13. august13. aug Autor comment_374171 Napokon da stavimo rok, a ne da igrač ode zadnjeg dana prelaznog roka pa dovodi razne Djilobodjije. Prijavi
13. august13. aug Popularna objava comment_374175 Ako ima jedan igrac kojem cijena nije pala tokom vladavine Boehlya i ekipe, to je Enzo. Napredovao iz godine u godinu, profilirao se u Premiershipu, postao zamjenik kapitena i lider ekipe, konstantno igra i skoro nikad nije povrijedjen. Ne znam samo kakvog logikom se treba voditi pa takvu "robu" prodati za manje nego sto si je prije 4 godine platio. Realno, njegova cijena je veca od 120 miliona u svijetu u kojem se lupa cifretinama za jednog Andersona, Diomandea, pa cak i Rogersa. Za City i Marescu cijena treba biti duplo toliko, dakle 250 miliona. Izvoli, plati ili razguli. Prijavi
13. august13. aug comment_374176 120 je jednostavno premalo za Enza. Pusticemo ga olako kao i Cucurellu. Prijavi
14. august14. aug Autor comment_374203 Sjetite se šta je radio kad smo ga mi htjeli dovesti - isforsirao odlazak iz Benfice. Zašto to ne bi sada ponovio? Prijavi
14. august14. aug comment_374204 pišu sad da mu je iz kluba još u maju mesecu obećano da može da ode za 120m funti ako je to istina, znači nisu ga kočili, ali eto Siti je ulupao pare za Andersona odma, Real izgleda da nije ni poslao ponudu Prijavi
14. august14. aug comment_374205 31 minutes ago, reLo said: Sjetite se šta je radio kad smo ga mi htjeli dovesti - isforsirao odlazak iz Benfice. Zašto to ne bi sada ponovio? Nema muda Prijavi
14. august14. aug comment_374206 Najbolje za sve je ostanak Enza, sad idemo jako u novu sezonu. Prijavi
24. august24. aug comment_374330 Da se hoce vise ova saga zavrsit, ako mu se ide neka ga puste nek ide u pm, smorise me vise vijesti o njemu ni da je Pele. Prijavi
24. august24. aug Autor comment_374332 On mora otići. Jednostavno, to je trenutno najbolja i, rekao bih, jedina ispravna opcija. Prijavi
24. august24. aug Popularna objava comment_374333 ako je istina ono da je imao od kluba usmeni dogovor od maja meseca da ga puste, a Siti nije reagovao, onda mi je stvarno zao ako su oni znali da ih napustaju Rodri, Silva i jos neki igraci sad bi im zalupio vrata makar Enco i ne igrao za nas eto, prvi put da ja kazem da se neko klupira, ali vala sa ovakvim nekorektnim postupcima od stran Sitija, ne bih ga prodao njima pa makar crko zao mi je ali njima je potrebniji bio Enco nego Anderson... mogli smo da se rastanemo kao gospoda, nismo, teraj to u kurac ocigledno je da ce Siti imati problema, ne treba im pomagati zasto nama Totenhem nije prodao Bejla, Modrica sto nama nikada nijedan rival nije prodao svog prvotimca jedino nam je Liverpul uvalio Toresa u celofa samo je veliki Esli Kol napustio Arsenal nas su uvek odjebavali kad smo trazili pojacanja iz tih vecih klubova proporcionalno gledano, pa nama je Brajton odrao kozu, a mi okrecemk dupe za nase igrace Prijavi
24. august24. aug comment_374336 Zar se njemu ne sviđa Madrid. Vrijeme i to.. Manchester je kišovitiji od Londona. Prijavi
25. august25. aug comment_374372 Mislim da puno više dobijamo njegovim odlaskom, ali ne bih ga iz inata prodao. Imali ste rok, niste ništa uradili, izvoli nastavi dalje po ugovoru narednu sezonu. Prijavi
25. august25. aug Autor comment_374377 Ako nam nije za muku (a jeste), neka ga. Dakle, otići će. Prijavi
25. august25. aug comment_374378 I ja mislim da ce on otici u posljednjim satima prelaznog roka. Taj famozni rok do kojeg moze ici za 120 miliona je stvarno gospodski potez sa naše strane, ali u suštini mi od njegovog ostanka nemamo nista, dobijas nekog ko je tu a nije. Važna stvar u svemu ovome da mu ni Real ni City nisu pokazali da im je posebno bitan. Prijavi
25. august25. aug comment_374381 Poslati ga u Želju na posudbu, pa nek onda tersa materi svojoj. Prijavi
27. august27. aug comment_374524 Nije u pitanju fenomen kiselog groždja, ali cemo odlaskom, uz nadam se adekvatnu zamenu, prodisati kao ekipa. Nisam bas 100% u fudbalu, ali mi je mnogo ostavljao Kaiseda na vetrometini, a u napadu je bio previse prisutan. Verovatno gresim. Prijavi
27. august27. aug comment_374526 Srećan put zamjeniče kapitena, direktnog rivala pojačao i onu zmiju od Mareske, dabogda propali zajedno! Prijavi
28. august28. aug comment_374532 Odavno me boli kurac za njega, ali sve ovo traje predugo, danas je 28. August, da krenes po bilo kakvu zamjenu morat ces tog igraca debelo preplatit, mislim boli me kurac i za to nisu moje pare. Suština je da se trebalo ovo riješit davnih dana, na kraju je ispalo da onaj rok koji smo postavili ne važi nista i ispalo je da mi čekamo City. Ciganu daleko lijepa kuća. Prijavi
28. august28. aug comment_374539 Mislim ja da je dogovoreno već nešto za njegovu zamjenu, a sve smrdi na gibs whitea iz notinghama. Prijavi
28. august28. aug comment_374546 2 hours ago, BT14 said: Mislim ja da je dogovoreno već nešto za njegovu zamjenu, a sve smrdi na gibs whitea iz notinghama. Lamine Camara iz Monaca Prijavi
28. august28. aug comment_374550 ne znam dal je neko pročitao ceo tekst, pretpostavljam da nije piše se nešto u kontekstu da se planira kupovina koja možda neće biti direktna zamena (igrač istog profila) ali da se smatra da će pojačati tim Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.