Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

#27 Malo Gusto

Istaknuti odgovori

• Odgovori 221
  • Pregledi 9,3 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Bice mu Malo Gusto u konkurenciji desnog beka hehe

• Od njega je danas samo gori bio komentator na areni.

• Dobrodosao. Tesko ce zaigrati u ovakvoj konkurenciji. No, postoji mogucnost da se Reece pomjeri u vezni red pa da bude Manje Gusto na desnom beku.

Objavljene slike

Kapućino izginu ni kriv ni dužan, Reece koji je mnogo bolji i kvalitetniji igrač ne može ništa da uradi u sredini a šta onda da očekuješ od manje kvalitetnog i iskusnog igrača, ruku na srce nije ni on kriv što ga trener gura na tu poziciju, njegovo je da udje i da igra ALI nije bio ništa lošiji od većine drugih pojedinaca.

• Autor
  • Popularna objava

Ako će ovom partijom sebi zaraditi ono što je Sanchez sebi zaradio protiv Fulhama, podržavam njegov nastup večeras.

Kakva jebena ojebina. Pa ovaj mora biti zadnja opcija ako nam svi drugi pomru ili postanu amputirci - onda da ovaj igra. 

• Popularna objava

Ti kako si u prvoj postavi i koja ti je uloga na terenu, Allaha mi ja ne znam. Gledam našu desnu stranu, kontam tu je, ono neto, gledam sredinu ono Lavia i James gdjegod se okrenem,Hato lijevo, kad iz vedra neba frajer kroz sredinu izađe na golmana 1 na 1, on nije igrač on je fantom jebeni.

Just now, Kun Aguer0 said:

Ma brat kapucino je izgubljen totalno, ajde sto on generalno nije neka klasa ali sto ga saltaju na svim mogucim pozicijama u svim mogucim formacijama, jos samo u spicu da zaigra ili iza napadaca i to je to

Kad na kraju kad mu istekne ugovor ispadne like vloger neki i objavi video kako se 7-8 godina pravio da je profesionalni fudbaler.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.