31. maj31. maj comment_372818 Radije bih uvijek gledao Acheamponga nego njega da ne znam koliko Josh pogrijesi puta. Ovaj debil ima ponekad vanserijske utakmice u defanzivi, a onda opet vanserijske na potpuno suprotan nacin. Pozvan od strane Francuske repke i konta da je igrac. Prijavi
24. juni24. jun Autor comment_373016 Ako Boehly izvuče 75 m za ovog, ima moju podršku do kraja života. Prijavi
29. juni29. jun comment_373078 Navodno City sprema ponudu od 50 miliona. Ako ga prodamo to ce biti najvece pojacanje. Davno sam ja reko odlazak Maresce u City ce biti nase najvece pojacanje. Prijavi
29. juni29. jun comment_373085 Izgleda da je zavrsen posao, prosijek odlazi, pitanje samo za koliko para Prijavi
30. august30. aug Popularna objava comment_374634 Od njega je danas samo gori bio komentator na areni. Prijavi
30. august30. aug comment_374654 Mislim da njega samo povreda Palestre, Caiceda, situacija oko Enza drzi u ekipi, nema mi druge logike i Barco bi ga izbacio iz prvih 11 samo da se jos malo uklopi u sistem. Sada je pravo vrijeme da ga se proda, neka i njega nosi City, 200 miliona i imaju Enza i njega, Enza kad je vec zapeo da se ide a kapucino jer je kurac od igraca Prijavi
30. august30. aug Popularna objava comment_374662 31 minutes ago, Kun Aguer0 said: , Enza kad je vec zapeo da se ide a kapucino jer je kurac od igraca KAPUCINO ovo je najjaci nadimak za igraca do sad svidja mi se, taman blaga doza rasizma a da ne bude vulgarno Prijavi
31. august31. aug Popularna objava comment_374684 10 hours ago, Igi said: KAPUCINO ovo je najjaci nadimak za igraca do sad svidja mi se, taman blaga doza rasizma a da ne bude vulgarno Jesi vidio sta odlazak na zapad uradi od covjeka, nakon nadimaka kao sto su umobolnik, pudlica itd. dizem sve na visi nivo ali kulturno 8 hours ago, Adi said: Treću sezonu mu se pokušava izmisliti pozicija i ne ide. Ja sam mu je izmislio cim sam poceo sezonu na novom fm-u, prodao ga odmah na zimu, prva ponuda koja je stigla, nisam gledao ni ko ni sta ni koliko. Mrvi juve je platio 45 miliona cini mi se I da i na igrici je kurac Prijavi
31. august31. aug comment_374710 7 hours ago, Kun Aguer0 said: Jesi vidio sta odlazak na zapad uradi od covjeka, nakon nadimaka kao sto su umobolnik, pudlica itd. dizem sve na visi nivo ali kulturno Pazi samo da te ne hapsi sin Fidela Kastra, igras se sa vatrom Prijavi
31. august31. aug comment_374713 Ne znam sta treba da uradi da vide da nam je lik beskoristan i opasan po vlastiti gol. Prijavi
31. august31. aug Autor comment_374722 Molim te Bože! [L'equipe] Atlético Madrid have inquired about a loan deal with an option to buy for French full-back Malo Gusto. The international is expected to remain at Chelsea. Prijavi
31. august31. aug comment_374736 3 hours ago, reLo said: Molim te Bože! [L'equipe] Atlético Madrid have inquired about a loan deal with an option to buy for French full-back Malo Gusto. The international is expected to remain at Chelsea. Ako je Sanchez posudba onda ništa od ovoga Prijavi
1. septembar1. sep comment_374775 Ima nade jos da ode, bilo bi dobro da se Rico Lewis povrijedi, odmah bi ga Maresca uzeo Prijavi
1. septembar1. sep Autor comment_374795 Jebo majku. [Fabrice Hawkins]: Liverpool made a final push today to sign Malo Gusto on loan, but the attempt ended without success. The Reds were only willing to consider a loan with no mandatory buy clause, while Chelsea were pushing for a permanent transfer. Prijavi
1. septembar1. sep comment_374796 Ma jebo posudbu, treba zastalno. Mozda se jos nesto desi, ima jos nekoliko sati. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.