Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Noni Madueke (2023–2025, 67 nastupa)

Istaknuti odgovori

On 1/20/2023 at 3:33 PM, diablo_bih said:

Odigrao je svaki mec, u LP je svaku startovao.

4 hours ago, Kun Aguer0 said:

Nisam znao da se u Bundesu do sad odigralo 9 kola i da im utakmice traju po 45 minuta

pa odigrao sve utakmice koje je diablo odgledao, tj ovih 9

• Odgovori 346
  • Pregledi 17,8 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

Objavljene slike

Propustio je prvih 5 kola jer je još uvijek bio kod nas. Kod njih samo jednom nije igrao, neka povreda je bila u pitanju.

Dva najveća "projekta" Bayera su Wirtz i Diaby, jedan ofanzivni vezni, a drugi lijevo krilo i trebao bi biti puno bolji od njih dvojice da se izbori za sigurno mjesto. Sreća pa postoji i desna strana pa mogu sva trojica zajedno igrati. Ne ide mu u prilog što se Alonso sve češće odlučuje za 3-4-3.

Al zakljucak je da uopste nije sebi zacementirao prvu postavu iako je to bio incijalni cilj njegove posudbe. Mogao je on i kod onda igrati s vremena na vrijeme i dobijati minutazu koju ima u Bayeru.

Kako god, mozda ce mu prijati promjena sredine, lige pa kad dodje na ljeto nazad bude imap fresh start kod nas. Ono sto mu ne ide u prilog je mnogo veca konkurencije nego sto su Wirtz i Diaby.

Mi pričamo o nekom rješavanju bespotrebnih igrača i na kraju razmišljamo da vratimo Odoija. Prodati ga pa koliko daju. Dovodili smo ljude koji su bili najbolji u Bundesligi pa nisu mogli meda ovdje, za Odoija se ispostavilo da ne može ni tamo ni ovdje.

Za ovog Nonija ćemo vidjeti, možda i on bude kao Odoi. Ako se to desi jebiga, biće na pozajmicama do 2040.

Odoi je promasen projekat i gubljenje vremena. 

Videcemo kako ce nasa napadacka linija izgledati od leta, ali u najboljem slucaju po njega bio bi drugi/treci izbor na oba krila. 

Ja bih te minute radije davao Hutchinsonu.

• diablo_bih mijenja naslov u #31 Noni Madueke
  • 2 sedmice kasnije...
  • 3 sedmice kasnije...

da, otuda i ovaj moj post gore

Nisam ja ništa negativno mislio, više je bilo u šaljivom fazonu, pozitivno mi je to što nema straha da povuče loptu, ne ide uvek na sigurno kao pojedinci (CHO-čitaj), s tim da je ovo ipak mali uzorak da se stekne neki konačan sud

Nije on sad pokazao neku klasu u smislu da će praviti razliku, šta znam, možda bi sve to izgledalo drugačije da je on došo u tim koji liči na nešto, a ne ovaj raspad sistema

Kada vrtim film unazad, podseća me malo na prve utakmice kada se Zaha pojavio, isto je i on tako znao da napravi trk, dribling, ali je suviše neozbiljan bio, dugo se čekalo da postigne formu kako je igrao u CP zadnjih godina

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.