Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Enzo Fernandez (2023-2026, 170 nastupa)

Istaknuti odgovori

• 3 sedmice kasnije...
  • Odgovori 700
  • Pregledi 31,8 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

Objavljene slike

• Popularna objava

Ako ima jedan igrac kojem cijena nije pala tokom vladavine Boehlya i ekipe, to je Enzo. Napredovao iz godine u godinu, profilirao se u Premiershipu, postao zamjenik kapitena i lider ekipe, konstantno igra i skoro nikad nije povrijedjen. Ne znam samo kakvog logikom se treba voditi pa takvu "robu" prodati za manje nego sto si je prije 4 godine platio. Realno, njegova cijena je veca od 120 miliona u svijetu u kojem se lupa cifretinama za jednog Andersona, Diomandea, pa cak i Rogersa. 

Za City i Marescu cijena treba biti duplo toliko, dakle 250 miliona. Izvoli, plati ili razguli.

31 minutes ago, reLo said:

Sjetite se šta je radio kad smo ga mi htjeli dovesti - isforsirao odlazak iz Benfice. Zašto to ne bi sada ponovio?

Nema muda

• 2 sedmice kasnije...
  • Popularna objava

ako je istina ono da je imao od kluba usmeni dogovor od maja meseca da ga puste, a Siti nije reagovao, onda mi je stvarno zao

ako su oni znali da ih napustaju Rodri, Silva i jos neki igraci sad bi im zalupio vrata makar Enco i ne igrao za nas

eto, prvi put da ja kazem da se neko klupira, ali vala sa ovakvim nekorektnim postupcima od stran Sitija, ne bih ga prodao njima pa makar crko

zao mi je ali njima je potrebniji bio Enco nego Anderson...

mogli smo da se rastanemo kao gospoda, nismo, teraj to u kurac

ocigledno je da ce Siti imati problema, ne treba im pomagati

zasto nama Totenhem nije prodao Bejla, Modrica

sto nama nikada nijedan rival nije prodao svog prvotimca

jedino nam je Liverpul uvalio Toresa u celofa

samo je veliki Esli Kol napustio Arsenal

nas su uvek odjebavali kad smo trazili pojacanja iz tih vecih klubova

proporcionalno gledano, pa nama je Brajton odrao kozu, a mi okrecemk dupe za nase igrace

I ja mislim da ce on otici u posljednjim satima prelaznog roka.

Taj famozni rok do kojeg moze ici za 120 miliona je stvarno gospodski potez sa naše strane, ali u suštini mi od njegovog ostanka nemamo nista, dobijas nekog ko je tu a nije.

Važna stvar u svemu ovome da mu ni Real ni City nisu pokazali da im je posebno bitan.

Nije u pitanju fenomen kiselog groždja, ali cemo odlaskom, uz nadam se adekvatnu zamenu, prodisati kao ekipa. Nisam bas 100% u fudbalu, ali mi je mnogo ostavljao Kaiseda na vetrometini, a u napadu je bio previse prisutan. Verovatno gresim.

Odavno me boli kurac za njega, ali sve ovo traje predugo, danas je 28. August, da krenes po bilo kakvu zamjenu morat ces tog igraca debelo preplatit, mislim boli me kurac i za to nisu moje pare.

Suština je da se trebalo ovo riješit davnih dana, na kraju je ispalo da onaj rok koji smo postavili ne važi nista i ispalo je da mi čekamo City.

Ciganu daleko lijepa kuća.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.