30. juli 2023.3 god. comment_347270 1 hour ago, Spaha said: sta je sa ovim frajerom? Povredjen, sta bi bilo.. Prijavi
1. august 2023.3 god. Autor comment_347315 Zbog toga i hocemo Olisea tj. desno krilo. Ne mozes se oslanjati na jedno krilo koje je vise povrijedjeno nego sto nije. Prijavi
1. august 2023.3 god. comment_347319 1 hour ago, diablo_bih said: Zbog toga i hocemo Olisea tj. desno krilo. Ne mozes se oslanjati na jedno krilo koje je vise povrijedjeno nego sto nije. vidio sam da Olise zna zavuci i iz slobodnih. Ja ne znam ko je nama sad trenutno u ekipi dobar suter za slobodnjake Prijavi
1. august 2023.3 god. Autor comment_347323 Mozda Nkunku, James i Chilwell, ne znam hah, vidjet cemo Prijavi
2. septembar 2023.3 god. comment_348674 Krilo koje mrtvu kokoš ne može predriblati. Jebo li te diablo. Prijavi
2. septembar 2023.3 god. comment_348681 Ovaj ne bi znao 2 cunja s loptom zaobici, sapleo bi se. Prijavi
2. septembar 2023.3 god. comment_348686 Malo brzi Ziyech samo je Ziyech kreativniji od ovog Maduekea. Prijavi
3. septembar 2023.3 god. comment_348768 Nekako mi se čini da su njegovi driblinzi pročitani i da nema dovoljno brzine da bude nezaustavljiv bez obzira na to što svi znaju šta će uraditi. Prijavi
3. septembar 2023.3 god. comment_348776 kako god, jedan od rijetkih koji povlaci loptu naprijed umjesto tipicnog vracanja nazad sto sad svi rade. Prijavi
4. septembar 2023.3 god. comment_348782 Čas najbolji dribler i momak koji zaslužuje da igra u prvih 11 čak kombinacija Wernera i Ziyecha Prijavi
27. septembar 2023.3 god. comment_349221 Kad u Carabao Cupu ne dobije sansu da se uopste nadje na klupi, znas koliko je sati. Nije da je Robben ali je sigurno zasluzio svoju sansu, cak i u Premiershipu. Izgleda ne voli Poketino ofanzivce, ni Mudryk nije bas u milosti njegovoj, uvijek prvi izlazi, bez obzira kako odigrao. Prijavi
28. septembar 2023.3 god. Autor comment_349231 Jadan malac, eto Matos treba da bude na klupi, a ovaj ne moze Prijavi
29. septembar 2023.3 god. comment_349259 BREAKING: Mauricio Pochettino has spoken to Noni Madueke about his behaviour after the winger was filmed at a party whilst he was injured. (@BobbyVincentFL) #CFC Lepo ja napisah davno, dovedsmo pripadnike afričkih plemena Prijavi
30. septembar 2023.3 god. comment_349266 Neka mi neko objasni, kakve veze ima to sto je povrijedjen i to sto je na zurci? Prijavi
30. septembar 2023.3 god. comment_349268 8 minutes ago, ker said: Neka mi neko objasni, kakve veze ima to sto je povrijedjen i to sto je na zurci? Isto sam pomislio, ali vjerujem da imaju neka pravila unutar kluba koja je narusio jer nece mozda mahmuran ili nenaspavan moci raditi na oporavku i slicno. Prijavi
30. septembar 2023.3 god. comment_349270 Kakve ima veze ako si na bolovanju i šef te vidi kako ljetuješ u Turskoj? Prijavi
30. septembar 2023.3 god. comment_349271 39 minutes ago, hamco said: Isto sam pomislio, ali vjerujem da imaju neka pravila unutar kluba koja je narusio jer nece mozda mahmuran ili nenaspavan moci raditi na oporavku i slicno. To ima smisla, mada djeljuje mi kao da Poccethino gubi konce vec u startu pa povlaci na bilo kojoj strani. 8 minutes ago, reLo said: Kakve ima veze ako si na bolovanju i šef te vidi kako ljetuješ u Turskoj? Pa mislim da nije bas analogna situacija. Igraci koji su povrijedjeni i dalje dolaze na posao. Prijavi
30. septembar 2023.3 god. comment_349272 Masno su placeno a to i povlači odgovornost. Na bolovanju sam pa radim sta hocu, za 5 milki godišnje. Jeste klincu od 20 god to tesko objasniti. Al izmedju ostalog je zato bitno da imas iskusne Igrace da mu to pojasne. Ja se uvek setim reci Medzika Dzonsona kad je Divac polozio loptu u kos. I kad mu je reko: jel vidis ovih 20 hiljada ljudi, oni su platili masno kartu da vide da ti zakuca loptu. Ako cemo u prevodu Teri bi mu to objasnio preko zene 😀 a mozda i sa 2 para samara. Prijavi
2. oktobar 2023.3 god. comment_349311 Bas sam se sjetio ove situacije. Fuuj koje pisanje po Noniju. Ne znam sta se desava u klubu, nismo s njima ali ocigledno je da ga nikako ne voli Poketino, izivljava se na njemu. Samo je pitanja jel to opravdano ili ne,jel zasluzio takav tretman Prijavi
2. oktobar 2023.3 god. comment_349317 1 hour ago, Bari said: Bas sam se sjetio ove situacije. Fuuj koje pisanje po Noniju. Ne znam sta se desava u klubu, nismo s njima ali ocigledno je da ga nikako ne voli Poketino, izivljava se na njemu. Samo je pitanja jel to opravdano ili ne,jel zasluzio takav tretman sramotan potez. ja sam mislio da su ove stvari ostale u proslosti kod starijih trenera, ali izgleda da to i dalje traje. generalno za bilo kojeg igraca mi je supacki potez da se uvede u zadnjim sekundama utakmice. za te stvari mogu posluziti ovi mladji koji i onako ne dobijaju sanse. Prijavi
3. oktobar 2023.3 god. comment_349320 Pa šta se čudite, ovo mu je nagrada za partijanje dok je bio ozlijeđen. Kakav bi se primjer drugima postavio da je sve prošlo kao da se ništa nije desilo? Prijavi
3. oktobar 2023.3 god. comment_349332 Ma šta ga imam žaliti, povrijedjen si zvanično a tamo negdje ides skakuces, partijas, klub u teskom početku sezone. Read the room sto bi englezi rekli. Ti si poznata ličnost, pod lupom si, moraš voditi računa. Ovako se izlažeš novinarima na pladnju. Biti ce i za njega minuta, ali moguće da je i previše ležeran na treningu pa ga se svjesno izostavlja, sto je sasvim opravdano. Opasnu konkurenciju ima na svojoj poziciji, neka zapne i biti ce prilike i za njega. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.