6. septembar6. sep comment_374985 Da je i meni biti samoproglašeni stručnjak za prekide pa da se ovako negdje zaposlim, bar u ipswichu. Prijavi
6. septembar6. sep comment_374991 Ovaj ne smije više ni minute zaigrati u ligi u veznom redu. Čemu Barco služi u ekipi ako će ovaj igrati? Daj Watsona, kad Nicoli-Jacuzzija, samo da ovog ne gledam. Može i Henderson kad ozdravi. Prijavi
7. septembar7. sep comment_375005 Kapućino izginu ni kriv ni dužan, Reece koji je mnogo bolji i kvalitetniji igrač ne može ništa da uradi u sredini a šta onda da očekuješ od manje kvalitetnog i iskusnog igrača, ruku na srce nije ni on kriv što ga trener gura na tu poziciju, njegovo je da udje i da igra ALI nije bio ništa lošiji od većine drugih pojedinaca. Prijavi
9. septembar9. sep comment_375058 Ovo večeras je bilo u rangu Bakayoka protiv Watforda, ali bukvalno. Nadam se da ga nikada više nećemo gledati u sredini terena. Prijavi
9. septembar9. sep comment_375060 Al stvarno, bude li forsirao Xabi ovog još dugo, izgubit će povjerenje. Ne znam što vidi u njemu koji kurac Prijavi
9. septembar9. sep Autor Popularna objava comment_375064 Ako će ovom partijom sebi zaraditi ono što je Sanchez sebi zaradio protiv Fulhama, podržavam njegov nastup večeras. Kakva jebena ojebina. Pa ovaj mora biti zadnja opcija ako nam svi drugi pomru ili postanu amputirci - onda da ovaj igra. Prijavi
9. septembar9. sep comment_375065 Ja ne znam zasto mu neko ne kaze Ej decko znas kako bi se ti uklopio u City Prijavi
12. septembar12. sep Popularna objava comment_375141 U slucaju bilo kakve povrede ili suspenzije trojca JP Morgan, ocekujem da Gusto bude prva zamijena i za njih Prijavi
12. septembar12. sep comment_375168 Je li moguće da smo mi za ovog ljetos tražili 75 mil. Da dobijem 10 za ovog šutao bih se nogom u dupe od sreće Prijavi
12. septembar12. sep Popularna objava comment_375179 Ti kako si u prvoj postavi i koja ti je uloga na terenu, Allaha mi ja ne znam. Gledam našu desnu stranu, kontam tu je, ono neto, gledam sredinu ono Lavia i James gdjegod se okrenem,Hato lijevo, kad iz vedra neba frajer kroz sredinu izađe na golmana 1 na 1, on nije igrač on je fantom jebeni. Prijavi
12. septembar12. sep comment_375181 Ma brat kapucino je izgubljen totalno, ajde sto on generalno nije neka klasa ali sto ga saltaju na svim mogucim pozicijama u svim mogucim formacijama, jos samo u spicu da zaigra ili iza napadaca i to je to Prijavi
12. septembar12. sep comment_375182 Just now, Kun Aguer0 said: Ma brat kapucino je izgubljen totalno, ajde sto on generalno nije neka klasa ali sto ga saltaju na svim mogucim pozicijama u svim mogucim formacijama, jos samo u spicu da zaigra ili iza napadaca i to je to Kad na kraju kad mu istekne ugovor ispadne like vloger neki i objavi video kako se 7-8 godina pravio da je profesionalni fudbaler. Prijavi
12. septembar12. sep comment_375183 Ok Gusto je los svi smo to zakljucili. Da ga nas vrli strucnjak ne stavi u igru ne bi pricali o njemu uopste. Opet je krivac trener. Prijavi
12. septembar12. sep comment_375185 Meni nije jasno kad ga forsira na tim spoljnim pozicijama i to protiv Hulla a imas Estevaa zivog i Quendu takodjer Prijavi
12. septembar12. sep comment_375190 Najviše boli činjenica da ovakvi poput njega zarađuju ozbiljan novac od fudbala. Slažem se sa hamcom, nije on kriv nego Alonso. Prijavi
12. septembar12. sep Popularna objava comment_375194 Quote Malo Gusto failed to register a single successful long balls (0), tackle (0), ground duel (0) or either aerial duels (0) for Chelsea against Hull City today Prijavi
12. septembar12. sep Popularna objava comment_375207 Polako s to psovanje. Ja sam se lepo jedan dan od srca ispraznio, o tada samo činjenice i da, namočam mu se niz kičmicu Prijavi
13. septembar13. sep comment_375224 Kakva utakmica ovog majstora. I sljedeću kao nagradu da počne od prve minute, nebitno sredina ili bek, nezamjenjiv je. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.