25. mart 2023.3 god. Popularna objava comment_342646 Ako još jednom vidim Zijeha u startnoj ugasicu TV. Prijavi
25. mart 2023.3 god. comment_342648 Decko je precrtan od strane Hari Potera, tako nekako meni izgleda. Prijavi
25. mart 2023.3 god. comment_342650 Ne odgovara mu formacija i zato nije u prvoj postavi, ali ne razumijem što skoro nikako ne ulazi u igru. Posebno je nejasno što se umjesto krila uvode vezni igrači i što su pojedinci ispred njega u hijerarhiji. Treba reći da za Francusku nije igrala neka bezvezna ekipa, u odbrani su bili Badiashile i Simakan. Prijavi
28. mart 2023.3 god. comment_342702 Treba reći da momak kad god je dobio priliku i minute uvijek se vidio na terenu. Ali budući da je Potter pičketina bolje da i on i Mudryk sjede na klupi a da ulaze vezni igrači kako bi dobili više igrača u sredini i čuvali jedan gol prednosti. Prijavi
8. april 2023.3 god. comment_343506 Jos jedan igrac za kojeg vjerujem da mu se da sansa u pocetnih 11 da bi je prihvatio objeručke i pokusao da se pokaze u sto boljem svjetlu. Vidjeli smo da moze, ima tu nepredvidljivost u potezu, ne boji se ici jedan na jedan. Ali ne, forsiraj ispranog Sterlinga, mlitavog Pulisica prije njega. Stvarno ne znam na sta ovaj klub cilja i kojom se logikom vodi. Zbog cega smo onda trosili novac na njega? Ne sjedi cak ni na klupi. Zar zaista opet ocekujemo da nas Pulisic predstavlja i iduce sezone, pa timovi poput Citya, Bayerna, Reala bi se vec nakon dvije sezone sa njim rastali. Kod nas kad se samo uhljebis, nema brale ni viljuskar te pomaknuti ne moze, duboko taj parazitski korijen uhvati. Prijavi
8. april 2023.3 god. comment_343509 34 minutes ago, apeiron said: Kod nas kad se samo uhljebis, nema brale ni viljuskar te pomaknuti ne moze, duboko taj parazitski korijen uhvati. Eh baš ovo, Willian legenda kluba moš mislit.. ali se zato pravih talenata rješavamo u rekordnom vremenu. Prijavi
9. april 2023.3 god. comment_343541 Momak dobio par utakmica i svaku minutu je odlično iskoristio, bukvalno ni jednu grešku imao nije, bolje se pokazao od Mudryka recimo. To što on nije u protokolu a ovaj otpad jeste, to ne zna niko. Također ni za malog Fofanu mi je enigma kako nije uopšte u protokolu Prijavi
9. april 2023.3 god. comment_343545 Dali smo preko 100 miliona za Maduekea i Mudryka da nam igraju dok se ne oporave Sterling i Pulišić i da ih onda bacimo na kraj klupe. Prijavi
10. april 2023.3 god. comment_343558 Umjesto da Lampard sad bez apsolutno ikakvog pritiska ubaci ova pojačanja i da ih razigra, on će radije ziherati i igrati sa "provjerenim" imenima. Istina, protiv Wolvesa ni Mudryk nije ništa pokazao, ali ko jeste? Vjerujem da bi pokazao više i od jednog i od drugog da je igrao od početka. Prijavi
10. april 2023.3 god. comment_343567 Protiv Wolvesa je trebao dati šansu mlađim igračima jer je to jedna od "lakših" utakmica koja bi ga čekala do kraja sezone. Niko mu zamjerio ne bi da je gurnuo Nonija, Maduekea i Fofanu malog. Bolje da se sa njima izgubilo 1:0 nego sa Havertzom, Sterlingom, Pulišićem itd. Prijavi
15. april 2023.3 god. comment_343986 Ovoga ce poslati na posudbu dogodine i vise mu neces traga u klubu vidjeti. Slicno vazi za Datru. To je nas klub, prekrizi igrace a da im nisu 3 utakmice dali. Prijavi
15. april 2023.3 god. comment_343994 Al vise me neevira Lampard. Dakle ti si dosao kao prelazno rjesenje, doslovno mozes pokusati bilo sta, od omladinaca do formacija. Ali ne, bitno da je Ziyech tu, Auba, Zakaria. Gdje su Hall, Chukwuameka, D. Fofana Madueke, Badi bi bio na klupi da je Koulibaly spreman. Pickurina jebo mu mu Auba sve. Prijavi
15. april 2023.3 god. comment_343995 16 minutes ago, hamco said: Al vise me neevira Lampard. Dakle ti si dosao kao prelazno rjesenje, doslovno mozes pokusati bilo sta, od omladinaca do formacija. Ali ne, bitno da je Ziyech tu, Auba, Zakaria. Gdje su Hall, Chukwuameka, D. Fofana Madueke, Badi bi bio na klupi da je Koulibaly spreman. Pickurina jebo mu mu Auba sve. nigdje, zasto graditi ekipu oko igraca koji su potencijalno kostur ekipe kad mozes koristiti ove olupine koji su bezbroj puta pokazali da su stetocine po klubu Zakariju bih jedino izostavio, on je bio sasvim solidan dok je igrao i njega bih i ostavio. Prijavi
2. maj 2023.3 god. comment_344737 Zabio gol mjeseca. Tijelo mu nije naviklo da igra 90 minuta tako da je morao ranije da izađe. Nadam se da ćemo ga redovno gledati u prvih 11 do kraja sezone. Prijavi
28. maj 2023.3 god. comment_345310 Decko nije los kad ga uporedis sa Zijesom i Pulisicem ali je ranga holandske lige. Komplikuje puno i carini loptu a ucinak nula. Prijavi
29. maj 2023.3 god. comment_345325 Ja ne znam za vas ali meni je Madueke osvjezenje poslije svih nasih krila nakon Hazarda. Jedini konkretan, igra 1 na 1 i pokusava biti ucinkovit. https://twitter.com/tddan7/status/1662941044130889729?s=20 Prijavi
29. maj 2023.3 god. comment_345362 12 hours ago, hamco said: Ja ne znam za vas ali meni je Madueke osvjezenje poslije svih nasih krila nakon Hazarda. Jedini konkretan, igra 1 na 1 i pokusava biti ucinkovit. https://twitter.com/tddan7/status/1662941044130889729?s=20 gledam ovaj video, a i inace sam primjetio da je jako lose pozicioniranje nasih igraca unutar peterca kad krilo ulazi sa strane u 16terac. i to je tako bas dugo vremena. Prijavi
30. maj 2023.3 god. comment_345380 Veoma opasan igrač i napokon jako dobro desno krilo, nadam se da ce Poch to znati iskoristiti Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.