Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Enzo Fernandez (2023-2026, 170 nastupa)

Istaknuti odgovori

On je otisao prije dva mjeseca, tako da pitanje je samo gdje ce i za koje novce, ko god nece da ostane treba ga pustiti da ide samo tako ovaj klub moze ozdraviti bar malo.

Ovakvog kapitena ovaj klub ne treba ne zbog toga što smo mi trenutno ne znam ni ja šta u svijetu fudbala vec zbog svih imena koji su bili kapiteni ovog kluba.

• Odgovori 700
  • Pregledi 31,8 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

Objavljene slike

19 hours ago, Adi said:

Svakako ga nijedan trener nije znao koristiti tako da bi 120 miliona bilo sasvim ok. Problem je, naravno, kako ga zamijeniti, jer mi uspijemo svaki put dovesti lošijeg igrača.

Osim ako stvarno ne dovedu Bruna Guimaraesa.

• 3 sedmice kasnije...
43 minutes ago, Adi said:

Podržao bih njegovu prodaju u svakom slučaju, ako bi tim novcima upravljala druga garnitura sportskih direktora.

Ili trener kao što su rekli da će napokon trener dobiti podršku po pitanju transfera. 

• 3 sedmice kasnije...

Ja ne znam ko moze platiti 100+ za njega osim Reala. PSG-u ne treba, Barci ne treba niti ima para, City doveo Andersona, Italija nema te pare, sumnjam da ce neki klub iz Arabije dati te pare. 

pa ako su ga onda kaznili zbog izjave da voli Madrid kao grad, ja ne znam sta onda sad treba da urade, osim ako se tad nije znalo nesto vise unutar kluba a da nijr procurelo

svakako nabijem na kurac njegovog agenta

valjda postoje neki kodeksi etike majku mu i medju agentima ili im je prag morala kao kod gmizavca

pa zamislite kad bi agenti svakodnevno davali ovakve izjave u javnost o svojim klijentima, pa to bi nastalo opste rasulo

• Autor

Najgore je što je toliko bitan i vrijedan igrač da od njega ne možeš napraviti Maloudu. A ne možeš sve i da hoćeš, s obzirom na ova pravila koja zabranjuju takvo “mobingovanje” igrača. Ali treba i ovakve stvari da se regulišu tj. da se zaštite klubovi - u slučaju da si pos ugovorom a javno pričaš o prelasku u druge klubove, klub ima pravo da te finansijski opali po džepu i to nemalo. 

51 minutes ago, chiba said:

pa evo, neka otpusti agenta...

Realno, ako mu je stalo do kluba neka otpusti agenta i dokaze vjernost klubu. On i Caicedo su odlican duo i bilo bi lijepo jos neko dobro pojacanje da im se doda ali to ostavimo Xabiju.

Ne mislim da neki drugi spanski klub osim Reala ima para za njega a u englesku ga ne bi prodavao nikome.

• 2 sedmice kasnije...

Dobar igrač ali je glup. Dobiti žuti u FINALU Svjetskog prvenstva jer se raspravljaš sa sudijom je za analizu. Argentini je jedina šansa da osvoji to takmičenja bilo dolazak do penala jer igrom to nisu mogli i sve što je trebalo je ostati disciplinovan ali ovaj to nije mogao i olakšao je Španiji posao.

Nije me iznenadilo. Ovakvo ponašanje smo gledali mnogo puta i drago mi je da je zbog takvog ponašanja adekvatno kažnjen i valjda je shvatio da sa takvom nedisciplinom ne doprinosiš nego gubiš. Drago mi je što je to osjetio u Argentini u finalu svjetskog prvenstva.

Možda izvuče pouku.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.