20. maj 2024.2 god. comment_355245 Sve vrijeme smo prizivali tih 5 utakmica u nizu za Mudryka da pokaže šta zna. Ispostavilo se da je Madueke taj kojem je tih par utakmica trebalo. Pokazao je da može biti koristan i da mu je mjesto tu. Stvari koje on radi su dosta konkretnije od Mudryka, znamo šta da očekujemo od njega. Dribla, igra 1 na 1, prijeti ljevicom, to je njegov stil i riješio je neke utakmice. Drago mi je što smo izbjegli kupovinu Antonya. Ovaj je i bolji i mlađi i 3 puta jeftiniji i nije nasilnik. Može biti koristan član rotacije u narednim godinama. Morat će pokazivati visok nivo ako želi da odoli pokušajima Hutchinsona, Angela i ostalih da se probiju u prvi tim. Prijavi
7. juni 2024.2 god. comment_355901 4 hours ago, ker said: Pogrešna tema, ali vrh opet. Nek prebaci neko 😂 Prijavi
7. juni 2024.2 god. comment_355905 Dolazis do stadijuma da molis Boga da bude povredjen, pa jebemu mater ima toliko prostora i on kao june! Prijavi
12. juni 2024.2 god. comment_355977 Noni se makar po meni izborio za to da bude u timu sledeće sezone, ovo što je pred sami kraj pokazao kad je dobio minutažu bilo je odlično. Jedino mi se ne sviđa njegov mentalitet i ponašanje kad god vidim neki intervju ili kako priča... Prijavi
5. juli 2024.2 god. comment_356504 Ne znam ko je dvojnik sa slike, ali očekujem da ga uskoro dovedemo. Prijavi
22. august 2024.2 god. comment_357672 Očekujem da dominira u Konferencijskoj ligi, to je nekako za njega. Prijavi
25. august 2024.2 god. Popularna objava comment_357767 Sad će ga Boehly prodati da pokrije minuse. Upala mu sjekira u med. Prijavi
25. august 2024.2 god. comment_357776 On 5/5/2024 at 5:04 PM, Wisey said: Prijatno sam iznenadjen kako je digao nivo fizicke spreme i igre. Vidjecemo koliko dugo moze ovo pruzati ali vezao je nekoliko bas dobrih meceva. Vise je pokazao u ovoj sekvenci nego Mudrik za godinu i po. Nastavio je izgleda tamo gdje je krajem prosle sezone stao. Odavno nije neki igrac ovako digao svoju igru za samo pola godine. Radio je na sebi i napredovao. Vidjecemo moze li izvuci citavu sezonu na ovom nivou. Prijavi
25. august 2024.2 god. Popularna objava comment_357777 On 12/26/2023 at 5:42 PM, Igi said: Nee znam ko dovodi ove levate sa jadnim imenima, znaci Noni Madueke, tacno se po imenu zna da ce mu vrh biti da igra za Mallorcu ili nesto tako, nije kao kad dovodis igraca koji se zove Eden Hazard i odmah po imenu znas da ce biti igracina, a ne neki Noniji, Chupachupsmeka, Dizelasi i slicne picke materine To bre hrani me suseenim govnima sa tvoje glave ao Noni Bijela Ocekujem da se povredi kroz dva meseca Prijavi
25. august 2024.2 god. comment_357778 1 hour ago, reLo said: @diablo_bih oprosti nam, nismo znali. Sta? diablo je pisao da uprava hoce da ga proda Prijavi
25. august 2024.2 god. comment_357779 38 minutes ago, Wisey said: Nastavio je izgleda tamo gdje je krajem prosle sezone stao. Odavno nije neki igrac ovako digao svoju igru za samo pola godine. Radio je na sebi i napredovao. Vidjecemo moze li izvuci citavu sezonu na ovom nivou. Sta se citiras tj jedan post gdje si ga kao pohvalio a ostalih 79 gdje govoris da je zalutao na ovaj nivo fudbala i da ti je nevjerovatno kako je dosao do nivoa premiershipa 😜 Budi covjek napisi da si pogrijesio. Ja sam prvi mislio da od njega nece biti nista Nema sta posral nas je Noni, dobro igra s krajem prosle sezone na ovamo. Svidja mi se sto se ne libi pucati i pokusati dribling. Ima cak i desnu nogu, nije samo za balansa kao kod vecine ljevaka Prijavi
