6. januar6. jan comment_369995 Svaka čast na golu i na trudu, ali kad se zabije gol za izjednačenje lopta se uzima i trči se na centar, ne skače se u publiku. Prijavi
6. januar6. jan Autor comment_369999 2 hours ago, Adi said: Svaka čast na golu i na trudu, ali kad se zabije gol za izjednačenje lopta se uzima i trči se na centar, ne skače se u publiku. Maresca nas unazadio sa “ako ne možeš pobijediti, makar nemoj izgubiti”. Da je uradio to što si ti rekao - postao bi idol navijača dok je svijeta. Prijavi
31. januar31. jan comment_370686 Čovječe ostavi se slobodnjaka, idi guraj živi zid, smetaj golmanu Prijavi
2. februar2. feb Autor comment_370765 Polahko ali sigurno pretvara se u novog Lampsa. The truth is that I'm really proud of my three years here, because I arrived at a very difficult time for the club with many changes and coaches coming and going, but I'm happy with how things are going. ‘Even though there has been a recent change of coach, football is always like this. I try to adapt to whatever the team needs at any given moment to help the club. I always give my all every day to help my team-mates. I feel like I'm doing very well on a personal level, and hopefully we'll end this season with one or two trophies.’ Prijavi
3. februar3. feb comment_370808 Nervira me kako se baš on nadje u situacijama za šut sa dostance i već unapred znam da nece okvir gola pogoditi Prijavi
5. mart5. mar comment_371316 Gledam ga već neko vrijeme kako aplaudira sudiji i sve čekam kad će dobiti karton za to. Srećom, ovdje nije bilo opasnosti da bude isključen na kraju. Za sve ostalo pohvale. Prijavi
11. mart11. mar comment_371526 Sekunde ga necu kriviti kada na ljeto ode u Real Madrid. Dugo je i izdrzao s ovim maloumnicima Prijavi
11. mart11. mar comment_371529 Na isti nacin je i Hazard otisao. Samo sto u to vrijeme nismo imali debilcine kao sto sad imamo, nego smo imali nedovoljno kvalitetne igrace. Prijavi
11. mart11. mar comment_371537 20 minutes ago, Bari said: Sekunde ga necu kriviti kada na ljeto ode u Real Madrid. Dugo je i izdrzao s ovim maloumnicima Jorgensen po meni nije bio kriv u ovoj situaciji, naš je bio 10 metara bliže lopti i stoji umjesto da ide na nju. Prijavi
17. mart17. mar comment_371741 On 3/11/2026 at 11:33 PM, Bari said: Sekunde ga necu kriviti kada na ljeto ode u Real Madrid. Dugo je i izdrzao s ovim maloumnicima Pocelo je Prijavi
17. mart17. mar comment_371742 Pa i treba da ide, i on i Palmer. Realno pretvaramo se u Salzburg, i ja bih otisao narocito ako ne izborimo LS Prijavi
17. mart17. mar comment_371744 Ako ne izborimo Ligu prvaka a što je veoma realno da nećemo, on će sigurno otići. A mi ćemo vjerovatno dovesti neku kvalitetu kao Callagher. Prijavi
18. mart18. mar comment_371746 U ovakvom momentu u kojem se ekipa nalazi izjaviti ovo, sramotna izjava u najmanju ruku. Govorimo o nekome ko je sinoc bio kapiten, ko ce u subotu biti kapiten, ko ce sada u odsustvu Jamesa u periodu kada se lomi sezona biti kapiten. Šta sada da misli neki 19. igrač po važnosti u ekipi ako se kapiten kluba ovako gađa izjavama, ali uredu sve su to novokomponovani liderčići nema tu više pravog liderstva ni do podne. Sve i da si dogovorio vec transfer ovo se ne izjavljuje u ovakvim momentima za ekipu i to sa kapitenskom trakom na ruci. Prijavi
18. mart18. mar comment_371747 Ma treba on ic i ak izborimo LP. Sta ima od toga sto ce igrat par tekmi u LP. Dajte covjeku titule, borbe za titule Prijavi
18. mart18. mar comment_371748 Ma neka ide, za mene je posle ove izjave vec otišao. Išle su i puno ozbiljnije čike pa je život išao dalje. Prijavi
18. mart18. mar Autor comment_371749 Ionako je preplaćen. Igračina je, ali ako neko ponudi sličnu cifru za koju smo ga doveli - putuj i ne vraćaj se. Prijavi
18. mart18. mar Popularna objava comment_371751 1 hour ago, reLo said: Ionako je preplaćen. Igračina je, ali ako neko ponudi sličnu cifru za koju smo ga doveli - putuj i ne vraćaj se. Uprava već skenira ima li u Brightonu, Monacu ili u faveli neki nasljednik, lista se na transfermarktu popis bivših Cityevih juniora. Prijavi
19. mart19. mar comment_371771 On 3/18/2026 at 7:12 AM, King Chelsea said: Ma neka ide, za mene je posle ove izjave vec otišao. Išle su i puno ozbiljnije čike pa je život išao dalje. Tako je. I Hazard je svojevremno jos duze flertovao sa Realom. Ne mogu zamjeriti nikako ovim momcima. Tu su, dali su sve od sebe. Mi sa ovakvim fudbalom, igrom, ambicijama i stanjem u klubu postajemo samo engleska Roma. Prosjecna ekipa. Ko god je iole ambiciozan, ne treba mu puno da skonta da moze vise postici, posebno kad te traze klubovi poput Reala ili PSG-a. Prijavi
19. mart19. mar comment_371772 Bice krivo ako ode a da znam da su hostapleri kao Haverz i Maunt digli pehar LS. Nadam se da ce ostati Prijavi
21. mart21. mar comment_371791 Pa očigledno je da je čovjek shvatio da PROJEKAT ne funkcioniše i da ovaj put kojim Chelsea ide ne vodi ka titulama. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.