22. januar 2023.3 god. comment_338648 On 1/20/2023 at 3:33 PM, diablo_bih said: Odigrao je svaki mec, u LP je svaku startovao. 4 hours ago, Kun Aguer0 said: Nisam znao da se u Bundesu do sad odigralo 9 kola i da im utakmice traju po 45 minuta pa odigrao sve utakmice koje je diablo odgledao, tj ovih 9 Prijavi
22. januar 2023.3 god. comment_338661 Propustio je prvih 5 kola jer je još uvijek bio kod nas. Kod njih samo jednom nije igrao, neka povreda je bila u pitanju. Dva najveća "projekta" Bayera su Wirtz i Diaby, jedan ofanzivni vezni, a drugi lijevo krilo i trebao bi biti puno bolji od njih dvojice da se izbori za sigurno mjesto. Sreća pa postoji i desna strana pa mogu sva trojica zajedno igrati. Ne ide mu u prilog što se Alonso sve češće odlučuje za 3-4-3. Prijavi
22. januar 2023.3 god. comment_338662 Al zakljucak je da uopste nije sebi zacementirao prvu postavu iako je to bio incijalni cilj njegove posudbe. Mogao je on i kod onda igrati s vremena na vrijeme i dobijati minutazu koju ima u Bayeru. Kako god, mozda ce mu prijati promjena sredine, lige pa kad dodje na ljeto nazad bude imap fresh start kod nas. Ono sto mu ne ide u prilog je mnogo veca konkurencije nego sto su Wirtz i Diaby. Prijavi
22. januar 2023.3 god. comment_338666 Mi pričamo o nekom rješavanju bespotrebnih igrača i na kraju razmišljamo da vratimo Odoija. Prodati ga pa koliko daju. Dovodili smo ljude koji su bili najbolji u Bundesligi pa nisu mogli meda ovdje, za Odoija se ispostavilo da ne može ni tamo ni ovdje. Za ovog Nonija ćemo vidjeti, možda i on bude kao Odoi. Ako se to desi jebiga, biće na pozajmicama do 2040. Prijavi
22. januar 2023.3 god. comment_338691 Odoi je promasen projekat i gubljenje vremena. Videcemo kako ce nasa napadacka linija izgledati od leta, ali u najboljem slucaju po njega bio bi drugi/treci izbor na oba krila. Ja bih te minute radije davao Hutchinsonu. Prijavi
23. januar 2023.3 god. comment_338741 Pravo dobar i detaljan thread sa video isjeccima. Pokazuje mnogo toga o Maduekeu i njegovim kvalitetima. Mali ce da razvaljuje. Prijavi
23. januar 2023.3 god. comment_338745 To je taj account koji radi analizu pojacanja. Isto su uradila za Felixa, Mudryka, Benoita... fin twitter za pratiti. Prijavi
23. januar 2023.3 god. Autor comment_338749 Madueke nece uspjeti jedino ako ga povrede sjebu. Sve ostalo ima da bude zvijer. Nas sopstveni ASM. Prijavi
23. januar 2023.3 god. comment_338784 Neka se čuva na treningu Felixovih uklizavanja, ostalo će preživjeti. Prijavi
23. januar 2023.3 god. Popularna objava comment_338791 26 minutes ago, reLo said: Neka se čuva na treningu Felixovih uklizavanja, ostalo će preživjeti. Sudeći istoriju povreda ne bi trebalo da dolazi na trening, kamoli šta više. Prijavi
23. januar 2023.3 god. comment_338793 Čudo ga nisu predstavili sa štakama i u bolničkoj odjeći. Prijavi
23. januar 2023.3 god. comment_338796 on ce kidati dok se ne uklopi u sistem, za to ce mu trebati mozda dvije tri utakmice u vrh glave. nakon toga ce vracati loptu stalno nazad i zalijetati se u golmana kao ostatak ekipe. Prijavi
3. februar 2023.3 god. comment_339739 U jednoj situaciji je prebacio loptu na lijevu i centrirao i tako pokazao da može sve što može i Ziyech. Nudi se, traži loptu, pokušava. Trebat će vremena da se navikne, eno i Gakpo se slabo snalazi u početku. Prijavi
4. februar 2023.3 god. comment_339749 Dobar, korpulentan, brz, fizički dominira dijelom terena gdje se nalazi. Povrede ako ga zaobiđu bit će odlično pojačanje. Prijavi
4. februar 2023.3 god. comment_339755 Ne zajebavam se, ima Robben vajb. Mogao bi fakat biti vrhunski ako ga povrede zaobidju. Prijavi
4. februar 2023.3 god. comment_339766 Stvarno je dobar bio, više je nekog uticaja na igru imao od Sterlinga i od Mudryka, također mu više odgovara da igra desno ali bez problema može da prelazi sa jedne na drugu stranu. Solidan sa loptom u nogama i dobre fizikalije. Prijavi
4. februar 2023.3 god. Popularna objava comment_339802 To kao da izađeš na sred autoputa i kažeš: Samo da me kamion zaobiđe. Prijavi
4. februar 2023.3 god. comment_339866 Izgleda mi kao brat od Adebajora koga otac nikad nije priznao Prijavi
23. februar 2023.3 god. comment_341088 Da li je jos neko primetio ili se samo meni tako cini da on previse neozbiljno i nonsalantno krece u dribling te da zbog toga lako gubi lopte? Prijavi
23. februar 2023.3 god. comment_341089 da, otuda i ovaj moj post gore Nisam ja ništa negativno mislio, više je bilo u šaljivom fazonu, pozitivno mi je to što nema straha da povuče loptu, ne ide uvek na sigurno kao pojedinci (CHO-čitaj), s tim da je ovo ipak mali uzorak da se stekne neki konačan sud Nije on sad pokazao neku klasu u smislu da će praviti razliku, šta znam, možda bi sve to izgledalo drugačije da je on došo u tim koji liči na nešto, a ne ovaj raspad sistema Kada vrtim film unazad, podseća me malo na prve utakmice kada se Zaha pojavio, isto je i on tako znao da napravi trk, dribling, ali je suviše neozbiljan bio, dugo se čekalo da postigne formu kako je igrao u CP zadnjih godina Prijavi
23. februar 2023.3 god. Autor comment_341090 Takav lik, voli driblati maksimalno. Samo da ne pocne na siguricu igrati, jer takvih krila imamo na bacanje. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.