dvije tekme gdje smo imali kakvu igru i skontao da nema puno hljeba od njega. Plus je antipatican Prijavi
24. septembar 2023.3 god. comment_349095 Bezveze ga isključiše danas, nije baš bila jasna i očita greška sudije da se ispravlja kasnije. Vjerovatno 3 utakmice kazne u kojima će, ako ne bude Jamesa, igrati Disasi desno i Chilwell lijevo kao danas pred kraj. Prijavi
24. septembar 2023.3 god. comment_349097 I po mom misljenju je prestroga odluka, prestrog crveni karton. Kad se uspori ili jos gore zaustavi sliku djeluje ozbiljan start, medjutim takvih situacije bude skoro na svakoj utakmici. I jos pride je prvo udario loptu pa tek onda Dignea. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.