9. juli 2025.1 god. Popularna objava comment_365742 Usao protiv Fluminensea i svaki duel izgubio, nije se potrudio da sprint odradi. Nadam se da ima veze sa Arsenalom i da se stedio, prodati ga sto prije. Prijavi
10. juli 2025.1 god. comment_365796 Ode nam Madueke 52 miliona funti transfer u Arsenal, nek nastavi njima kidati zivce kao nama do sada. Prijavi
11. juli 2025.1 god. comment_365806 Od prvog momenta mi je bio antipatican, dodao je ulje na vatru onom izjavom pred Wolvs, a onda je kulminiralo ponasanjem na terenu. Nadimak koji nosi ga sjajno opisuje Majmuneke, zelim da usere Arsenal koliko god moze. Prijavi
11. juli 2025.1 god. comment_365813 Valjda nece propasti transfer, jer vidim da su se navijaci Arsenala opasno usprotivili i koriste sva moguca sredstva da ga sprijece. Prijavi
11. juli 2025.1 god. comment_365822 Cijena malo viša od očekivane. Solidan je igrač za rotacije u klubu kakav želimo postati i ako nije spreman da se malo podredi ekipi onda nam je ovo super prilika za uzeti pare. Ipak je on 2,5 godine u klubu i dobio je sasvim dovoljno prilika da se pokaže. Drugi problem sa njim je njegov karakter. Drugačija je skroz situacija nego Salah, De Bruyne, Lukaku koji nisu ni dobili priliku. Prijavi
11. juli 2025.1 god. comment_365835 S obzirom kako drugi znaju dobro tusnuti svog igraca, mislio sam da ga nasi nece dati ispod 60 miliona. Ali hajd, dobro je i 52 miliona. Prijavi
13. juli 2025.1 god. comment_365859 Madueke je igrač koji osim par bljeskova nije donio puno. Igra mu jako oscilira, kada je u formi je dobar igrač, ali kada nije onda je negledljiv. Uz to za igrača koji je iz PSV-a došao u Chelsea malo je prekurčevit i bahat, nije timski igrač. Sve u svemu, hvala na ničemu i zbogom. Prijavi
13. juli 2025.1 god. Popularna objava comment_365902 MADUEKE SISICE KLOSARSKA GLEDAJ DIZANJE TROFEJA IZ FOTELJE SA LONDONSKIM TONI PJULISOM Prijavi
22. juli 2025.1 god. comment_366163 Imao jedan kratak period gde me zavvarao i gde je delovvao da ce biti ozbiljan igrac zapravo, ali na kraju ispao prosek ko sto sam i ocekivao. Desi se svakom da ima period gde odigra iznad svojih realnih mogucnosti i to je to. Ali retko antipatican momak. Prijavi
24. august 2025.1 god. comment_366781 neka ih, neka sami procene da li su pogrešili sa kupovinom... nisam ga nešto zapazio na utakmici, mada gledao sam na isečke, sećam se samo da je jedno ulazio u sredinu, Djokereš je bio ispred njega, i nekako su se spetljali, nit je Madueke šutnuo, a dodao je loptu ovom nešto bezveze, iza ledja i propala je šansa nisam imao ništa protiv da se da 30m za njega pa da probamo, jbg nije uspelo najviše zbog tog nekog njegovog stava i možda nedostatka inteligencije, ili možda neozbiljnosti koju vidim kod mnogih mladih igrača zadnjih 5 godina možda ali možda bi Madueke imao mnogo bolje brojke u Bundesu ili Primeri, ali u premiershipu sa takvim "boli me kurac stavom najjači sam" teško da će nešto napraviti Prijavi
11. septembar 2025.1 god. comment_367352 Onaj Nevil ne može da izdrži da nas ne zakači za nešto Kaže kako je gledao dosta Maduekea i jasno mu je zašto je prodta, a sad odjednom je postao drugačiji igrač i možda je Čelzi pogrešio... Prijavi
11. septembar 2025.1 god. comment_367353 4 hours ago, chiba said: Onaj Nevil ne može da izdrži da nas ne zakači za nešto Kaže kako je gledao dosta Maduekea i jasno mu je zašto je prodta, a sad odjednom je postao drugačiji igrač i možda je Čelzi pogrešio... Nevil je pristrasni retard kao i manje više svi engleski komentatori, zato svi ljudi vole slušati Roj Kina kad priča. Što se tiče maduekea, pogriješili smo ako arteta uspije usaditi ovom u glavu ideju o timskom fudbalu. Prijavi
12. septembar 2025.1 god. comment_367356 Ma prodaja Nonia nije greska, greska ce biti kupovina njegovih zamjena koji ce bit gori od njega Prijavi
12. septembar 2025.1 god. comment_367357 Zamjena je Estevao, on je predodređen za tu poziciju, a da je puno veći talent od Maduekea u to nema sumnje Prijavi
12. septembar 2025.1 god. comment_367359 1 hour ago, ja13 said: Zamjena je Estevao, on je predodređen za tu poziciju, a da je puno veći talent od Maduekea u to nema sumnje Ovdje govorimo o Gittensu i Garnachu. Estevao je kupljen davno. Prijavi
12. septembar 2025.1 god. comment_367363 Da, ali Gittens i Granacho ne igraju na njogovoj poziciji, oni su obojica primarno lijevo krilo, a Maduekea desno... Nemaju veze s njegov prodajom. Oni su kupljeni kao zamjene za Mudrika i jer nam je generalno falilo lijevo krilo. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.