14. septembar 2024.2 god. comment_358401 Just now, MASKO said: riješio je, kad je izašo Ma neto i jackson su kocili. Felix nista nije donio a zamjenio je maduekea. Prijavi
21. septembar 2024.2 god. comment_358581 Jebo li ti mamu svoju sebičnu. Ispravka: jebo li ti Diablo mamu sebičnu. 😀 Prijavi
21. septembar 2024.2 god. Popularna objava comment_358582 Ako mi ista ima mrze od sebicnosti u fudbalu... Na terminima sam se znao pobiti sa suigracima koji su sebicni bili. Sto je najgore, ovo moze izazvati sebicnost i kod drugih pa da recimo ne dodaju loptu jedni drugima. Trener ovo mora pod hitno rijesiti. Prijavi
21. septembar 2024.2 god. Popularna objava comment_358583 7 minutes ago, Wisey said: Ako mi ista ima mrze od sebicnosti u fudbalu... Na terminima sam se znao pobiti sa suigracima koji su sebicni bili. Sto je najgore, ovo moze izazvati sebicnost i kod drugih pa da recimo ne dodaju loptu jedni drugima. Trener ovo mora pod hitno rijesiti. Trebo ga je odmah izvesti i pokazati mu ko vozi traktor a ko otvara kapiju. Prijavi
21. septembar 2024.2 god. comment_358603 Zadnje tri utakmice igra na kontu hattricka protiv Wolvesa. Prijavi
21. septembar 2024.2 god. comment_358610 Dobar igrač ali kao što kažete mora poraditi na timskoj igri. Prijavi
21. septembar 2024.2 god. comment_358611 2 hours ago, BT14 said: Zadnje tri utakmice igra na kontu hattricka protiv Wolvesa. Ma nema brat ni konkurenciju. Neto mi je nevidljiv, mudryk nek ide u pm Imas jos sanchu a sancho je na drugoj strani haman izborio mjesto prije ove gor dvojice nabrojanih. Noni nije los, moze nekad potezom rijesit tekmu al je sebican jebo sebi mater. Hajd danas je 3 0 bilo halal bilo Al da je 1-0 bilo, to je vec problem i moze nas bodova kostati Prijavi
21. septembar 2024.2 god. comment_358613 19 minutes ago, soxx said: Ma nema brat ni konkurenciju. Neto mi je nevidljiv, mudryk nek ide u pm Imas jos sanchu a sancho je na drugoj strani haman izborio mjesto prije ove gor dvojice nabrojanih. Noni nije los, moze nekad potezom rijesit tekmu al je sebican jebo sebi mater. Hajd danas je 3 0 bilo halal bilo Al da je 1-0 bilo, to je vec problem i moze nas bodova kostati Može Palmer igrati desno, a nkunku ili felix iza jacksona. Prijavi
7. oktobar 2024.1 god. comment_359029 Noni Madueke had a total of 20 touches in the opposition box against Nottingham Forest yesterday, the most by a player in a single Premier League match this season. @WhoScored) #CFC Prijavi
7. oktobar 2024.1 god. comment_359031 Dao je gol, ali je vecinu ostalih stvari usrao, sporim driblinzima i nepotrebnim sutevima. Prijavi
7. oktobar 2024.1 god. Popularna objava comment_359051 Sebican jeste, ali pokusava, kreira, trudi se, pa je na kraju i zabio gol. S druge strane smo imali i Sterlinga koji je bio isto tako sebican, ali je zato bio mlitav, nije doprinosio igri, bolikurac 90% utakmica osim onih nekoliko kad je uspjevao zamazati oci upravi i treneru i navijacima da bi moglo biti nesto od njega. A strece strane imate Mudrika kojeg poslije nas nece htjeti ni rodjena mati kad ga budemo prodavali. Prijavi
27. oktobar 2024.1 god. comment_359462 Katastrofa, jedino je sudija ovu utakmicu gori od njega. Prijavi
27. oktobar 2024.1 god. comment_359485 Sebican i svaki napad uspori jer mora imati 10 dodira s loptom. Zatim ostao bez zraka u 55. minuti. Ne vidim po cemu treba zapoceti iduci mec. Prijavi
27. oktobar 2024.1 god. comment_359498 Danasnja njegova partija me podsjetila na "najbolja" izdanja Ziyecha u nasem dresu. Prijavi
27. oktobar 2024.1 god. Popularna objava comment_359499 Ne treba drvlje i kamenje po njemu, nema potrebe. Ok nije odigrao dobro ali hvala Bogu imamo igrace s klupe. Isti ovaj Madueke je donio bodove u drugim utakmicama. Polako, dobar je on igrac samo malo jos da poradi na donosenju odluka, kad ubrzati, kad stati, kad dodati a kad sutati. Doci ce to na svoje vremenom a ima on dobar arsenal u svojim nogama. Prijavi
27. oktobar 2024.1 god. comment_359504 Neto, Mudryk, Madueke i Sancho - očekujem da svako od njih ima periode dobre forme i loše forme. Svi su lako zamjenjivi i ko bude u bolji tada treba da igra. Prijavi
3. novembar 2024.1 god. comment_359763 Nadam se da će već sljedeću utakmicu na klupu. Zaslužio je. Prijavi
3. novembar 2024.1 god. comment_359778 Treba vratiti instagram storye i vrijeđanje gradova u kojim gostuje. Prijavi
10. novembar 2024.1 god. comment_360005 Najgori je od svih krilni napadaca, trener je slijep, dzaba ispasta samo Neto koji igra na neprirodnoj poziciji zbog njega. Prijavi
23. novembar 2024.1 god. comment_360147 Dodjoh da mu se najebem majke u pičku, skinu gol Palmeru Prijavi
23. novembar 2024.1 god. comment_360151 Lik je na početku sezone odigrao nekoliko dobrih utakmica i to je sve. Ne znam šta Mareska čeka ali on je već odavno za klupe. Neto i Mudrik koji igraju sve bolje zaslužuju da započnu utakmicu umjesto njega. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.