13. april 2025.1 god. comment_363546 On 4/7/2025 at 12:29 AM, Zemo said: Davno sam ja reko da od ovoga necemo imati plaho koristi. Prodati na vrijeme. Zasto prodati bukvalno jedinog igraca u ekipi koji je sposoban napasti i predriblati igraca u napadu? Prijavi
4. maj 2025.1 god. comment_363973 Treba pohvaliti Maduekea za igre koje pruza na lijevoj strani. Nepredvidljiviji je mnogo vise nego na desnoj strani gdje uglavno trazi sansu za sut, na lijevoj vjerujem da niko od nas nije siguran u koju ce stranu krenuti i sta ce uraditi kada ima loptu u nogama. Zadrzao bih ga i protiv Newcastle na istoj poziciji. Prijavi
4. maj 2025.1 god. comment_363982 Danas je odlican bio. Imao je nekih razigravanja sa Palmerom, al ovaj igra bez imalo zivota u sebi zadnjih par mjeseci. Prijavi
5. maj 2025.1 god. comment_363998 Što se tiče same tehnike ima odlične predispozicije da bude vrhunsko krilo, ali zato je u glavi slama. Prijavi
5. maj 2025.1 god. comment_364001 Igra najkonkretnije od svih krila koje imamo, nekako najlakše ulazi u dobre pozicije. Opet, sva krila su nam nekako osrednja za ovaj nivo. Treba nam neko na kojem će biti više pažnje, ne samo na Palmeru, a ostali se mogu rotirati na različitim stranama u zavisnosti od forme. Prijavi
6. maj 2025.1 god. comment_364017 Nasim krilima bi trebalo dati vise slobode. Madueke do sada sto kazes najkonkretniji, ali nije sad da Sancho i Neto nemaju sta ponuditi. Mogu oni dosta vise. Sad koliko ih Maresca u tome sputava to ne znam. Neto ima brzinu i prava je steta to ne iskoristavati na pravi nacin. Prijavi
13. maj 2025.1 god. comment_364160 Samo da napomenem da se ova gnjida, ovaj poluproizvod evolucije iskljucio iz utakmice cim smo primili gol. Kakvo govno Prijavi
17. maj 2025.1 god. comment_364255 Frajer je 2 zicera masio koja je bili teze promasiti. Ajde prvi i nekako to je vise reakcija ali druga sansa, imao je toliko vremena jos lopta na lijevu nogu i frajer je gol promasio, da mu je golman skino pa hajd ali frajer je gol promasio. Osim mozda 2 solid a centarsuta koja je imao, sve drugo je lose bilo. Prijavi
17. maj 2025.1 god. comment_364258 Apsolutna karina od igrača. Karina je bio desno, a lijevo još gori. Prijavi
17. maj 2025.1 god. comment_364262 Dobijas pas na bolju nogu na 15m od gola sirine preko 7m, neometan mozes pucati i ti ne da ne pogodis okvir, ne samo da promasis nego posaljes loptu skoro metar mimo stative. Garantujem sad da bi 100% nas forumasa iz onakve situacije uputilo udarac u okvir gola. Prijavi
17. maj 2025.1 god. comment_364291 Pazi jos Onana na golu, sa svojim zakasnjenjima u bacanju i ti ne pogodis gol, ma ide bre u pm. Prijavi
7. juni 2025.1 god. comment_364968 Za razliku od naših ostalih krila, sa njim u igri barem znam da će se nešto desiti, da će probati da odigra 1 na 1, da će probati da šutne na gol. Ostali mogu igrati 90 minuta i ništa ne napraviti. Bez obzira na neki kvalitet koji pokazuje, sve je to premalo za glavnu uzdanicu ovakvog kluba i njegove mentalne karakteristike također ne odgovaraju veličini kluba. Nekad je stvarno previše sebičan. Prijavi
16. juni 2025.1 god. comment_365241 29 minutes ago, hamco said: Daj Mudryka , daj Sancha, ovaj pobjeze od gola 😭 Falilo je još da se sjuri na svoju polovinu kao Pedro nekada Prijavi
19. juni 2025.1 god. comment_365279 ja stvarno ne verujem da će on ikada napraviti neki iskorak, ne znam, voleo bih da grešim. npr. onaj Rudiger mi je bio presmešan ali je za razliku od ovog bio uporan, vredan ,fizički prespreman, znači svojim trudom je nadomestio odsustvo kvaliteta kakav je imao jedan Silva, Teri, Karvaljo i sl. Madueke ima neke kvalitete ali nema disciplinu, nema oštrinu, i nije gladan, nema jasan cilj, Azar se glupirao van terena ali kad krene utakmica čovek postaje UBICA, dok je ovaj kao onaj lik na malom fudbalu koji će drugom da poturi kroz noge i to je to, vidiš da može ali ga mrzi Prijavi
1. juli 2025.1 god. comment_365525 Jedva cekam da predje i onda kad zabije 2-3 gola ide prica kako smo se sjebali, kako ga nismo smjeli prodati rivalu. A zazmirit cemo na cinjenicu sto je lijen, sto je sebican, sto nas je kosto dvocifren broj golova svojim losim odlukama i neselektivnim sutevima. Prijavi
1. juli 2025.1 god. comment_365527 Uvijek sam za odlazak Maduekea pa kad bi na kraju ispo ko Ronaldo, jednostavno antipatičan igrac, nije timski igrac, sebican, pljunuti Sturigge. Prijavi
1. juli 2025.1 god. comment_365531 Nije mi jasno što ga Arsenal traži. Ima Saku koji je lice franšize i Nwanerija koji je buduće lice franišize na istoj poziciji. Prijavi
1. juli 2025.1 god. comment_365533 kakvi, kakav je Arsenal, ima da se razmišlaju 2 godine i na kraju možda ode kod njih besplatno ili u zadnjoj godini ugovora Prijavi
1. juli 2025.1 god. comment_365543 Vecinu nasih transfera sam podrzao sto su bili za Arsenal, ali ovaj ne. Bez obzira kakav je Madueke, ja i dalje mislim da on ima jos toga pokazati i da moze vise. Samo Maresca mora poraditi na njegovom mentalitetu. to se tako radi. cisto sumnjam da je Maresca imao ovakav govor sa Maduekeom, ili bilo kojim drugim nasim igracem. Prijavi
1. juli 2025.1 god. comment_365546 43 minutes ago, Spaha said: Vecinu nasih transfera sam podrzao sto su bili za Arsenal, ali ovaj ne. Bez obzira kakav je Madueke, ja i dalje mislim da on ima jos toga pokazati i da moze vise. Samo Maresca mora poraditi na njegovom mentalitetu. to se tako radi. cisto sumnjam da je Maresca imao ovakav govor sa Maduekeom, ili bilo kojim drugim nasim igracem. Jest, bas ga je uspio nagovoriti da jurca po terenu. Otisao u Real. Ovaj mu pokazao da nije neophodan, bez njega osvojili sve sto su mogli u ljudi ne staju. Pouka: Nekim igracima je uzalud objasnjavati i pricati. Jednostavno . Mislim da je Noni jedan od njih. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.