29. decembar 2023.2 god. comment_351120 Od svih igrača na terenu tada, samo je on izveo penal za Chelsea ranije. Vjerovatno se "pozvao" na to. Zaslužuje da barem ispred Maatsena starta, što treba da bude normalno. Prijavi
3. januar 2024.2 god. comment_351287 Realno zaslužuje svoju priliku i minute, solidna partija Prijavi
9. januar 2024.2 god. comment_351521 U ovom Midlzbrou ima boljih igraca od Maduekea. Mislim da u mnogim drugoligaskim ekipama ne bi imao mjesta medju prvih 11. Prijavi
10. januar 2024.2 god. comment_351558 Jel znate mozda ko je hvalio ovog Maduekea? Pitam za jarana Prijavi
10. januar 2024.2 god. comment_351564 3 hours ago, hamco said: Jel znate mozda ko je hvalio ovog Maduekea? Pitam za jarana Najviše diablo, pa 10 praznih mjesta, pa ti Prijavi
10. januar 2024.2 god. Autor comment_351575 Vidim sta ste pricali zadnja 2 meca gdje je igrao odlicno, jedan losiji mec ne cini igraca kurcem. Palmer je onda isto karina, jer je imao jedan los mec. Prijavi
10. januar 2024.2 god. comment_351584 Diablo uz tebe sam. Progutat ce oni sve sto su pisali za njega Prijavi
13. januar 2024.2 god. comment_351696 Za ono driblanje u 96. minuti kad je mogao izbaciti barem dvojicu same pred gol, zaslužuje minimalno da mu se odbije od plate. Ne znam koji je kurac našim igračima pa su ovako sebični. Prijavi
13. januar 2024.2 god. Popularna objava comment_351729 Dok sam gledao mi se učinilo da su svi utrčali u offside i da nije imao kome dodati, pa sam pogledao snimak i analizirao šta se desilo. Prvi kontakt sa loptom. Gallagher koji traži loptu je u offsideu. Ne može poslati upotrebljivu loptu za Chukwuemeku a da ne Gallagher ne zasmeta. Nema ugao da doda Enzu. Ostale ne vidi. Drugi kontakt sa loptom. Gallagher je u još većem offsideu i opet traži loptu. Još uvijek smeta Chukwuemeki. Nije dobar trenutak za dodavanje Enzi. Treći kontakt i odlična situacija. Lopta na jačoj nozi, ima i Enza i Chukwuemeku u dozvoljenoj poziciji. Može birati, poželjno bi bilo da traži Chukwuemeku jer je brži, odmorniji i u boljoj situaciji. On se odlučuje da čeka Chilwella. U sljedećem kontaktu se zabija u Williana. Ne znam zašto, ali većina igrača u klubu razmišlja na takav način i biraju dodavanja u širinu. Bila je neka kompilacija za Mounta prošle sezone kada je propuštao da spoji saigrača sa golom i dodavao na stranu. Prijavi
14. januar 2024.2 god. comment_351731 Ja znam da trener i u ovakvim situacijama uci igrace i ukazuje im na greske, ali brate mili ovo su stvari koje cine igraca dobrim ili prosjecnim. Ovo su sve sitnice koje ti rjese mec u tvoju korist ili te dovedu do konopaca pa drhtis zadnji sekund meca. Neke stvari na kraju krajeva ne mora ti trener reci, intuitivno moras i trebati dodati igracu koji moze istrcati sam na golmana. Da je on pokusao pa mu ovi presjekli pa ok, ali nije ni pokusao. Prijavi
15. januar 2024.2 god. comment_351796 On 1/14/2024 at 7:09 AM, hamco said: Ja znam da trener i u ovakvim situacijama uci igrace i ukazuje im na greske, ali brate mili ovo su stvari koje cine igraca dobrim ili prosjecnim. Ovo su sve sitnice koje ti rjese mec u tvoju korist ili te dovedu do konopaca pa drhtis zadnji sekund meca. Neke stvari na kraju krajeva ne mora ti trener reci, intuitivno moras i trebati dodati igracu koji moze istrcati sam na golmana. Da je on pokusao pa mu ovi presjekli pa ok, ali nije ni pokusao. samo da su par puta sjeli i analizirali ovakve greske, bilo bi dovoljno da se unaprijedi igra. ovo gore je nesto najnormalnije sto se desava kod svih trenera sto smo imali u zadnje vrijeme. Prijavi
31. januar 2024.2 god. comment_352228 Onaj ko je skautirao ovog igraca i insistirao da on treba doci u Celzi, treba zajedno s Maduekeom momentalno da leti. Ovaj mali izgleda kao da je na tomboli izvukao da potpise ugovor, bukvalno hodati ne zna. Mislim da realno ne bi imao mjesta niti u jednoj ekipi Premiershipa. Igrac za holandsku ligu. Prijavi
31. januar 2024.2 god. Popularna objava comment_352229 2 minutes ago, Wisey said: Ovaj mali izgleda kao da je na tomboli izvukao da potpise ugovor hahaha biće da si otkrio transfer politiku za 80% igrača koje su doveli Prijavi
7. februar 2024.2 god. Autor comment_352549 Kakav prodor pored haman najboljih igraca Ville. Svrsio zamalo. Posebno mi je drago sto je Luiza nako otresao. Prijavi
8. februar 2024.2 god. comment_352564 Odigrao je najbolji mec od kako je dosao u Chelsea. Bio je stalna prijetnja, fizicki mi je djelovao izuzetno, kao da je igrao protiv mladjih. Prijavi
8. februar 2024.2 god. comment_352567 45 minutes ago, hamco said: Odigrao je najbolji mec od kako je dosao u Chelsea. Bio je stalna prijetnja, fizicki mi je djelovao izuzetno, kao da je igrao protiv mladjih. treba znati raditi sa ovim momcima. ali je sinoc jako dobro odigrao, onaj trk mu je highlight utakmice bio, a mogao je jos i gol pasti da je mlohavi palmer sutnuo kako treba. Prijavi
9. februar 2024.2 god. comment_352621 Trebo bi ga ostaviti u prvih 11 nakon ove dobre partije, al ludi Maurisijo će vratit Sterlinga ko da već vidim. Prijavi
12. februar 2024.2 god. comment_352686 Kakvo smece. Ne sjecam se kad sam gledao jednog igraca u Celzijevom dresu i pitao se kako je ovaj zavrsio tu gdje jeste. Kod svakog vidis neki talent (bilo brzina, pas, sut, fizicka predispozicija, iskustvo, versatilnost) koji se mozda razvije a mozda ne, ali ovaj ama bas nista nema. Zalutao je ne jednu, nego minimum 3 klase vise nego gdje pripada. Prijavi
12. februar 2024.2 god. comment_352703 Hajde sve i nekako, ali da si mlad igrac koji ima sansu da se dokazuje i bori za svoje mjesto, a od svega tog pokazes nonsalantnost i da te boli uvo da se cimas. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.