25. august 2024.2 god. comment_357781 8 minutes ago, Bari said: Sta se citiras tj jedan post gdje si ga kao pohvalio a ostalih 79 gdje govoris da je zalutao na ovaj nivo fudbala i da ti je nevjerovatno kako je dosao do nivoa premiershipa 😜 Budi covjek napisi da si pogrijesio. Ja sam prvi mislio da od njega nece biti nista Nema sta posral nas je Noni, dobro igra s krajem prosle sezone na ovamo. Svidja mi se sto se ne libi pucati i pokusati dribling. Ima cak i desnu nogu, nije samo za balansa kao kod vecine ljevaka Drug moj, on je tako izgledao preko godinu dana koliko je bio kod nas. Ako sam promasio, daj Boze da jesam. A tu sam vec gore napisao da me jako iznenadio. Nisam mislio da moze na ovom nivou odigrati. Ali trebat ce vise od 7-8 utakmica da mozemo reci da nas je prevario. Mada ja sam toliko bio uvjeren, nisam cak mislio ni da moze vise od 2 ovakve tekme uvezati. Mene je vec sad posrao, sto jest jest. Nek on samo nastavi. Prijavi
25. august 2024.2 god. comment_357785 45 minutes ago, Wisey said: Drug moj, on je tako izgledao preko godinu dana koliko je bio kod nas. Ako sam promasio, daj Boze da jesam. A tu sam vec gore napisao da me jako iznenadio. Nisam mislio da moze na ovom nivou odigrati. Ali trebat ce vise od 7-8 utakmica da mozemo reci da nas je prevario. Mada ja sam toliko bio uvjeren, nisam cak mislio ni da moze vise od 2 ovakve tekme uvezati. Mene je vec sad posrao, sto jest jest. Nek on samo nastavi. e sad je uredu 😇 Prijavi
25. august 2024.2 god. comment_357787 Decko je odlican od prvog minuta, dobra partija vidicemo za dalje. Prijavi
25. august 2024.2 god. Popularna objava comment_357789 On 4/15/2024 at 10:47 PM, diablo_bih said: Ocajan igrac nema sta, ocigledno slab na vecem nivou, za championshipa stvoren da guzi. 3 hours ago, reLo said: @diablo_bih oprosti nam, nismo znali. Cim je diablo digao ruke od njega, on je proigrao Prijavi
26. august 2024.2 god. comment_357847 Danas sam tek vidio golove što je postigo, ne znam da sam ikad vidio Hattrick da su golovi bile maltene na isti način i sa iste pozicije. Al svaka čast, momak je iskoristo šansu. Sad samo moramo imati strpljenja, jer sljedeću će utakmicu sigurno sranja neka praviti i neće moći meda, crnac je to! Ali pokazo je i krajem prošle sezone da je opasan po gol i da je zna zavrnuti opaliti fino. Prijavi
26. august 2024.2 god. comment_357848 Treba pofaliti cinjenicu da je poceo sutati desnom nogom. Prosle je sezone uglavnom pokusavao uvijek prebaciti na lijevu nogu a sad to radi i desnom. Ne treba zaboraviti da je i u pripremama dao 3 gola, protiv Servete 1 i protiv Wolvesa 3. U formi je sto jest jest. Prijavi
26. august 2024.2 god. comment_357851 I prošle sezone je puno više koristio desnu nogu u odnosu na nekog prosječnog ljevaka na njegovoj poziciji, ali da, ove sezone je još više koristi. Kad gledam Odegaarda kako igra, iako naravno ne navijam za Arsenal, iznerviram se kad se okrene za 270 stepeni da odradi najobičnije dodavanje lijevom. Prijavi
14. septembar 2024.2 god. comment_358381 Pokreti tijela i način ponašanja bez lopte pokazuju da je umislio da je križanac Messija i Ronalda. A u stvari blaga kurčina napuhana. Prijavi
14. septembar 2024.2 god. comment_358389 Sad ce bruda morat opet sam u drugom rijesit utakmicu Prijavi
14. septembar 2024.2 god. comment_358399 56 minutes ago, soxx said: Sad ce bruda morat opet sam u drugom rijesit utakmicu riješio je, kad je izašo Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.