Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Noni Madueke (2023–2025, 67 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 346
  • Pregledi 17,8 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

Objavljene slike

• 2 sedmice kasnije...

Ne odgovara mu formacija i zato nije u prvoj postavi, ali ne razumijem što skoro nikako ne ulazi u igru. Posebno je nejasno što se umjesto krila uvode vezni igrači i što su pojedinci ispred njega u hijerarhiji.

Treba reći da za Francusku nije igrala neka bezvezna ekipa, u odbrani su bili Badiashile i Simakan.

• 2 sedmice kasnije...

Jos jedan igrac za kojeg vjerujem da mu se da sansa u pocetnih 11 da bi je prihvatio objeručke i pokusao da se pokaze u sto boljem svjetlu. Vidjeli smo da moze, ima tu nepredvidljivost u potezu, ne boji se ici jedan na jedan.

Ali ne, forsiraj ispranog Sterlinga, mlitavog Pulisica prije njega. Stvarno ne znam na sta ovaj klub cilja i kojom se logikom vodi.

Zbog cega smo onda trosili novac na njega? Ne sjedi cak ni na klupi. Zar zaista opet ocekujemo da nas Pulisic predstavlja i iduce sezone, pa timovi poput Citya, Bayerna, Reala bi se vec nakon dvije sezone sa njim rastali. Kod nas kad se samo uhljebis, nema brale ni viljuskar te pomaknuti ne moze, duboko taj parazitski korijen uhvati.

34 minutes ago, apeiron said:

Kod nas kad se samo uhljebis, nema brale ni viljuskar te pomaknuti ne moze, duboko taj parazitski korijen uhvati.

Eh baš ovo, Willian legenda kluba moš mislit.. ali se zato pravih talenata rješavamo u rekordnom vremenu.

Momak dobio par utakmica i svaku minutu je odlično iskoristio, bukvalno ni jednu grešku imao nije, bolje se pokazao od Mudryka recimo. To što on nije u protokolu a ovaj otpad jeste, to ne zna niko. Također ni za malog Fofanu mi je enigma kako nije uopšte u protokolu

Umjesto da Lampard sad bez apsolutno ikakvog pritiska ubaci ova pojačanja i da ih razigra, on će radije ziherati i igrati sa "provjerenim" imenima.

Istina, protiv Wolvesa ni Mudryk nije ništa pokazao, ali ko jeste? Vjerujem da bi pokazao više i od jednog i od drugog da je igrao od početka.

Protiv Wolvesa je trebao dati šansu mlađim igračima jer je to jedna od "lakših" utakmica koja bi ga čekala do kraja sezone. Niko mu zamjerio ne bi da je gurnuo Nonija, Maduekea i Fofanu malog. Bolje da se sa njima izgubilo 1:0 nego sa Havertzom, Sterlingom, Pulišićem itd.

Al vise me neevira Lampard. Dakle ti si dosao kao prelazno rjesenje, doslovno mozes pokusati bilo sta, od omladinaca do formacija. Ali ne, bitno da je Ziyech tu, Auba, Zakaria. 

Gdje su Hall, Chukwuameka, D. Fofana Madueke, Badi bi bio na klupi da je Koulibaly spreman.

Pickurina jebo mu mu Auba sve.

16 minutes ago, hamco said:

Al vise me neevira Lampard. Dakle ti si dosao kao prelazno rjesenje, doslovno mozes pokusati bilo sta, od omladinaca do formacija. Ali ne, bitno da je Ziyech tu, Auba, Zakaria. 

Gdje su Hall, Chukwuameka, D. Fofana Madueke, Badi bi bio na klupi da je Koulibaly spreman.

Pickurina jebo mu mu Auba sve.

nigdje, zasto graditi ekipu oko igraca koji su potencijalno kostur ekipe kad mozes koristiti ove olupine koji su bezbroj puta pokazali da su stetocine po klubu

Zakariju bih jedino izostavio, on je bio sasvim solidan dok je igrao i njega bih i ostavio.

• 3 sedmice kasnije...
  • 4 sedmice kasnije...
12 hours ago, hamco said:

Ja ne znam za vas ali meni je Madueke osvjezenje poslije svih nasih krila nakon Hazarda. Jedini konkretan, igra 1 na 1 i pokusava biti ucinkovit.

https://twitter.com/tddan7/status/1662941044130889729?s=20

gledam ovaj video, a i inace sam primjetio da je jako lose pozicioniranje nasih igraca unutar peterca kad krilo ulazi sa strane u 16terac.

i to je tako bas dugo vremena.

• 2 mjeseca kasnije...

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.