Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

#27 Malo Gusto

Istaknuti odgovori

• Odgovori 221
  • Pregledi 9,3 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Bice mu Malo Gusto u konkurenciji desnog beka hehe

• Od njega je danas samo gori bio komentator na areni.

• Dobrodosao. Tesko ce zaigrati u ovakvoj konkurenciji. No, postoji mogucnost da se Reece pomjeri u vezni red pa da bude Manje Gusto na desnom beku.

Objavljene slike

1 hour ago, diablo_bih said:

Ma sta ce ti i da skresu na jedan mec. Vraca se James, samo da li sljedeci mec ili mec poslije, pitanje je.

Vrati se i nakon dvije utakmice se povrijedi. Tako da treba smanjiti kaznu za jednu utakmicu. 

Mene je iznenadilo da je dobio crveni karton za ono, mada doduše kod engleza svaki sudija ima svoja pravila i svaka utakmica samim tim ima druge kriterije za sve.

Što se tiče njega kao igrača, obični prosjek, ništa posebno, čak mislim da i nema prostora nekog velikog za napredak

• 1 mjesec kasnije...

Ultra prosječan igrač koji bukvalno nema ništa čime se ističe, ni brzine, snage, tehnike, centaršuta ama baš ništa, ima svega po malo ili nema nikako, biće ok za ove rotacije i povremeno da igra, mada mislim da nije bolji od naših omladinaca na desnom beku koje smo rasprodali.

Ja nisam zadovoljan sa njim po do sad prikazonom. Ipak i dalje je mlad, 2003 godiste i ima vremena. On ima odlicnu kontrolu lopte na malo prostoru sto moze biti u startu dobro. Treba ga samo vise ohrabriti da ide naprijed, da dodaje naprijed a ne nazad.

• 1 mjesec kasnije...

Nisam gledao cijelu utakmicu ali ono sto je uradio kod prvog gola nisam vidio odavno da neki nas igrac napravi. Jednostavno zelja i energija, trk s loptom i dinamicnost. To nam treba konstantno, pa nekad ce uspjeti a nekad ne.

Sigurno igrač utakmice protiv Palacea, borben i pokretan u napadu i u odbrani. Ne znam tačno šta me više iznenadilo, to što se kreće i trči (ali inteligentno u napadu ne ko pudlać) ili što je neprelazan i dobar u odbrani.

Ovakve partije kad bi imao u 70-80% mečeva ne bi trebao novi desni bek, mogao bi se sačekati Reece.

Pa ako ovako bude igrao i zdrav Reece bi imao problema da ga nadmaši. Sad koliko je realno da ponavlja ovakve mečeve, mislim jako teško.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.