Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Noni Madueke (2023–2025, 67 nastupa)

Istaknuti odgovori

On 4/7/2025 at 12:29 AM, Zemo said:

Davno sam ja reko da od ovoga necemo imati plaho koristi. Prodati na vrijeme.

Zasto prodati bukvalno jedinog igraca u ekipi koji je sposoban napasti i predriblati igraca u napadu?

• 3 sedmice kasnije...
  • Odgovori 346
  • Pregledi 17,8 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

Objavljene slike

Treba pohvaliti Maduekea za igre koje pruza na lijevoj strani. Nepredvidljiviji je mnogo vise nego na desnoj strani gdje uglavno trazi sansu za sut, na lijevoj vjerujem da niko od nas nije siguran u koju ce stranu krenuti i sta ce uraditi kada ima loptu u nogama. Zadrzao bih ga i protiv Newcastle na istoj poziciji.

Nasim krilima bi trebalo dati vise slobode. Madueke do sada sto kazes najkonkretniji, ali nije sad da Sancho i Neto nemaju sta ponuditi. Mogu oni dosta vise. Sad koliko ih Maresca u tome sputava to ne znam.

Neto ima brzinu i prava je steta to ne iskoristavati na pravi nacin.

Frajer je 2 zicera masio koja je bili teze promasiti. Ajde prvi i nekako to je vise reakcija ali druga sansa, imao je toliko vremena jos lopta na lijevu nogu i frajer je gol promasio, da mu je golman skino pa hajd ali frajer je gol promasio.

Osim mozda 2 solid a centarsuta koja je imao, sve drugo je lose bilo.

Dobijas pas na bolju nogu na 15m od gola sirine preko 7m, neometan mozes pucati i ti ne da ne pogodis okvir, ne samo da promasis nego posaljes loptu skoro metar mimo stative. Garantujem sad da bi 100% nas forumasa iz onakve situacije uputilo udarac u okvir gola. 

• 2 sedmice kasnije...
  • 2 sedmice kasnije...

Za razliku od naših ostalih krila, sa njim u igri barem znam da će se nešto desiti, da će probati da odigra 1 na 1, da će probati da šutne na gol. Ostali mogu igrati 90 minuta i ništa ne napraviti. Bez obzira na neki kvalitet koji pokazuje, sve je to premalo za glavnu uzdanicu ovakvog kluba i njegove mentalne karakteristike također ne odgovaraju veličini kluba. Nekad je stvarno previše sebičan.

• 2 sedmice kasnije...

ja stvarno ne verujem da će on ikada napraviti neki iskorak, ne znam, voleo bih da grešim.

npr. onaj Rudiger mi je bio presmešan ali je za razliku od ovog bio uporan, vredan ,fizički prespreman, znači svojim trudom je nadomestio odsustvo kvaliteta kakav je imao jedan Silva, Teri, Karvaljo i sl.

Madueke ima neke kvalitete ali nema disciplinu, nema oštrinu, i nije gladan, nema jasan cilj, Azar se glupirao van terena ali kad krene utakmica čovek postaje UBICA, dok je ovaj kao onaj lik na malom fudbalu koji će drugom da poturi kroz noge i to je to, vidiš da može ali ga mrzi

• 2 sedmice kasnije...

Jedva cekam da predje i onda kad zabije 2-3 gola ide prica kako smo se sjebali, kako ga nismo smjeli prodati rivalu. A zazmirit cemo na cinjenicu sto je lijen, sto je sebican, sto nas je kosto dvocifren broj golova svojim losim odlukama i neselektivnim sutevima.

Vecinu nasih transfera sam podrzao sto su bili za Arsenal, ali ovaj ne. 

Bez obzira kakav je Madueke, ja i dalje mislim da on ima jos toga pokazati i da moze vise. Samo Maresca mora poraditi na njegovom mentalitetu. 

to se tako radi. cisto sumnjam da je Maresca imao ovakav govor sa Maduekeom, ili bilo kojim drugim nasim igracem. 

43 minutes ago, Spaha said:

Vecinu nasih transfera sam podrzao sto su bili za Arsenal, ali ovaj ne. 

Bez obzira kakav je Madueke, ja i dalje mislim da on ima jos toga pokazati i da moze vise. Samo Maresca mora poraditi na njegovom mentalitetu. 

to se tako radi. cisto sumnjam da je Maresca imao ovakav govor sa Maduekeom, ili bilo kojim drugim nasim igracem. 

Jest, bas ga je uspio nagovoriti da jurca po terenu. Otisao u Real. 

Ovaj mu pokazao da nije neophodan, bez njega osvojili sve sto su mogli u ljudi ne staju.

Pouka: Nekim igracima je uzalud objasnjavati i pricati. Jednostavno . Mislim da je Noni jedan od njih. 

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.