Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

#27 Malo Gusto

Istaknuti odgovori

• 2 sedmice kasnije...
  • Odgovori 221
  • Pregledi 9,3 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Bice mu Malo Gusto u konkurenciji desnog beka hehe

• Od njega je danas samo gori bio komentator na areni.

• Dobrodosao. Tesko ce zaigrati u ovakvoj konkurenciji. No, postoji mogucnost da se Reece pomjeri u vezni red pa da bude Manje Gusto na desnom beku.

Objavljene slike

Radi ko singerica, sve pohvale. Borben, sparta non-stop uz liniju i otvara prostor saigracima, odvlaci protivnika. U odbrani moze i mora bolje, ali to ce doci na svoje.

Reece kad se vrati tesko ce s ove pozicije izbaciti Gusta.

• 2 sedmice kasnije...

Ovako bih ja poredao, bukvalno prvo što mi padne na pamet:

1. Palmer

2. Gallagher

3. Gusto

4. Jackson (da nije mašio boga oca bio bi 2.)

5. Caicedo (vremenom je sve bolji i bolji iako nije na tom nivou na kom ga očekujemo)

6. Enzo

7. Silva

8. Disasi

9. Colwill

Vidim novi post na ovoj temi, kontam da se nije povrijedio i ovaj.

Nejse

za prvo mjesto Palmer i Galager su tu negdje, ali zarad mira na forumu hajmo reci da je Palmer na prvom a Galager na drugom mjestu.

Gusto mi je odmah tu iza ovih, ponajvise zbog toga jer mislim da je momak ostvario jako velik i neocekivan napredak od pocetka sezone.

Ovi ostali su mi toplo hladno. Mozda Jackson pored maloumnosti ipak je zabijao golove i imao finih partija, i tu bih dodao jos Disasija koji se probio u prvi sastav i relativno dobro odradjivao svoj posao. Imao je gresaka svakako, ali imao je i finih partija. Kao i za Gusta vazi i za njega, nisam ga ocekivao ovoliko u prvom sastavu.

Preostale ne bih komentarisao, narocito Caiceda, jos nista nije napravio da primjetim njegovu ulogu na terenu. Mozda je njegov peh sto dolazi umjesto Kantelela, ali mora on jos graha pojist.

• 1 mjesec kasnije...

Da nije bilo Palmera i njegovog dolaska zadnjeg dana prelaznog roka, Gusto bi bio pojačanje godine. Mada je on doveden još u januaru 2023. tako da možda ne ulazi u konkurenciju. Njemu se ove sezone otvorila neočekivana (kako kome) prilika da pokaže što zna. U početku je bio dobar samo u odbrani 1 na 1 dok je u napadu dodavao samo prvom do sebe i vraćao se unazad. Nije puno nabacivao, nije se ubacivao naprijed, nije pokušavao sam da probija. Kako su utakmice prolazile dobivao je na samopouzdanju i totalno se oslobodio u napadačkom smislu. Postajao je sve korisniji i jedno vrijeme nam se napadačka igra temeljila na njegovim prodorima. Puno mu je pomoglo i što je na desnom krilu igrao Palmer koji mu otvara dosta prostora. Stvorili su dobar odnos na terenu tako da je Palmer glasao za njega da bude igrač sezone. Može to biti još bolje, ali već sad bih ga pustio na Viniciusa bez straha. Drago mi je što je igrač sa ovim imenom i prezimenom naš i da dobro igra.

• 2 mjeseca kasnije...

Mene bi bilo sramota da me onako vrti jedan Doku. Znaci silovo ga je buljooki citav mec. U napadu takodjer tanko, najvise me dojmio los pas kada je imao dulum zemlje ispred sebe i da doda nekome u 16m a on pogodio igraca do sebe i sjebo odlicnu priliku.

Hajde da i on opet odigra ovaj jedan kurac od meca. Vec je prije tako radio, pa se konsolidovao i bio normalni starter dok se Reece ne izlijeci.. Doku uopste nije bezazlen, jedino sto je na pocetku bilo dok je Pep eksperimentisao sa saviom na lijevom, a Dokuom na desnoj. Cim je zamijenio njih, prodisali su.

Prvi gol jest pao zbog Kaisedove greske ali pogledajte kretnju Gusta po izgubljenoj lopti. Laganim korakom nazad, ko na terminu poslije 2 pive a da je samo pokrio svoju stranu nista se ne bi desilo.

• 1 mjesec kasnije...

kocio je dosta napad po lijevoj strani. nije mogao ispratiti Sanchu nikako. Sancho krene u dribling, prodje odbranu, doda ovome loptu i ovaj dok se namjesti na desnu nogu, protivnik mu ne da centrirati i mora vracati loptu nazad.

nemam mu sta zamjeriti, trebao je chilwell igrati na lijevom beku a ne on.

• 1 mjesec kasnije...

Ma ne bih ga prodao u Engleskoj nikome. Dobar je igrač i još je mlad, ima potencijala da još bolji bude uz dobrog trenera. Nismo mi Arsenal i United da pojačavamo rivale.

• 2 sedmice kasnije...

Ovaj me danas najvise iritirao. Svaku loptu je vratio nazad. U situaciji kada je Sancho imao loptu ni jednom nije pokusao protrcatinu prostor kao sto Cucurella radi. Cak i nazad je par puta ispao.

Totalno neupotrebljiv na ovoj poziciji i to ide na dusu Maresci.

Sad nek meni objasni trener kojom logikom u ekipi i njegovim taktikama ima mjesta za Gusta koji je klasicni bek, a nema za Cilvela koji je isto tako klasicni bek.

Inace danas se nije najbolje snalazio u ovoj poziciji. Prostora je bilo jako malo i mnogo bi korisniji bio na desnoj strani mjesto Disasija.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.